Erden Timur: "Bu bir kurgu ve biz bu kurguyu bozar, yapanın da başına yıkarız”

Seni zamanında nakavt ettim diye hep bi çekememezlik hep bi kıskançlık

Abilerin konuşuyor çekil kenara

Konuşursam yer yerinden oynar,ezanlar dinmeyecek bayrak inmeyecek türünde açıklamalar bunlar tff izleyince kahkahalarla gülüyodur

0 etki
gorecegiz bakalim etki olmasi icin taraftarin da sesini yukseltmesi gerekiyor

Muhabbet bu değil ki niye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun onu anlamadım mesela. Belli ki muhabbeti anlamadan konuya balıklama atlamışsın renktaş.
Kendince hakaret etmeye calişmissin yirtik don fln ama yemez rts. Dediklerini anladim ve senin duymak istediklerini söyleseydi de guleceklerdi cunku bu dediklerini yapabilecek kimse yok diyorum. Hala anlamadiysan kusura bakma

Kuşlara yem attı uçarak gelirler şimdi güzel konuşmuş. açık açık bunların adını vermesi iyi oldu keşke bir çok isme daha apaçık vursaydı ama emin olacağız falan dedi.

Kendince hakaret etmeye calişmissin yirtik don fln ama yemez rts. Dediklerini anladim ve senin duymak istediklerini söyleseydi de guleceklerdi cunku bu dediklerini yapabilecek kimse yok diyorum. Hala anlamadiysan kusura bakma

Bak senin de anlayabileceğin düzeyde anlatayım sen atlamadan önce geçen muhabbeti. Erden Timur'un konuyu uzata uzata sürekli metaforlarla konuşması hakkında kısa bir eleştiri yaptım. Hangi üslupla sonuç alınıp alınmayacağıyla ilgili bir konu yok yani ortada. Okuduğunu anlamamış olabilirsin yaygın bir hastalık zaten ülkede. Yani senin bahsettiğin konuyla uzaktan yakından alakası yok konunun. Kafan aldı mı şimdi arkadaşım?

Bu ses tonuyla konuştuğu sürece hiç bir etkisi olmaz Türkiye de bağıracaksın
masaya vuracaksın yoksa kimse seni kaale almaz

Bu kadsr güzel kibarca insanca laf sokmalarin peşine birazdan sokak ağızi ile cevaplar gelir. Merakla bekliyoruz

Basketbol maçına çıkmadı ne oldu federasyon değişmedi hakemler aynı devam etti ne etkisi oldu maça çıkmamanın sadece fenere oynamadan şampiyonluk verdiğinle kaldın.
Buradaki sorun eylem değil leş ortam.
Kendi taraftarın bile yha ne gerek var diye mırıldaanıyorsa istedigini yap. Keza mac ciksan da degisen bir olay olmayacaktı zaten. Faul uydurulacaktı ihtar verilecekti, yedeklerin oldugu bölüme kadar gelip tahrik edeceklerdi.
Sen istiyorsan orayı yakacak eylem olusturup tum tribünü asagiya indirsen onlari geri koyup oyna devam diyeceklerdi.
Bu ulke duruşun omurganın ne olduğunu anlayıp kabullense bugün ülke zaten bu halde olmazdı.
Ülker stadinda bok ve idrar poseti attılar, koltuklara bok koydular bu ülkede emniyet birimlerinin gözünün önünde yapıldı. Sonuc ne oldu suclar yerine masumlar cezalandırılıp staddan çıkarıldı.
Adaletsizliğin, adamıni kayirmanın zirve noktası bu ülke. O yüzden küçük kanatlı familyası kendine olmayan karakteri yaratiyor ya gercegin nasil olacagini onlara gosterdik.
Aziz denen şike örgütü liderinin bakin çıkarım maçtan çekilirim blörflerine çekilmek böylr olur dedik.
Ama bu boktan basın ve boka batmış spor gazetecileri aynı eylemi fener yapsa 30 sene süsleyip konusacağı olayı küçümsemeye başladı.

TAKIMIN EN BUYUK SORUNU BU BENCE

Erden Timur: "Evet az gol atıyoruz ama bu poziyonlar verilse maçın gidişatı nasıl olurdu? 1-0'ı oynamakla, 0-0'ı oynamak aynı şey değil..."

bunu hakemler de federasyon da biliyor buna oynuyorlar gecen sene de boyleydi bir sure sonra oyuncularda bizi sampiyon yapmayacaklar algisi oturdu ve dususe gectik.

adam apacik net olarak korkadam soyledi helal; olsun taraftar destegini esirgememeli kesinlikle her ortamda sesimizi yukseltmeliyiz

Erden Timur: "Kayrılan kulüp dediğimiz takım Adana Demirspor değil. Onlar mücadelesini veriyor. Bahsettiğimiz takımın Fenerbahçe olduğu apaçık ortada. Aksine, Adana Demirspor'a haksızlık da yapıldı. Bu işlerin tamamen düzelmesi için düzenin değişmesi gerekiyor."

şikeperver terakki fırkası cevap vermekte gecikti üzücü bir durum

Ne alaka anlamadim.
Hakemlerin yabanci olmasi hiç birseyi degistirmez. Hakemler yönetmiyor türk futbolunu. Örnegin Felix Brych gelecek sezon bir yil boyunca Süper Lig de Hakemlik yapacak diyelim. Hemen ayak uydurturlar mesela. Hiç birsey degismez yabanci hakemle

FB net kayırılıyor. BJK ve TS da bizi desteklesinler isterim bu hususta; diğer kulüplerin pek bir gücü yok zira...

Lakin sinsi şikeci BJK, bizzat Ali Koç' un ifadesiyle ''Baba takımı'' ve bizim baltalanmamıza bilakis mutlu olurlar her daim. Ayrıca Koç Grubunun sponsorluğu direkt çanak yalayıcı durumuna düşürüyor kendilerini. Verecekleri tepki yine bizim aleyhimize olacaktır, şaşmaz!..

TS ise iki sezondur FB kadar kayırılıyor zaten, adalet için destek olma erdemini göstermeyeceklerinden eminim Şark kurnazlarının. Sezon sonunda FB ile kafa kafaya kalırlarsa görürüm onları. Ağlamalarının on para hükmü olmaz o vakit; yahut yine el altından gönülleri alınır bir şekilde, fiyatları ucuzdur!..

Velhasıl; kurulan düzen bize tümüyle karşı ve yine yapayalnızız maalesef...

Hakemlerin yabanci olmasi hiç birseyi degistirmez. Hakemler yönetmiyor türk futbolunu. Örnegin Felix Brych gelecek sezon bir yil boyunca Süper Lig de Hakemlik yapacak diyelim. Hemen ayak uydurturlar mesela. Hiç birsey degismez yabanci hakemle
evet talimatlarına uyacak yabancıları getirirler ama yabancılarda bir nebze bile olsun bir vicdan bir haysiyet var. talimatlı bile yönetseler bazı durumlarda vicdanlarına yenik düşeceklerini düşünüyorum. bizim insanımızda zerresi yok.

evet talimatlarına uyacak yabancıları getirirler ama yabancılarda bir nebze bile olsun bir vicdan bir haysiyet var. talimatlı bile yönetseler bazı durumlarda vicdanlarına yenik düşeceklerini düşünüyorum. bizim insanımızda zerresi yok.
Mümkün degil kardesim. VAR odasi „aaa Orta hakem brych oldugu için Kesin VARa çagirmaliyim“ mi diyecek. Yapacaksan Bütün hakemler yabanci olacak Hakem kurulu yabanci olacak. O da mümkün degil zaten

Cozum nasil olmali sence madem hakemler fark etmiyor?

Mümkün degil kardesim. VAR odasi „aaa Orta hakem brych oldugu için Kesin VARa çagirmaliyim“ mi diyecek. Yapacaksan Bütün hakemler yabanci olacak Hakem kurulu yabanci olacak. O da mümkün degil zaten
Zaten VAR hakemleri de yabanci olmali bunu da kastetti Erden Timur, olay sadece orta hakemler degil ki.

En azından adam bilimsel bir çalışma yapmış elinde net veriler var,düzen zor değişir belki ama denemek lazım bariz penaltıları vs verseler yeter.

Bak senin de anlayabileceğin düzeyde anlatayım sen atlamadan önce geçen muhabbeti. Erden Timur'un konuyu uzata uzata sürekli metaforlarla konuşması hakkında kısa bir eleştiri yaptım. Hangi üslupla sonuç alınıp alınmayacağıyla ilgili bir konu yok yani ortada. Okuduğunu anlamamış olabilirsin yaygın bir hastalık zaten ülkede. Yani senin bahsettiğin konuyla uzaktan yakından alakası yok konunun. Kafan aldı mı şimdi arkadaşım?
He ok. Ozm kusura bakma. Sen gerekeni yapariz de gec deyince ben yanlis anlamisim

Geri
Üst Alt