Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olacak zaten sırada barış var.Böyle olacaksa berkan taylanla oynarım bunlara minnet etmem ama tabi öyle bir yöneticimiz yok tamamen koltuk sevdası sebebiyle oradalar.Hükümet bunlara transfer yapmayın elinizdeki değerli oyuncularıda satın dese anında yaparlar bu vasıfsızlar.
Kerem olayı başlangıç. barış alper 'in menajeri olan yavşakta spor bakanı olan çapsızdan arabistan transferi için yardım!! istemiş.
o kadar önemli bir gündem değil. bu 2 gün sonra unutulur. klasik türkiyeX karıştı istifa hashtag leri kol geziyor. Bu durum bize zarar verecek.
Muhtemelen bastirmak icin Hakan,Ilkay,Donna veya Ederson gelecekX karıştı istifa hashtag leri kol geziyor. Bu durum bize zarar verecek.
Kendi ayağımıza sıkmak da enayilik olur. İşler yolunda diyebiliriz bu durumu saymazsak. İki transfer lazım.Muhtemelen bastirmak icin Hakan,Ilkay,Donna veya Ederson gelecek
Yaptıklarının affi yok ama sikecilere de firsat vermemek lazim zaten kerem karıştıracak orayi
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyasetin mudahil olmadigi yer var mi ki evlerimize bile müdahil oluyorlar dolayli olarak rezil bir haldeyizKendi ayağımıza sıkmak da enayilik olur. İşler yolunda diyebiliriz bu durumu saymazsak. İki transfer lazım.
Ama siyasetin spora etkisi ortadan kalkmadan bu işler yoluna girmez maalesef.
Ya bi gidin
Eray'ı onu bunu ne tanırım ne severim umurumda değiller. Ama burada kalkıp net şekilde spor bakanı cart curt birilerinin devreye girdiği noktada günümüz şartlarında hayır diyemiyorsun. Diyebilmek için senin arkanda milyonlar olması lazım.
Var mı? Yok. Bugün oldu ya gaza geldi yönetim siyasi talebe rağmen hayır dedi, bizimkilerin başına iş geldi. Soruyorum size, taraftar olarak bunun hesabını sorabilecek misiniz? Yöneticinizin arkasında durabilecek misiniz? Hayır.
İmamoğlu'nu aldılar içeri. 3 gün sürdü isyan. Peki şimdi?
Bugün taraftar 2-3 gün alkışlar, sonra unutur gider.
Türk insanı bu kafa yapısında olduğu sürece boş yere hükümete karşı koymak aptallıktan başka bir şey değil.
Doğru bir bakış açısı. Şu ülke şartlarında karşımızda böyle güçlü bir yapı varken üç sene üst üste şampiyon olmamız bile büyük başarı aslında.Ya bi gidin
Eray'ı onu bunu ne tanırım ne severim umurumda değiller. Ama burada kalkıp net şekilde spor bakanı cart curt birilerinin devreye girdiği noktada günümüz şartlarında hayır diyemiyorsun. Diyebilmek için senin arkanda milyonlar olması lazım.
Var mı? Yok. Bugün oldu ya gaza geldi yönetim siyasi talebe rağmen hayır dedi, bizimkilerin başına iş geldi. Soruyorum size, taraftar olarak bunun hesabını sorabilecek misiniz? Yöneticinizin arkasında durabilecek misiniz? Hayır.
İmamoğlu'nu aldılar içeri. 3 gün sürdü isyan. Peki şimdi?
Bugün taraftar 2-3 gün alkışlar, sonra unutur gider.
Türk insanı bu kafa yapısında olduğu sürece boş yere hükümete karşı koymak aptallıktan başka bir şey değil.