EPL 22/23 H:3 | Manchester United 2-1 Liverpool | MS | 22 Ağustos | beIN Sports 3

man u. bütün maç ceza sahasında bekler diye tahmin yürütüyorum

lfc tarafındayız

liverpool orta sahasi fazla duz kalmis kanimca.
thiago nun eksikligini halen hissediyorlar - normaldir.

< = bu bolge versusunda manu bir adim onde tarafim adina.

ronaldo yedekte olusu kimine gore dogal ,kimine surpriz.
rooney'in istedigi 2 seyden biri oldu ,digeri 11de.rashford.

lpool kontra ile golu bulmak isteyecek. manu da buna yanit verecek kimler mevcut ? <>
]defans blogu;

sag bek dalot dogru secim robertson karsisinda.
yaninda varane nin bireysel hata yapmamasi kaydiyla o bolum ok dersek,
sol tarafta, yeni transfere dikkatii cekmek isterim.malacia . kanimca bugun kalitesinin potansiyelini ortaya sunacagi muthis dogru bir test maci versus *arnold.
sol stoper *lisandro'yu begenmedim ilk iki mac. manu gedik verirse bu oyuncu kaynakli bolgesel ve bireysel dolayli gol yiyebilir.

manu daha ofansif cikiyor, haliyle ev sahibi.

on alanda manu da elanga kanimca yetersiz kalir gibi... buyukler arasinda bu bolge de en yetersiz kendileri zaten.
manu kanat forvetleri sancho ve rashford ortalarinda bruno ile etkili olacaktir kanaatindeyim. duran toplarda da etkili olur manu.

seyirci oyunculari etkileyecek hava dan cikmali. kulubun baskani ni gecen sezonda protesto etmislerdi,mac ertelendi sonra fark yediler. bugun takima ilk saniyeden sahip cikarlarsa , kim bilir istedikleri skor gelir. futbol bu.

kadrolar ozelinde, skor orta da diyorum. lpool kontralarla, klasik on ani cikisla, manu daha pasa dayali bir oyunla birbirlerini yoklayacak gibi mevcut 11ler ozelinde.

guzel keyifli bir mac olsun.

@Murat Durmaz diger maci birak, bu mac leziz olacakti suphesiz.

liverpool orta sahasi fazla duz kalmis kanimca.
thiago nun eksikligini halen hissediyorlar - normaldir.

< = bu bolge versusunda manu bir adim onde tarafim adina.

ronaldo yedekte olusu kimine gore dogal ,kimine surpriz.
rooney'in istedigi 2 seyden biri oldu ,digeri 11de.rashford.

lpool kontra ile golu bulmak isteyecek. manu da buna yanit verecek kimler mevcut ? <>
]defans blogu;

sag bek dalot dogru secim robertson karsisinda.
yaninda varane nin bireysel hata yapmamasi kaydiyla o bolum ok dersek,
sol tarafta, yeni transfere dikkatii cekmek isterim.malacia . kanimca bugun kalitesinin potansiyelini ortaya sunacagi muthis dogru bir test maci versus *arnold.
sol stoper *lisandro'yu begenmedim ilk iki mac. manu gedik verirse bu oyuncu kaynakli bolgesel ve bireysel dolayli gol yiyebilir.

manu daha ofansif cikiyor, haliyle ev sahibi.

on alanda manu da elanga kanimca yetersiz kalir gibi... buyukler arasinda bu bolge de en yetersiz kendileri zaten.
manu kanat forvetleri sancho ve rashford ortalarinda bruno ile etkili olacaktir kanaatindeyim. duran toplarda da etkili olur manu.

seyirci oyunculari etkileyecek hava dan cikmali. kulubun baskani ni gecen sezonda protesto etmislerdi,mac ertelendi sonra fark yediler. bugun takima ilk saniyeden sahip cikarlarsa , kim bilir istedikleri skor gelir. futbol bu.

kadrolar ozelinde, skor orta da diyorum. lpool kontralarla, klasik on ani cikisla, manu daha pasa dayali bir oyunla birbirlerini yoklayacak gibi mevcut 11ler ozelinde.

guzel keyifli bir mac olsun.

@Murat Durmaz diger maci birak, bu mac leziz olacakti suphesiz.
2 maçı da izleyecem abi :D

birini bari banttan izle yahu . oyle zor olmuyor mu :) ?

iyi seyirler sana ve tum izleyen renkdaslarimiza. .
Maçın tekrarını izleyebilmem için o maçın ya efsane maç olması gerekir ya da takip ettiğim bi oyuncunun seri maçını izlerim :D 2 sekmeyle de izleyebiliyom Suat abi :D Konferans yayını gibi bazen bu 4-6 maça kadar çıkabiliyo :D Teşekkür ederim benden de iyi seyirler :D

Maçın tekrarını izleyebilmem için o maçın ya efsane maç olması gerekir ya da takip ettiğim bi oyuncunun seri maçını izlerim :D 2 sekmeyle de izleyebiliyom Suat abi :D Konferans yayını gibi bazen bu 4-6 maça kadar çıkabiliyo :D Teşekkür ederim benden de iyi seyirler :D

ptt 1lig coklu yayini gibi hayal ettim senin mac izleme seklini :p

ne diyeyim, zevkler ve tercihler tartisilmaz .

epl ozelinde kanimca en kult versus bu ikilinin maclari,,hangi donem olursa olsun. medyatik yonunden ikonik oyunculara,,kulture vsvs. dolayisiyla gazozuna bile olsa izlenir tur versus. en azindan tarafim adina uzun yillardir boyle bakarim .
<- taktik ve kurgusal olarakta ilginc anektod turu sahnelerin~degiskenlerin cok oldugu maclar oluyor, not etmesi keyif veriyor .

tesekkurler. iyi bir mac olacagini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt