EPL 22/23 H:6 | Manchester United 3-1 Arsenal | MS | 4 Eylül | beIN Sports 3

22 adam arasından, 1 tane seçme hakkım olsa Gabriel Jesus u seçerim.

Bu manu, city'nin en büyük rakiplerine çelme takıp üstüne city'e yenilip habire city'e çalışıyor.
Arsenal, Tottenham dahil hepsine göre daha mütevazı bir takım, pek rakip sayılmaz, en azından şu an için.

United bunca yatırımla her türlü geçmeli Arsenal'i

Güncel puan durumuna bakmamak lazım o yüzden.

Ilk yari ezdik ama mancester lobisine kurban gittik. Golümüz verilmedi.

2. Yarı bu maç döner

Dünkü Manchester City Maçı'nda 1-0'dan sonra izlememiştim devre arasında şimdi özetini gösteriyo De Bruyne ve Haaland ne güzel anlaşıyo öyle yav :D

Arsenal 5 gol atarsa belki berabere kalir. Ashburton Army'nin PGMOL binasini yere indirmesi lazim

STSL'de bile bazen faul calinmayan bir pozisyon, PL tarihinde boyle faul gorunmemistir, tereddutsuz iptal edildi

Varane sahada Jesus'u dovuyor resmen en az 3 kere sari yemesi lazimdi. Bu Manululari nasil kudurtmusuz 90'larda puhaha iyi olmus itlere. Ne serefsiz bi camia

Odegaard'ın Eriksen'e yaptığı faul Kadıköy'de Feghouli'ye verilmeyen faulün daha hafifiydi bu vesileyle palabıyığı yeniden analım

Bu degea denen davar bizim macta mi panter olmaya karar verdi

Man U dünyanın parasını verip Ajax dan Antony diye birini almış. İlk maçta golünü attı. Yılan gibi.

Yorumcu Emre Özcan dışındakileri aramıyorum ben. Kötü spikerlerdi bence. Gökhan Abdik ve Erman varken sesi kısarak izlerdim geçen sezon. Bizim ki de kafa. Çekilmiyor bir süre sonra.

Bu spiker de bazen ütülüyor kafayı ama ses tonu iyi yine de.
Bu spikeri sevmiyorum altaaaaaay diye kıçını yırtması geliyor süreklü aklıma

40 m euroluk Norveç eşeği ya altı pastan taca vuruyor

Geri
Üst Alt