Erden Timur: "Birkaç gün içerisinde transferlerin hepsi gelmiş olacak"

transfer sezonu kapanıyo zaten 1-2 güne

Konuşması sakin, ya el altından bir şeyler yapacak ya da birileri maç sonu aradı yönetimi baskılıyor ileri gitmememiz konusunda. Erden başgana güveniyorum ben sessiz kalmaz.

Ortadan ortadan konuştu. Edecegiz, takipcisi olacağız falan fıstık. Bu maçın açıklaması çok çok daha sert olmalıydı.

fazla kibar konuştu ama yinede olan biteni gördükleri ve hakem mafyasınun farkında olunması güzel bundan sonra susmaya devam etmezler diye umuyorum

ama bu tarz konusmaları yapması icin agzı bozuk küfürbaz yönetici olsun isterdim hep cezada yese sövecek ite it diyecek

Tff'ye yapılan saldırıdan ötürü ağırdan aldığını düşünüyorum. Olay soğuduğunda gerekeni yapacağından eminim.
Açıklamalar bir tık daha sert olmalı ve her hafta konuşulmalı, Medya'da da çok zayıfız. Şikebahçe hayali düşmanlar yaratıp bein'i bile çevirdi. Yönetim - Teknik direktör değişiklikleri derken meydanı çok boş bıraktık maalesef.

Kimse kusura bakmasin, bos konusuyor.

O hakemin dudugunu asicaksin.
geçti o dönemler. ne yaparsan yap bir taşı kaydıramıyorsun bile yerinden. eskidenmiş o, futbolun yöneticilerinin sırtını siyasilere dayamadan önce. siyasilerin bu kadar güçlü olmadığı bir türkiyede. herkesin koltuğunun garantisinin olmadığı zamanlarda. ne söylersen söyle ne yaparsan yap onay gelmeden hiçbir şey olmaz. konustuğunla kalırsın, taraftarinda seni gene bir şey yaptıramadı diye 2 açıklamadan sonra gömer. ne yazık ki anlık türkiye bu. geçecek bu da geçecek. haklının hakkını aldığını, adaletin sekmediği zaman da gelecek.

Zaten transfer dönemi bitiyor. Gelmemeleri garip olurdu.

Hepsi deyince 2 den çok mu anlamalıyız?

Yoksa "hepsi" herkese göre değişir mi?

Kafayı yedik

Konuşması sakin, ya el altından bir şeyler yapacak ya da birileri maç sonu aradı yönetimi baskılıyor ileri gitmememiz konusunda. Erden başgana güveniyorum ben sessiz kalmaz.
mac sonu aramalarını siyaset yapardı eskiden ama rte seçim derdinde futbola öncelik veremez ki zaten hakem olayı tff den filan bagımsız başka bir mafya düzeni yönetiyor kendiside ima etti bunu

fakat bu düzenle bagırıp cagırmadıkca mücadele etmek zor eger city psg degilsen geçen sene kovulan hakemler nasıl geri geldi en buyuk ornegi

geçti o dönemler. ne yaparsan yap bir taşı kaydıramıyorsun bile yerinden. eskidenmiş o, futbolun yöneticilerinin sırtını siyasilere dayamadan önce. siyasilerin bu kadar güçlü olmadığı bir türkiyede. herkesin koltuğunun garantisinin olmadığı zamanlarda. ne söylersen söyle ne yaparsan yap onay gelmeden hiçbir şey olmaz. konustuğunla kalırsın, taraftarinda seni gene bir şey yaptıramadı diye 2 açıklamadan sonra gömer. ne yazık ki anlık türkiye bu. geçecek bu da geçecek. haklının hakkını aldığını, adaletin sekmediği zaman da gelecek.
Gideceksin o siyasetcileri tehdit ediceksin, hadlerini bildireceksin. Kimse secim senesinde Galatasarayi karsisina almaz, almaya gotu etmez.

Aysal baskan olacakti, 25milyon AKPli diyecekti gorecektik olanlari.

Geri
Üst Alt