Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.827
- 20.808
- 1.848
Yahu senin 30 milyon taraftarın var, hükümet devirecek güçte. Hiçbir baskıya boyun eğmeyeceksin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bi git takımını değiştir. Milyonlar nerede görüyoruz taraftardan çığ gibi tepki var. Burası her şeye yalakalık yapılan fb değil. Bunu en iyi Dursun biliyor nasıl gönderildiğini.
Yok daha neler. O zaman bütün yönetim defolsun gitsin. Spor bakanı işine baksın. Barış ne alakaHükümet bunlara transfer yapmayın elinizdeki değerli oyuncularıda satın dese anında yaparlar bu vasıfsızlar.
Kerem olayı başlangıç. barış alper 'in menajeri olan yavşakta spor bakanı olan çapsızdan arabistan transferi için yardım!! istemiş.
o iş öyle olmuyor imamoğlunu aldılar 3 gün eylem yapıldı unutuldu gittiYahu senin 30 milyon taraftarın var, hükümet devirecek güçte. Hiçbir baskıya boyun eğmeyeceksin.
Futbol mevzusu o kadar kritik ki anlayamazsın. Oy alamayacağını bir saniye anlasın ömrünün sonuna kadar Galatasaray atkısıyla gezer her yerde. Sen fazla hafife alıyorsun.o iş öyle olmuyor imamoğlunu aldılar 3 gün eylem yapıldı unutuldu gitti
Namertlik ne alaka? Karşı tarafın yaptığı onca şeyi geçtim, göz göre göre maddi zarara uğrattılar kulübü. Bunları ibra edenin de…Sorun yok arkadaşlar mert namertle namertçe mücadele etmez. Yapılması gereken yapılmış. Bize yakışan buydu. Onlar da kendilerine yakışanı yapıyorlar işte
Taradtar taraftar değil ki çekirdekci. Bu duruma peki göstermemek skandal.Taraftara da sitemim var. Tribünden bu durumu protesto etmeliydik, etmiyoruz.