Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Dursun denen rezilin kendisinin zannettiği başarı aslında taraftarla bu adamın ve takımın bütünleşmesiyle geldi. Nasıl Erden Timur’u göreve getirirken doğru karar verdiyse, yaşanan süreçte arkasında durmayarak o kadar hatalı iş yaptı. Taraftar Dursun Özbek’in ne olduğunu geçmişten biliyor zaten. O badem bıyıklıya ve mensubu olduğu gruba Galatasaray’ın geleceğini peşkeş çekmeye çalışanın o koltukta işi olamaz. Bakalım süreç ne gösterecek ama en ufak bir olumsuzluk çığ gibi büyür taraftar arasında. Burayı Fenerbahçe zannetmesinler, burada başkana biat yok.

"Hiç bir transferde görünmeme olayıda şu kıskançlık havası olmasın diye ...çözüm bulunamıyor bunlara"

Bizden bir cacık olmaz. Kongre üyelerinden tutun şu foruma kadar bile adama hak vermeyenler var. Halbuki söyledikleri %100 doğru. Yıllardan beri bilinen şeyi şimdi bir yönetici söylüyor. Bize düşmana gerek yok. Biz bize yeteriz bu konu da.
Sadece bizde degil, türkiye nin sorunu bu ztn. iyi olan hep kötülenir. sikecilerde ki gibi diktatör sistem degilsen bunlar hep olur, utanilicak isler resmen

Bizden bir cacık olmaz. Kongre üyelerinden tutun şu foruma kadar bile adama hak vermeyenler var. Halbuki söyledikleri %100 doğru. Yıllardan beri bilinen şeyi şimdi bir yönetici söylüyor. Bize düşmana gerek yok. Biz bize yeteriz bu konu da.
İlk yenilgide takima hocaya neler dendi

En yakınımda olan adam bile bana inanıp güvenmedi diyor ulan Dursun şu anda küfür yemiyorsan bu adam ve Okan hoca sayesindedir resmen bindiğin dalı kestin çok karamsar olmak istemem ama Türkiye'nin Bayern Münihi olma durumumuzu yine yok ettiniz ... Daha önce de atağa geçtik rüzgarı aldık tam gidecektik ki Fatih Terim - Aysal çekişmesi yüzünden sekteye uğramıştı şimdi de bu durum çıktı ortaya ...

Türk futbol tarihinin en dürüst adamı olabilir şu adam yav. Sadece bu sebeple bile bu herifin futbolun içinde olmasını sağlyacak bir spor bakanı olmalı.
Ama dürüst adam sevilmiyor bu ülkede. Burnumuz boktan çıkmaz, git abi Avrupa’da kulüp al bir uefa şampiyonluğu yoluna bak.
Bu ülkede boşuna çabalıyorsun.

"İki sene önce gelip başarılar - 2 sene ivmeyi yakalamış vaziyetteyken , hızını almış giderken ... sizin Galatasaray'da bir çok engeli aşmışken sizin bırakmanızdan KİMLER MUTLU OLACAK" (Rodop sordu)

"Şampiyon olup olamamak mı - yoksa GS her adım attığında tökezleten - her başarı devamında ortaya çıkan kötü siyaset mi? sizce"

isim ver adam ya !

Yav iyi hoş da şimdi bu sene şampiyon olmadık, bu yapıyı mi yikacaksin yoksa pes edip gitmiş mi olacaksin? Nasıl fayda sağlayacak bu sene başarısız olmamız anlamadım Erden Timur'u, dışarıdan mücadele edeceğim diyor da o iş yalan olur

"Bununla mücadele sadece dışarıda verilir - içerideyken veremiyorsun , bölünüyor ortalık."

"Koltuk sevdam olsa - kaç kişiden başkan vekilliiği teklif edildi - reddettim."

Geri
Üst Alt