Eray İşcan'ın Sözleşmesi Uzatıldı

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
b71b6eray.jpg

Galatasaray, iç transferde bir oyuncusuyla daha sözleşme yaptı. Sarı kırmızılılar, genç kalecisi Eray İşcan’ın mukavelesini 2018 yılına kadar uzattığını KAP’a bildirdi. İşte Eray’ın yeni maaşı…

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Salak salak işler yapıyoruz.

Kaleci demeye bin sahit lazim ama bu yeteneksiz bile futbol sayesinde milyarder anasini satim.

Bide sozlesmesini uzatmislar!

Adaletin batsin dünya!!!

Galatasarayda yedek kaleci olmak var ya. Paraya bak arkadas

Yuh ya.. En fazla 200 bin euro verilmeliydi! Bu adam kadar kaleci yoksa bu ülkede spor bitmis.

Eray'ın bu kulüpten alacağı yıllık max 120 bindir. O da max yani. Maç başı da 1000 tl falandır. TS askari ücrete kaleci çalıştırıyor. Biz bu bolluğu nereden bulduk acaba? United gibi forma sponsoru buldukta yıllık 200 milyon falan mı alacağız? Eray'a bu paraları vermek için anca o bolluk lazım çünkü. İnanılmaz bir facia bu.

Kalenin tam ortasına şöyle kalın bir kütük koysak, Eray'a nazaran daha bir sağlama alır kaleyi.

Yönetim kötü bir hamle yaptı, takımda hiç kaleci kalmasa bu adamla yine olmaz yani hangi akla hangi mantığa uyuyor bu herifle sözleşme uzatılması gerçekten anlamıyorum, maçlarda izlediğimiz kadarıyla kaleci demeye bile şahit isteyecek yetersizlikte biri maşalla kurumsallığımıza diyecek yok.

1. kaleci degil.

2. alacagi para resmen skandal

100 bin Euro daha teklif etsen kosa kosa kabul edecek bir adama 700 bin TL vermek nedir ya? Cidden huylanmaya basladim birileri futbolcularin sözlesmesinden pay aliyor, yoksa bukada parayi kim verir bu eraya?

Geri
Üst Alt