- 15 Aralık 2011
- 17.807
- 6.906
- 1.373
22 adam arasından, 1 tane seçme hakkım olsa Gabriel Jesus u seçerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenal, Tottenham dahil hepsine göre daha mütevazı bir takım, pek rakip sayılmaz, en azından şu an için.Bu manu, city'nin en büyük rakiplerine çelme takıp üstüne city'e yenilip habire city'e çalışıyor.
Sen citylimisin ulanDünkü Manchester City Maçı'nda 1-0'dan sonra izlememiştim devre arasında şimdi özetini gösteriyo De Bruyne ve Haaland ne güzel anlaşıyo öyle yav![]()
Yok lan hatta Manchester City 1-0 öne geçince izlemedim reisSen citylimisin ulan
Bu varane denen herif millete tekme tokat giriyor hakem izliyor ancaOdegaard'ın Eriksen'e yaptığı faul Kadıköy'de Feghouli'ye verilmeyen faulün daha hafifiydi bu vesileyle palabıyığı yeniden analım
Bu spikeri sevmiyorum altaaaaaay diye kıçını yırtması geliyor süreklü aklımaYorumcu Emre Özcan dışındakileri aramıyorum ben. Kötü spikerlerdi bence. Gökhan Abdik ve Erman varken sesi kısarak izlerdim geçen sezon. Bizim ki de kafa. Çekilmiyor bir süre sonra.
Bu spiker de bazen ütülüyor kafayı ama ses tonu iyi yine de.
Vazgeçtim çekmeOdegaard bir şut çek be kardeşim