Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

"80 Milyar değerinde şirktim var - halka arz edilecek... GYO larda 30-40 Milyarlık değer var .. %3 bandında borç oranım var.....ama komisyoncu olarak ima ediliyorum. İnsanların değer ve pres için neler yaptıkları belli olur."

"Yönetici olana kadar 1 kere bile GS uağına binmedim - antremanına gitmedim.. Sponsorluk hakkı olduğunda buralarda bulundum... bri sürü insan sokabilirsiniz. Hiç ek hak kullanmadım"

Bağıra bağıra gitti Erden Timur, aylar öncesinden belliydi aslında
Seçim sürecinde Erden Timur'un fotoğraflarını tanıtım videolarında kullanarak icraatlarından faydalanmaya çalışan bir başkan adayı vardı , DURSUN ÖZBEK.
Bunu yaparken hiç utanmadı mı ben merak ediyorum açıkçası.

"Alınmamak üzere verdiğim destek - eksiksiz ödeniyor - anaparası orda ... almadım hiç bir şey. Bugün onun faizi ne kadar eder biliyor musunuz? Karşılık beklemeden yapılan işler. "

"Vedalaşacağım günde futbolculara veda ettim - laf olmasın diye hemen orda durup içeri girdim."

"1 yıl boyunca kan kustum, kim sahip çıktı - kim önemsedi??!"

Başkan yüzünüze başka arkanıza başka mı konuşuyor sorusuna hala öyle birşey yok demedi.

Baydi abi. Net ol net. Oznesiz konusma iste. Herkese olan seyler bunlar. Galatasaray'da Nef degil. Hesap verecein bagli oldugun yerler var. Seni seven de olur sevmeyende. Ne anlatiyorsun bir saattir. Tamam ayril, sonra yeniden mi geleceksin ? Bu kafa ile zor o is. Mucadele bu isin dogasi maalesef. Bastan pes etmis oluyorsun.
Bir şey bulmaliyim

Geri
Üst Alt