Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
üzüldüm, ben de kedimi kaybettim halen açıp videolarını izliyorum aileden biri gibi olurlar kayıpları çok pis koyuyor adama, durduk yere ağlayasın gelir rtaş wtf diyemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevzu o değil ki kardeşim baksana bir taymlaynına. Kafayı çizmiş.üzüldüm, ben de kedimi kaybettim halen açıp videolarını izliyorum aileden biri gibi olurlar kayıpları çok pis koyuyor adama, durduk yere ağlayasın gelir rtaş wtf diyemiyorum
ahah oraya bakmamıştım harbi normal değilMevzu o değil ki kardeşim baksana bir taymlaynına. Kafayı çizmiş.
DuygulandımKorona tehlikesi olmasaydı aramızdaki her şeye rağmen bu mesajından ötürü elini sıkardım. Şu an sadece alkışlamakla yetiniyorum.
vasat değil baya baya iyiydi de son zamanlarda gereksiz triplere giriyordu twiterdan. hayatında başarılar güzel anıları var hepimizde.
bunla alakalı demiyorum ya diğer tavırlarından dolayı söyledim. yoksa hakkıdır, haklıdır da.Bir önceki istifası ve geri dönüşü muammaydı açıklama yapmamıştı. Tuhaftı. Ama bu istifası protest bir hareket. Tebrik ediyorum gerçekten.