ercan taner

üzüldüm, ben de kedimi kaybettim halen açıp videolarını izliyorum aileden biri gibi olurlar kayıpları çok pis koyuyor adama, durduk yere ağlayasın gelir rtaş wtf diyemiyorum
Mevzu o değil ki kardeşim baksana bir taymlaynına. Kafayı çizmiş.

kendiside ciddi bi hastalık yaşamıştı geçmişte yanlış bilmiyorsam eğer. sessiz sedasız atlatıp gitmişti.
eleştiri aldığı olayın bununla bi alakası da olabilir.

Başlığı canlanmış görünce budamı korona olmuş hissiyatı geçiyor

Çok şaşırttı gerçekten beğendiği twit in nefret ile yazıldığı açık. Diyeceksiniz ki adam sadece bir eleştiri yazmış. O da beğenmiş lakin olay öyle değil. Kimse bu kadar unlu bir figür dünyayı kasıp kavuran binlerce kisinin öldügü bir hastaliga yakalandigi zaman gecmis olsun bile yazmadan kizi 2 twit atti diye laf sokmaya calismaz ya da atilan lafi begenmez bu ne demektir. Anlayan için ben bu adam dan nefret ediyorum icten ice de dustugu duruma seviniyorum ama aciktan konusamam yazamam. Başka yerlerden sallayayım. Kimse gerizekalı değil Ercan Taner daha sonra attığı twitlere de bütün Fatih hoca düşmanı tipler troller doluşmuş destek veriyorlar iğrenç bir durum..

Halka malolmuş ünlü olan kimin başına gelse yakinları tweet atar. insanlar merak ediyor sonuçta.ayrıca burda bile bile oynatılan bi derbi ve haklı bi kizgınlık var. Bunlar sırf başarılı diye bi insandan bukadar nefret edecek kadar ucube yaratıklar ötesi yok.

sıradan taç atışına bile avazı çıktığı kadar bağıran vasat bir spikerdi bırakması iyi olmuş. bjk tv de kendisine başarılar!

vasat değil baya baya iyiydi de son zamanlarda gereksiz triplere giriyordu twiterdan. hayatında başarılar güzel anıları var hepimizde.

vasat değil baya baya iyiydi de son zamanlarda gereksiz triplere giriyordu twiterdan. hayatında başarılar güzel anıları var hepimizde.

Bir önceki istifası ve geri dönüşü muammaydı açıklama yapmamıştı. Tuhaftı. Ama bu istifası protest bir hareket. Tebrik ediyorum gerçekten.

Bence coktan birakmasi gerekirdi zaten.

Son 8-10 senedir eskisi gibi zevk vermiyor artik maclari anlatirken, yapmacik sanki zorla maci anlatiyormus gibi bir halleri vardi.

uefa seruvenimiz haric tirt spiker. hic sevmezdim zaten salsin artik cekilmiyo bunun anlattiklari maclar. sürekli ayni laflar hakeme baktim korner vs vs yanlis anlatiyo arada pozisyonlari. allahtan milli takimla en guzel anlari yalcin cetinle yasadik bu olsa o kadar keyiflenemezdigimi düşünüyorum.
overrated

Nesi vasat ya
Ercan Taner de vasatsa yani kimi begeniyonuz

ub.mesaji

Geri
Üst Alt