Erden Timur: "Bu bir kurgu ve biz bu kurguyu bozar, yapanın da başına yıkarız”

Günün mevzusu olmamakla birlikte bu yoruma da büyük oranda katılmamak elde değil maalesef. 20. saniyede penaltımız verilmedi diye KS a karşı mahkum oynamak gerekmiyor elbette...Diğer bir mazeret yerli sınırı mesela; KS un yerli oyuncularıyla baş edemeyeceksek hangi şampiyonluk iddiası?!..Yabancılara hiç girmeyelim bile, sahadaki KS lu yabancı oyuncuların tamamı, mesela veteranlarımız Mertens+Gomis kadar kazanmıyordur belki?!..Bizim de bir yerlerde epeyce yanlış yaptığımız gerçeğini görmezden gelmenin zararı yine bize dokunacaktır (Biz derken yönetimden bahsediyorum, GSC üyeleri olarak bizler dış kapının mandalı bile değiliz!)...

Bence oynadığımız en köyü maçtı. Diğer maçlarda böyle aciz durumlara düşmemiştik, mücadele seviyesi gayet iyiydi. Sanki uzun bir ara vermek yaramamış gibiydi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

insanda cevap verecek yüz olmaz çatır çatır yüzlerine yaptıkları vuruldu. Çıkıp çatır çatır öküze anlatır gibi anlattı görüntüsü ile matematiği ile. Bütün pisliği yapanların yüzüne vurdu ispatı ile. Bakalım azcık utanıp dürüst olabilcekler mi.. Hiç sanmıyorum. Buna uyan bir laf varda ceza almıyim şimdi

Bir lafda biz ne oyniyoruz yhaaa diyenlere.
Lan sanki burasi avrupada herhangi bir lig, iyi top oynamak yetiyormu bizim ligde sampiyon olmak icin?

Az çok bu ülkeyi tanidiysam bu hafta şaibeli bir var kararıyla skor üretmemezi sağlayıp algıyı "bakın Gs kabadayılıkla etkiledi galip geldi" olarak çevirirler ve olası galibiyete gölge düşürmeye çalışırlar
süt kupasındaki kıytırık bir maçtaki ross'un pozisyonu üzerinden bile algı yapan bir çete bunlar.

Çok güzel konuşmuş Erden Timur. Normal şartlarda olsa milyon tane açıklama yayinlamislardi. Cevap verecek yüzleri kalmadı. Ne yanıt vereceklerini bilmiyorlar. İspatlı şekilde ortaya çıkardı çıktı söyledi adam. Helal olsun. Taraftara çok iş düşüyor..
Normalde öyle olması lazım ama bence bu beklemedikleri sertlikte olunca şöyle bir afalladılar. O yüzden alelacele bir cevap yerine etraflıca ne yazacaklarını düşünüp danışıp lehimize bir kaç hatalı pozisyon ve kendi aleyhlerine maç koptuktan sonra yapılan birkaç hatalı pozisyon videosuyla kapsamlı bir cevap hazırlamak için uğraşıyorlardır.

Normalde öyle olması lazım ama bence bu beklemedikleri sertlikte olunca şöyle bir afalladılar. O yüzden alelacele bir cevap yerine etraflıca ne yazacaklarını düşünüp danışıp lehimize bir kaç hatalı pozisyon ve kendi aleyhlerine maç koptuktan sonra yapılan birkaç hatalı pozisyon videosuyla kapsamlı bir cevap hazırlamak için uğraşıyorlardır.
varmi öyle pozisyon ben hatırlamıyorum :)
Ama dediğin doğru renktaş.

Pozisyon mozisyon göstermekle birşey olmaz, devletten birilerini falan arattıracaksın, tehdit edeceksin vs. lobisi olanın borusu ötüyor, hep beraber olalım bugün bize yarın size kafasıyla bir sonuç alınamadığını defalarca gördük.

Az çok bu ülkeyi tanidiysam bu hafta şaibeli bir var kararıyla skor üretmemezi sağlayıp algıyı "bakın Gs kabadayılıkla etkiledi galip geldi" olarak çevirirler ve olası galibiyete gölge düşürmeye çalışırlar
Yapsın hicbirsey olmaz. Lehimize olsa yine çıkıp söyleyecekler. Adam dedi ya kim haksızlığa uğrarsa biz bile kayrilan olsak platform kurup orda çıkıp anlaticaz. Amaç belli buna göre adım atılacak. Yani kayirsalar bile bunun onların planı olduğunu ortaya cikarabilcek argümanlar var. Sorun değil. Denesinler bakalım

Pozisyon mozisyon göstermekle birşey olmaz, devletten birilerini falan arattıracaksın, tehdit edeceksin vs. lobisi olanın borusu ötüyor, hep beraber olalım bugün bize yarın size kafasıyla bir sonuç alınamadığını defalarca gördük.
Kamuoyu oluşturmak için bu tarz hareketler gerekli ama dediğinin de yapılması lazım. Yani kapalı kapılar ardında o derin yapılanmayı bozacak hamleler yapmalıyız

Geri
Üst Alt