Eray İşcan'ın Sözleşmesi Uzatıldı

%900 alması önemli değil, neyin üzerine aldığı önemli... o zammı aldıktan sonra yıllık aldığı garanti para 250bin euro... heralde takımda en az para alan oyuncu...

yılın bidonu en büyük hayal kırıklıklarına verilen ödüldür... o ödül sayesinde melo bizimle birlikte... muslera o ödülü almamıştır belki ama bir dönem bizim eray'a yaptığımız muameleye maruz kalmıştır... transfer edildiği zaman meşhur medyamız bol bol programlarına konu etmişti hatırlarsanız...

iyide sen diyorsun zaten iyi olan oyuncuda hayal kirikligi yaşarsin. eray öyle iyi oldugunu göstermemiştir. o ödülü ronaldinho robinhoda aldi. ben meloyu begenirdim.

en az almasi önemli degil. bir anda yüzde 900 almasi önemlidir. her türlü pisligi düşünürüm. zaten öylede oluyor.

yüzde 20 yüzde 30 dan bahsetmiyoruz. yüzde 900 zammi bir anda messiye ronaldoya bile yapmazlar.

Yahu 12.000 euro dan 250.000 euro olunca çok görünüyordu geçen sene 100.000 euro yapılsa ne olacaktı. İyidir değildir tartışılır ancak

700.000 tl sadece bu yıl alacak seneye nerede olacağı belli değil. Bu paraları her sene alacak diye bir kural yok.

takımda en düşük maaş nerdeyse 1.000.000 euro oldu. Galatasaray da 12.000 euroya oynamak ne demek ayıp be.

Ayrıca birçok futbolcunun 10 maçlık maç başı ücretiyle aynı. gelipte burda bu kadar hesap yapmayın.

Kalitesini tartışacak konumda da değilsiniz. Çok şikayetçiyseniz almayın arkadaş forma falan. Vermeyin 5 kuruş para bu kadar rahatsız ediyorsa.

iyide sen diyorsun zaten iyi olan oyuncuda hayal kirikligi yaşarsin. eray öyle iyi oldugunu göstermemiştir. o ödülü ronaldinho robinhoda aldi. ben meloyu begenirdim.

en az almasi önemli degil. bir anda yüzde 900 almasi önemlidir. her türlü pisligi düşünürüm. zaten öylede oluyor.

yüzde 20 yüzde 30 dan bahsetmiyoruz. yüzde 900 zammi bir anda messiye ronaldoya bile yapmazlar.

:) bu yoruma söylecek bişey bulamadım... zam yapmadan önce garanti ücreti 25bin euroydu... şimdi yaklaşık 250bin euro yıllık garanti ücrete yükseldi ve biz bunda pislik arıyoruz... çocuğa verdiğin yıllık garanti para diğerlerine yaptığın zamın yarısı kadar... hani vergi müfettişleri holdinglere dokunmaz da küçük esnafa cezayı basar ya seninki de buna benzedi :)

:) bu yoruma söylecek bişey bulamadım... zam yapmadan önce garanti ücreti 25bin euroydu... şimdi yaklaşık 250bin euro yıllık garanti ücrete yükseldi ve biz bunda pislik arıyoruz... çocuğa verdiğin yıllık garanti para diğerlerine yaptığın zamın yarısı kadar... hani vergi müfettişleri holdinglere dokunmaz da küçük esnafa cezayı basar ya seninki de buna benzedi :)

aga senin eray oldugunu düşünmeye başladim.:D böyle bu paralari yiyen küçük esnafmi var:DD ben eraydan fazla yönetime salliyorum zaten. hiç oynayamadan 250.000 euro. güle güle harca:)

Zam yüzdeyle yapılır.

BlueTapa

Yahu 12.000 euro dan 250.000 euro olunca çok görünüyordu geçen sene 100.000 euro yapılsa ne olacaktı. İyidir değildir tartışılır ancak

700.000 tl sadece bu yıl alacak seneye nerede olacağı belli değil. Bu paraları her sene alacak diye bir kural yok.

takımda en düşük maaş nerdeyse 1.000.000 euro oldu. Galatasaray da 12.000 euroya oynamak ne demek ayıp be.

Ayrıca birçok futbolcunun 10 maçlık maç başı ücretiyle aynı. gelipte burda bu kadar hesap yapmayın.

Kalitesini tartışacak konumda da değilsiniz. Çok şikayetçiyseniz almayın arkadaş forma falan. Vermeyin 5 kuruş para bu kadar rahatsız ediyorsa.

yaşınız yorumunuzla birebir uyuşuyor , klasik herşeyi kabul eden her işte bir hayır vardır diyen eski kafa zihniyeti

Kaleye Sabri yi koysan bundan iyi oynar allah askina geçen senenin ilk yarisi bunu oynatmak zorunda kaldigimiz maçlari bi hatirlayin. Mesela 4 gol yedigi Real Madrid maçi o gollerin neredeyse hepsinde hatasi var veya yeteneksizligi söz konusu. Gerçekten böyle yeteneksiz futbolculara bu kadar para verildigini görmek sinir bozucu.

artık saçmaladınız arkadaşlar. sneijder 3,5 milyon euro alıyor melo öyle burak selçuk muslera hamit chedjou telles 2 şer 3 er milyon euro alıyor. biz şimdi 22 yaşındaki kalecinin 4 yıllık sözleşmesinde 4. yılda muhtemelen (euro yükseliş trendinde) 250.000 euro maaş alıyor diye mi kızıyoruz yani. ayrıca da hiç boş kaleci değil benim kanaatim

fft64_mf1058044.Jpeg

Damacanacı tipi var bu çocukta. Hiçbir ışık yok.

Yaziklar olsun bu kulübü yönetenlere. Baska söyleyecerk söz yok.

bu kulüpte kesinlikle komisyonlu malı götüren birileri var ve sözleşmeleri kim yapıyorsa o kesinlikle bu ulan düğünde oynatılmayacak adamlar milyon tl ler ne demek yahu şakamı bu ? Allah kahretsin böyle sistemi

yaşınız yorumunuzla birebir uyuşuyor , klasik herşeyi kabul eden her işte bir hayır vardır diyen eski kafa zihniyeti

Peki sen kabul etmemek için ne yapıyorsun? Ne tarz çalışmalar yaptın?

Şu foruma üye olduğumdan beri takip ediyorum ne zaman bir maaş açıklansa hepsine itiraz edildi. Geçen sene umut,veysel,aydın,

melo,selçuk,burak,sabri,gökhan zan,engin baytar,... yani bu forumda daha maaşına şikayet edilmeyen bir adam görmedim.

Peki bu kadar laf bu kadar tantana sonrası değişen ne. Burada gereksiz post kasma. 1 milyon euro/dolarların havada uçtuğu yerde

250 bin dolar için yapılan yorum ise bunlardan daha fazla. Nedir arkadaş derdiniz ben anlamdım ki.

Adama verilen 4 yıllık maaş ŞL de kazanılan 1 maç için verilen para kadar. Ligde ise tff den alınan galibiyet 600 bin tl miydi neydi oda nerdeyse 1 yıllık maaş. Yani bu adam olurda(olup olamayacağını bilemeyiz) 4 yılda ŞL de 1 maç kazansa 4 yıllık parası çıkacak. bumudur yani sizin rezalet dediğiniz rakam. Burada herkese çöp leş dendiği için ve 4 yılda ne olacağı bilinmediği için (bjk alınca çöp olan töre birden kral oldu??) kalitesinide bilemediğimize göre. Benim herkes gibi asmam mı gerekiyor. Yani mantık toplu olarak linçmi edelim. Evet 34 yaşındayım ve her olaya sakin yaklaşıyorum iyi yönünden bakıyorum buda benim yapım. altı üstü 700.000 tl için bu kadar kıyamet kopması çok ilginç. futbol piyasası yüksek ama bu rakamda abarttığınız kadar değil. Muslera 2.750.000 milyon euro alıyor yedek kalecisi 250.000 uuuuu rezalet...

Yaemin ediyorum takım tutmıyıcam artık ya.Bu nedir??? Zaten lig şaibeli bir de başımıza bu saçmalıklar çıktı.Sen git forma al lisanslı ürün al adamlar Eray'a 1 milyon versin, 3.5 m euro'ya aldığı adamı 6 ay sonra bedavaya kaptırsın. Yuhhhh artık yuhhhh.

Negatif sinerji merkezi olmayalım derim.

Hajrovic 'e kaptırılan paranın hesabını sormak da artan ücretlerle anlaşma yapmayı eleştirmek normal, ama yedek kalecinin aldığı (komik) ücret makul seviyelere güncelleniyorsa, senin buna "tutmıyıcam bu takımı" gibi bir çıkış yapman çok garip.

Böyle detaylardan dolayı kulübe sırtını dönen, hatayı kulüpte değil kendinde arasın.

Ne ara izlediniz, kötü bir kaleci oldugunu iddia edemezsiniz diyenler olmus, cok net iddia ediyorum ki Eray cok kötü bir kaleci. 3.lig takimina karsi oynadigimizda dahi kalede güven verebilecek bir adam degil.

Zaten o fizigini kullanamayan bir adam en basta, ne uçabiliyor ne sicrayabiliyor, hic bir ekstra ozelligi yok. 3.kaleci 250 bin euro almis ne var bunda gibi bir yaklasimi da kabul edemem, daha onceden yazanlar da olmus, bu adama 700 bin-1 milyon arasi ucretler teklif edene kadar da 200-250 bin teklif etsek yine takimda kalicakti, ne gerek vardi böyle bir paraya? Eray kendi evladimiz, yeteneksiz de olsa, is yapmayacak olsa da hic yoktan zengin olsun filan mi denildi?

Bugun bir ptt 1.lig takımı dahi Eray a guvenip kaleyi teslim etmez ki hakkidir da, ptt liginde hicbir takimin 1.kalecisinin Eray dan kötü oldugunu sanmiyorum.

Baska takimdan değil 1 milyon, 200 bin teklif alamayacak bir adamin hayatını kurtardik, bunu yaparken ne kadar yeteneksiz olduguna, ne kadar is bilmez olduguna hic mi bakilmadi?

Kabul edemem ben bu kontrati kimse kusura bakmasin.

Cikip deseler ki alt yapıdan oyuncu eksigimiz var listelere bildirmek icin, onun için Eray i 3.kaleci olarak tutmayi düşünüyoruz, 200 bin TL alir senede, hadi bir ihtimal kabul edersin.

Bu aptalliklarin yoneticilerin basina is acmasi icin Muslera bir kez daha sakatlanip cok kritik bir süreçte daha Eray a kalip, bulundugumuz her kulvardan uzaklasmamiz gerekiyor heralde. Cok yazık.

Mesele parasida degil. Senin altyapinda Ismail çipe yetisiyor. Eray'dan kötü olma ihtimali düsüktür. Altyapidan gelen oyuncularin önünü kesiyorsun. Yönetimin transfer politikasi denenmis oyunculara tekrar anlasma yapmak olamaz. Dünya'nin her yerinde takimlar oyunculari dener, olmadigi takdirde anlasmasi bitince gönderip yenilerini dener. Erayi, baltayi , A7'yi daha nekadar deneyecegiz?

Mesele parasida degil. Senin altyapinda Ismail çipe yetisiyor. Eray'dan kötü olma ihtimali düsüktür. Altyapidan gelen oyuncularin önünü kesiyorsun. Yönetimin transfer politikasi denenmis oyunculara tekrar anlasma yapmak olamaz. Dünya'nin her yerinde takimlar oyunculari dener, olmadigi takdirde anlasmasi bitince gönderip yenilerini dener. Erayi, baltayi , A7'yi daha nekadar deneyecegiz?

Eray'la Aykut'u karıştırmış olma ihtimalin? Bahsettiğin adam 91 doğumlu ve altyapıdan çıkma zaten, altyapı oyuncularının önünü kesiyorsun ne demek?

Eray'la Aykut'u karıştırmış olma ihtimalin? Bahsettiğin adam 91 doğumlu ve altyapıdan çıkma zaten, altyapı oyuncularının önünü kesiyorsun ne demek?

Altyapidan gelse bile denedik olmadi. A7'de altyapidan geldi, fazlasiyla denedik olmadi. Olmuyorsa napacaz? Sabri gibi tutalim hepsini ozaman.

Geri
Üst Alt