Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

"Puma - Nike anlaşmasını görüşmelerini tek başıma yaparak, ikisinin arasında senelik 50 M dolara yakın kazanç farkı var. Buna vesile oldum...bir sürü şeyde taa Burak başkan zamınında geliştirilmiş işlerin fikir aşamasından beri dahil oldum. Ama sustuk iftiralar dursun diye , bitmedi...Hep sevgi saygı gösterdik ama dinmedi...böylece tutanacak dalım kalmadı - buralara geldik"
Son lafı Dursun denen adamaydı. Tutunacak son dalım kalmadı dedi. Yazıklar olsun. Bir de rekor oyla seçildi bu adam.

"Kırgın mısınız ?Sayın başkan çözüm odaklı yaklaşım göstermedi mi ?"

"Kırgın değilim ama imkansızlık, imkansızlıktır. Devam etmek için hiç bir ortam oluşmadı. İş yap - millet konuşur konusu değil."

İsim veremez çünkü bu iftiraları dedikoduları çıkaranlar kapalı kapılar ardında çıkarıyorlar. Onların ayakçıları etrafa yayıyorlar. Bundan dolayı isim verirse vereceği isim anında yalanlar kanıtlasın der.

Baydi abi. Net ol net. Oznesiz konusma iste. Herkese olan seyler bunlar. Galatasaray'da Nef degil. Hesap verecein bagli oldugun yerler var. Seni seven de olur sevmeyende. Ne anlatiyorsun bir saattir. Tamam ayril, sonra yeniden mi geleceksin ? Bu kafa ile zor o is. Mucadele bu isin dogasi maalesef. Bastan pes etmis oluyorsun.

Kırgın değil, çaresizim. Bazen imkansızlık, imkansızlıktır. Divanda filan konuşulanlara kirilmadim, nazlı gelin değilim ama buradan üstüme gelinmeye çalışılıyor.

30 milyon sponsor olduk ama bunun amacı sponsorluk değil yardımdı, kaldı ki sponsorluk haklarından bile faydalanmadim, uçağa bile binmedim, kimseyi de bindirmedim.

Geri
Üst Alt