Eray İşcan'ın Sözleşmesi Uzatıldı

Oruçları bozmayalım, sükuneti koruyalım.

aylik 1000tlyi bile hak etmiyor

Ya bunlar nasil sozlesmeler noluyor yonetim ? Ulan bu sozlesmeye gore bunda neuer potansiyeli olmasi lazim.Ama bu bildigin en kotu donemindeki kaleci FEVZİ

Sent from my iPhone using Tapatalk

migdem bulandi..

ufuk iki senedir fistik gibi yedek kaleci..

bu neye yariyor..

yedek kaleci gelmicek demekki

1. kaleci degil.

2. alacagi para resmen skandal

100 bin Euro daha teklif etsen kosa kosa kabul edecek bir adama 700 bin TL vermek nedir ya? Cidden huylanmaya basladim birileri futbolcularin sözlesmesinden pay aliyor, yoksa bukada parayi kim verir bu eraya?

Bende su ara transfer doneminden bu yana butun sozlesmelerden kilim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu sözleşmelerin sorumlusu bir an önce uzaklaştırmalı kendini aştı artık. eraya 1m + maç başı nedir.

ciddi ciddi sözleşmeyi yapan kimse görevini kötüyü kullanma nedeniyle klüpten ihraç edilmeli,bu sözleşmeyi yapanın isminin kim olduğunu öğrenmek istiyorummm ben.

ufuka da iki katini verirler

bu ortamda musleranin en az 10 milyon tl almasi gerekiyor

Prandelli haricinde olumlu bir yaz donemi gecirmiyoruz malesef.

Gokhan Degirmenci'yi bin kere, milyon kere tercih etmeleri lazimdi bu yeteneksize.

Ne oldu la forumun yarısından fazlası bu adamın çok ucuza çalıştığını söylüyordu şimdi niye döndünüz.

Suyundan da koysunlar. Yüzde 900 zamdan bahsediyoruz az alıyordu zaten falan deyip sivriliğe gerek yok.

1 milyon tl mi? Şaka mı bu? Yeminle bu kadar yeteneksiz heriflerin kazandığı bu paraları görünce intihar edesim geliyor. Yahu hadi iyi kaleci olsa tamam deriz de, adamın kalecilik yeteneği sıfır. Niye boşuna milyoner ediyoruz bu türlü adamları? Alperen var, İsmail var, bir de Sinan Bolat gelecek diyorlar. Kaleci koleksiyonu mu yapıyoruz nedir anlamadım. Elim ayağım titriyor yeminle. Hayatını insanlığa adamış bir sürü doktor, öğretmen, bilim adamı asgari ücretle sürünürken böyle yetenek yoksunu adamların bu kadar para kazanması kanıma dokunuyor.

Kulüpte bu işle ilgilenen her kimse acilen o rakamların yanındaki TL ibaresini Zimbabwe Dolari olarak değiştirsin.

ortalama yetenekle gs altyapısında oynamak isterdim suan milyonerdim

Geri
Üst Alt