Barış Argunşah
Aslan Üye
- 3 Ağustos 2009
- 7.673
- 1.570
- 1.748
çekin takımı ligden. umrumdaysa şerefsizim. bu onun bunun cocuğu hakemlerle lig maçına falan çıkılmaz çekin görsünler neler oluyor arkadaş yeter 3 senedir aynı şey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+yıllar içinde mhk ve hakemleri belirleyen sistemi öğrendiler, gsaraya yakın hakemlere mobbing yapıldı az maç verildi vs, lehimize hata yapana aylarca maç verilmedi, aleyhimize hata yapan ödüllendilirdi hakemler bu mesajları alıyor, Ermanın dediği gibi hakemler cin gibidir.Fener başkanı kendi yayınımızı satacağı dedi
Fedarasyonda Galatasaray a yakın isimler tek tek istifaya zorlandı
Medya da müthiş bir fenerli spiker konuşmacı ve yorumcular türedi
Yayıncı kuruluş ile polemiğe girip, insiyatifi kendilerine çevirdiler.
Taraftar gurupları yürüş yaptı, her kese her kuruma parmak sallandı.
Bunlar 1 günde değil 3 yıldır aralıksı yapıldı ve tüm insiyatifi aldılar.
fener şampiyonluğu garantileyene kadar."bu şekilde giderse" cümlesi önemli daha nekadarı kaldı bu şekildenin yanı nekadar daha sabır !!
Tugay adam degil, Okan’da hoca. Tum ulke kirmizi kart degil derken Galatasarayli oldugunu iddia eden Galatasarayli oldugu dusunuldugu icin yayina cikmis adam kem kum etti, sadece kendini savundu. Hakemin bizi dogramasi, macin 2-0 oldugu rakibinde ulkenin en kotu savunmasina sahip Alanya oldugu gercegini degistirmez. Gidip boyle bir rakibe karsi oyunu tutamiyosan cok cok kotu bir teknik adamsin. Tinercilerin cop teknik adami icin ne dusunduysek aynisi Okan icinde gecerli. Yonetimin aciklamalarina bakilirsa TFFdeki pisliklerle savasacak cesaretleri yok. Geriye yapabilecekleri tek sey kaliyo oda takimi iyi bi teknik adama emanet etmek.Evet, kolay değil. Belki yaptırımları ağır olur da kimse kusura bakmasın, Galatasaray'ı doğramak da, yarışta hep birilerinin önünü açmak için erkenden kopartmak da bu denli kolay olmamalı! Taraftar grubu bile saçma işler peşinde, koç boykot diyor. Daha tribünde organize olamıyorlar. Dünün tek iyi yanı misal sadece kareografi çalışması idi. 11 hafta olmuş, iç saha taraftar baskısı çok yavan geliyor gözüme. Tribün sahanın içinde değil bana göre ama hiç bir göndermede olmadı bu haftalarda. 18-19 senelerini mumla aratan halde özetle.
Üstelik bu sosyal medyada da bu durumda. Hakem zaten 25dk normalde fark olmuş ve bence daha da olacak maçı sabote etmiş, hala bu silinip hocaya laf edilebiliyor. Bu oyunla diyebiliyor. Sonra Tugay'a sallıyor. Zerre farkınız yok ondan. İyi de oynasak böyle kesecek işte. Ofsayt diyecek gölüne, kırmızı verecek. Rakip gol atsın diye bir tarafını yırtacak, senin takımını bastıracak, pısırık hale getirecek, ertesi hafta için planını da devreye sokuyor ki daha da zor durumda kal. Böyle sistemde hala futbol konuşmak enteresan. Dışarıda düşmanı aramıyorum o yorumları görünce, ne yalan diyeyim. Biz daha bütün olup hakkımızı savunamıyoruz ki o da kolay olmaz bu da tabii. Amaçları bu. Galatasaray'ı bir şekilde yok etmek, görmezden gelmek hatta meydan okuyup daha beterini yapmak. Burada maç öncesi lehimize hata beklediğini söyleyenler bile vardı ya. Gerçekten başkasına gerek var mı? Bırakmıyorsunuz maalesef.
Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamıyorum ama benim için objektiflik ancak adaletin olduğu yerde olur. Ortada bize karşı bir adalet göremiyorum. Açılmış bir savaş görüyorum tam aksine. Küme düşüreceklermiş, geçen sene geleni mi teperlerdi. Tam ortamıydı. Maçaları yemez. Ama biz kendimizi bu kadar tabii okyanustaki dere gibi görüyorsak elbette her şeyi yapabilirler. Ben hiç katılmıyorum.
Tek maça çıkma da görelim bakalım ne yapacaklar...