Erden Timur: "Bu şekilde giderse bu lig bitmez, bitirtmeyiz!"

Karşındaki kisi sadece kaba kuvvetten anlıyorsa o kisiye konuşarak birsey yaptiramazsin.

alenen fenerbahce şampiyon yapılacak bu sene. çok bariz belli oldu, taraftar yasağını da buna bağlıyorum. düğmeye basıldı ama galatasaray ile uğraşırsanız bu savaşın sonunda kazanan pirus zaferi kazanmış olur olsa olsa.

Ya yabancı hakem getirsinler ya da çekilin yav şu pislik ligden.

Bana göre emeksiz, lekeli bir kupa almış oldular ?

Daha büyüğünü yapan varsa çıkıp gelsin yapsın bakalım şimdi de görelim.

Yok rte kafa tutamaz, yok şu bu diyorsunuz ya. İsteyen gayet de yapıyor.

Ne yazık ki o zamanki TR’yi mumla arıyoruz. Aysal bu sene korkusuna çıkıp aday olamadı. Kaldı ki o olaydan sonra maça çıkmayana küme düşme maddesi koydular.

Bu takimi kume dusurecek cesaret hicbir Galatasaray dusmaninda yooook. Takimi iki maca cikarmayacaksin bak neler oluyo ulkede.

Ne demesini bekliyorsunuz neden tatmin olmadınız anlamadım 2 dk destek veremediniz mi
Bunlara da,bu açıklamalara da inanma

Siyasi iktidarı ve ülkenin en zenginini kimse karşısına alamaz

Birkaç sene evvel a.albayrakta ağlıyodu kameralar önünde verip veriştiriyodu,sonra verip veriştirdiklerinden özür dilediği ve konuşmaların danışıklı dövüş olduğu ortaya çıkmıştı

Atıp tutan bu arkadaşlara 30 milyon ne derseniz yapacak emrinizdeyiz desen bein üyeliğinizi iptal edin bile diyemez

İnşallah Trabzonspor hakem hatalarıyla şampiyon olur

Erdem Bey 'e helal olsun.Aslinda sorunu tespit etmiş.Demiroren ile başlayan fedarasyondaki ve kurullarındaki Galatasaray karşıtı yapılanmayı değiştirmeden durum değişmiyor.O örgütlenmenin temelinde de siyaset var.Dursun başkan da konuşuyor

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: "Bu şekilde giderse bu lig bitmez, bitirtmeyiz!"

Erden timurun yerinde olsam bu gün yayıncı kuruluşun üzerinden giderdim milyonlarca galatasaraylı abone var herkes ayağını denk alsın derdim bu iş bu kadar basit değil sahada alenen bir tiyatro var ve buna bu şekilde serzeniş olmaz

Erden Bey özelinde söylemiyorum da siyasete bu kadar göbekten bağlı iken hala şunu yapsın bunu desin diye beklemek garip yıllardır izliyoruz hep aynı şeyler işte. Hakem hatası olur açıklama gelir vay başkan ne güzel konuştun ya da amma korkak çıktın diye taraflar iki grubu ayrılır iki üç gün tartışması sürer sonra unutulur biter gider.

baktılar murat ılgazı bile aldıramayacaklar ordan galatasaray isimlerle uğraşmaz felan filan baya aciz durumdayız
Bu operasyonun basindaki adam murat ilgaz.
Hani bilmeyen renkdaslarimiz varsa öğrensinler. Daha hala isim verip onu oradan indiremiyorsak birakalim bu isi. Boyle anca amatör eglendiririz.

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın önünü kırmızı kartlarla kesemezsiniz, Palabıyık görevini tam yapmadı, 5-6 tane daha kırmızı gösterip hükmen mağlup etmesi lazımdı."

Bir maça çıkma, gerisinde onlar sana yalvarır. Ülkede şike oldu, siyasiler devreye girdi, yasalar değişti. Maçaları yer mi düşürmeye zaten.
Bu derece korkak taraftar olduğu surece az bilr yapiyorlar.

Küme düşecekmişiz vay be ne büyük korku.
Galatasarayın olmadigi ligi kime satacaklar kime ne aciklama yapacaklar. Tek kararla ulkeleri men eden bir uefa gibi oluşumlar var.
Pısırıklığa devam.

Küme düşeriz vah vah.
Düşürneyen de net şeref yoksunudur, gitmeyin düşürmeyi kaldırın diyen de iki kat şeref yoksunudur.

Geri
Üst Alt