EPL 22/23 H:3 | Manchester United 2-1 Liverpool | MS | 22 Ağustos | beIN Sports 3

MANU kendi ceza sahası önü ve çevresini iyi kapatıyor. Liver gole giderse kanatlardan iner gibi.

O neydi yuh

Bruno altı pastan kendi kalesine nişanladı, top Martinez’e çarptı.

guzel bir ilk yarii izledim .

performans bazli bekledigim olasi buldugum gibi oynadi manu . fazlasini bile yaptilar.

mac onu bir kac yorum eklemistim bu baglamda - iki taraf adina.

manu ozellikle ilk 35 dakika liverpole top yaptirmadi...oyleki lpool at topu salah'a taktigini uyguladi devrenin 40 dakikasi. bir iki luis diaz soldan denemesi oldu faullerle kestiler.

merkezden lpool yok gibiydi,,ki, mac onu yorumumda bekledigim bir durum olacagini ozellikle belirtmis idim.
thiago'yu cok ariyorlar. bilindik meshur lpool efektif kontralari odakli defans dan uzun terse toplarla salah'i bolca dusunduler, bu da vurguladigim atak org'u idi lpoole yonelik.
manu dersini bu baglamda iyi calismis.
dalot soldan gelen bindirmelere tatli sert oyunla gecit vermedi,varane iyi destek yapti arkasinda,,,,
sagdan salah vs ile gelmeyi denediklerinde dedigim hollandali genc yetenek muthis top calmalari ve mudefa yaparak lpool ofans deneme momentunun baslamasina sekte vurdu. arj sol stoper bugun bir hata disinda iyidi, gecen mac fecaat idi...

gobekte tominay supuruculuk yapti ofansa karismadan, olmasi gerektigi gibi,,
eriksen ve bruno gezgin sekilde hibrid kafada oyuna entegre oldular kaptiklari toplari aninda sancho ,rashford, elenga uclusunun kosu yollarina attilar........
bu kurgu ile bolca sans buldular kosuyolu ozelinde,,, birinde golu buldular,,digerinde direkten donduler bir kacinda defans topu supurdu veya bitiremediler....

danimarkali nin duran toplari leziz di. alisonun muthis kurtardigi ozellikle....

son olarak,

manu icin iki kilit nokta mevcut 2.yariya yonelik;

1- fizik kondisyon olarak macta ne kadar kalacaklari - hocanin taze kanlari ne zaman oyuna alacagi...
2- bireysel hata ile ya pozisyon,ya pas hatasi veya kademe dolayli yenilecek gol veya goller.

diger turlu lpool'un mevcut ilk 35 dakikalik manu karsisinda gol bulmasi zor gibi...
anca ustteki iki denklemlerden biri olursa ,misal yarinin son 5 dakikasinda takimca kapanan manu ,yorgunluk belirtisi sunmasi dolayli bir iki acik verdi az daha golu yiyorlardi. bunu devam ederlerse, golu de yiyecekler dogal olarak.

tarafim adina , hollandali hocanin taktik konu da ne derece maharetli olduguna dair muthis done olacak 2.yari da yapacagi dokunuslar.

Biz Türkiye de ne izliyoruz? 55 dk da futbol şöleni izledim. Satranç mübarek.

nunez nerde yavv

Geri
Üst Alt