Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Dursun, rakip bu sene niyeti belli ve gözleri karartmışken, gerekirse başkanlığını riske atıp bu adamı tutacaktın.

Şimdi ne oldu, burak elmas gibi yuhlanarak şutlanacaksın, sonuç yine aynı başkan kalamayacaksın.

Bari koruyarak bu adamı kaybetseydin, efsane olurdun, şimdi yine kestane olacaksın

Yaç gelmişsin 70 yaşına bu saatten sonra onurunla yaşayacaksın altı üstü 1-2 sene daha başkanlık yapabilirsin belki.
Aptal herif elindeki en önemli silahı kaybetmek nedir.
Rezil herif defol git lan
yaw herkese çiçek dağıtıyor dursun. karakteri de oturmus değil bence. konusmayı da bilmiyor. içerde saygı duyulmasının tek sebebi sessiz kalmasıdır. istedikleri gibi yönlendiriyorlar muhtemelen.

"Puma - Nike anlaşmasını görüşmelerini tek başıma yaparak, ikisinin arasında senelik 50 M dolara yakın kazanç farkı var. Buna vesile oldum...bir sürü şeyde taa Burak başkan zamınında geliştirilmiş işlerin fikir aşamasından beri dahil oldum. Ama sustuk iftiralar dursun diye , bitmedi...Hep sevgi saygı gösterdik ama dinmedi...böylece tutanacak dalım kalmadı - buralara geldik"

Adamın dediği çok doğru bu olay sadece bir iki şampiyonluk değil takımın belkide Avrupa olsun yıllarca sürecek şampiyonluklar olsun önüne taş konuluyor. Mantık hep aynı küçük olsun bizim olsun sözümüz geçsin.
Yapacak bişey yok istikrar yine bozuldu bu sene zaten başarısızlık kaçınılmaz çünkü yine kötülük kazandı.

Dursun Özbek'in fermanı okunuyor aslında bu sene bile gelecek başarısızlıkta ayağı kayacak ilk kişi kendisi. Yapacağı tek iş vardı beklenildiği gibi onu da beceremedi o yüzden sıkıntı yok. Erden Timur yine gelir bu kulübe.

Şampiyon olmuşsun, içinde bulunduğun gündeme bak. Galatasaray’ın parasını yemek için pusuda bekleyenler, kıskanç ve aptal ihtiyarlar bu kulübün en büyük problemi. Bunlar Galatasaray’ı sevmiyorlar, Galatasaray’ı babalarının malı gibi görüyorlar. Zerre kadar faydası olmayan tipler, asalak şerefsizler. Hatta içlerinde Koç’un köpekliğini yapanların olduğuna da bahse girebilirim.

Bizim milletin problemi hakikaten bu işte. Adam seviliyor ilgi görüyor diye saldırıp aşağı çekiyorlar ulan siz de bu adam kadar hizmet etmeye çalışın bu taraftar sizi de bağrına basar hep etrafındakini aşağı çekme siyaseti dnamıza işlemiş artık.

"Şundan rahatsız oluyorum, sürekli konuşuluyor , tek odak noktası oluyorsunuz. Kemerbugaz'da röportajda söyledim kişilerin hiç bir önemi yok , hepimiz deryada birer damlayız. kişilerin asla önemi yok. Galatasaray devasa camia - bunca şey varken konuşulmayıda tercih etmiyorum."

(yani koskoca camiada gelip benim pohpohlanmamın anlamı yok - minancık bir faktörüm koskoca yerde)

çok sinirliyim şu an.

daha da doğrulamayız kaç yıl, ifb gözü karartmışken, zaten bu sene bile sonuna kadar zorladılar şampiyon yapmak için, şimdi izleyin kaç sene üst üste şampiyon olacaklar.

ABV böyle düzenin de, böyle dinazorlarında

Sorulara geçiliyor -- isim vermedi.

Geri
Üst Alt