Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.738
- 94.849
- 4.978
vurdu başkançıkarıp masaya vuracaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vurdu başkançıkarıp masaya vuracaktır
sokup sokup cıkarmıs bazılarına fena koymus erden başkanım
adamın dibidir her zaman arkasındayız
sokup sokup cıkarmıs bazılarına fena koymus erden başkanım
adamın dibidir her zaman arkasındayız
kıme gore neye gore bu kanıya varıyorsunuzerden baba söylediklerinde haklısında yalnız bu hainler taraf değiştirip bizi kollasa sahada ve varda biz yine kazanamayız bu rezil futbol takımı ile![]()
kimseye göre değil rezil oyun ortada kayseriye karşı 2-0 önde başlasak en iyi ihtimal 2-2 biterdi 1 2 3 kişi değil ilk 11 in 11 i de rezil oynuyor ne top çalma var ne ikili mücadele kazanma var ne bir baskı ne bir pres ne organize atak olması gereken hiç bir şey yok yahukıme gore neye gore bu kanıya varıyorsunuz
10 tartısmalı pozisyon
verilse maclar farklı bitecek suan rakiple bu kötü futbolla puan farkın 3
Yanlış anlamayın ama hiç sanmıyorum. Bizim 2 öne geçtiğimiz yerde Kayseri ayağa kalkamazdi. Hatta 1 bile öne geçsek biterlerdi. Futbolda psikoloji çok önem fark ediyor. Örneğin dün ilk yarı 0 0 bitseydi maçı almamız zora girecekti, iki oldu 7 ye gitti.kimseye göre değil rezil oyun ortada kayseriye karşı 2-0 önde başlasak en iyi ihtimal 2-2 biterdi 1 2 3 kişi değil ilk 11 in 11 i de rezil oynuyor ne top çalma var ne ikili mücadele kazanma var ne bir baskı ne bir pres ne organize atak olması gereken hiç bir şey yok yahu
Günün mevzusu olmamakla birlikte bu yoruma da büyük oranda katılmamak elde değil maalesef. 20. saniyede penaltımız verilmedi diye KS a karşı mahkum oynamak gerekmiyor elbette...Diğer bir mazeret yerli sınırı mesela; KS un yerli oyuncularıyla baş edemeyeceksek hangi şampiyonluk iddiası?!..Yabancılara hiç girmeyelim bile, sahadaki KS lu yabancı oyuncuların tamamı, mesela veteranlarımız Mertens+Gomis kadar kazanmıyordur belki?!..Bizim de bir yerlerde epeyce yanlış yaptığımız gerçeğini görmezden gelmenin zararı yine bize dokunacaktır (Biz derken yönetimden bahsediyorum, GSC üyeleri olarak bizler dış kapının mandalı bile değiliz!)...kimseye göre değil rezil oyun ortada kayseriye karşı 2-0 önde başlasak en iyi ihtimal 2-2 biterdi 1 2 3 kişi değil ilk 11 in 11 i de rezil oynuyor ne top çalma var ne ikili mücadele kazanma var ne bir baskı ne bir pres ne organize atak olması gereken hiç bir şey yok yahu
bi tek kayseri maçında rezil oynadık yav abartmayın. son vuruş sıkıntısı var ama tüm istatistiklerde zirvedeyiz. kayseri maçında o penaltıyı verse maç bambaşka olacaktı belki de.erden baba söylediklerinde haklısında yalnız bu hainler taraf değiştirip bizi kollasa sahada ve varda biz yine kazanamayız bu rezil futbol takımı ile![]()
?Hep oyunlalar
Senaryolaaaar
Sustuysak bir yere kadaaar
Kuş musun?
senceKuş musun?
Şüphe duydum
gurur duydumŞüphe duydum