Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Seni herzaman haklı gorsekte bir yanımız kırgın olacak erden başkan, dursun yönetimi gider gitmez dönmeni bekleyecek olacagiz

Galatasaray hiç şaşırtmıyor valla helal olsun.
Ne zaman bir başarı olsa cezasız kalmıyor gerçekten.

Bizim düşmana ihtiyacımız yok. Ne zaman bir şeyler yoluna girse önüne taş koyanımız çok oluyor. Bir de bunlar hep aynı kişiler, kulübe 1 kuruş faydası olmayanlar. Bir kere de şaşırtın be… gidin adada ucuz şarap için kendinizi bir köşede tatmin edin.

Erden Timur bu sene aslında berbat bir transfer dönemi geçirdi(tek başına suçlamak da doğru değil) ama belli bir vizyon getirmişti kulübe, rakiplere ve lige. Aslında umutsuzluğun baş gösterdiği yerde umut olmuştu bize, içimize bir damla su serpip hep beraber mutlu olmayı hatırlatmıştı bize.

Haksız rekabeti getiren oyuncularımıza bir abi olmuştu aslında, o karakterli oyunculara hep bi ekleme yaptı sayısını arttırmıştı. 2 sene üst üste şampiyon olmuştuk bunca zorluğa ve engellemeye rağmen. Her şey daha da iyi olacakken

Buna rağmen bu sevincimizi de kısa tuttular Erden Timur’u küstürenler. Valla helal olsun…

Umarım yanılırım ama,

Kaosun ve başarısızlığın geleceği o kadar belliki bunu anlamak zor olmasa gerek. Daha önce Dursun Özbek vizyonunu görmüştük. Şimdi bu sene yine özüne döneceğinden şüphem yok.

Belki de rakibe koca bir darbe vurma şansı gelmişken bunu da elimizin tersiyle iteceğiz gibi duruyor.

Umarım bu hatadan dönerler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açeydik kollarımızı getme diyeydik
images (3).webp

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

kendisi zor zamanlarda elini taşın altına koymuş bir insan. bıraksa da bırakmasa da kendisine galatasaraylı olarak teşekkür ederim. ben bu kadar zengin olsam futbol işleriyle büyük ihtimal uğraşmazdım bile. işi gücü bundan sonra da rast gitsin ne diyelim.

kendisi zor zamanlarda elini taşın altına koymuş bir insan. bıraksa da bırakmasa da kendisine galatasaraylı olarak teşekkür ederim. ben bu kadar zengin olsam futbol işleriyle büyük ihtimal uğraşmazdım bile. işi gücü bundan sonra da rast gitsin ne diyelim.
Asıl zengin olsam daha çok ilgilenirdim. Bu havayı nerede atacağım başka

Erden Timur Acun itini izlerse yarin burdayim diyebilir.

Şerefsiz insan kostümünü cikardi, Ali Koçla beraber it sürüsü gibi dolanmaya basladi!

Bu kopeklerle kim mucadele edecek? Soru bu Erden bey!!!

1-Dursun gidişinin sebebi. Secilmemesi için çokça dualar ettim. Başkanlık amacı sadece ve sadece Galatasaray mal varlıklarına konmak. Rivada başardı, Florya da da başarmak üzere. Taraftari transferle oyala, sonra yangından mal kaçırır gibi 3 30 paraya sat. İlk adım attığı günden bugüne zerre sevmedim. Rahmetli Mustafa Cengiz başkanı bir bu herifi gönderdiği için, iki FT kanserini bitirdiği için, üç dürüst bir adam olarak bütün mal varlığının gitmesi adinada olsa Galatasaraya kefil olması yüzünden çok severdim.

2- koç ve avanelerinin uzantıları olan kurul üyelerimiz sagolsunlar bu adamı yediler. Yönetim hicbirsey yapmadı. Koc tehdit ettiğinde de birşey yapmadılar, iyi oldu diyip vitesi daha da artırdılar. Pilav yiyip otursalar evlerinde ölürler sanki.

3- Gidişinin en büyük sebebi Floryayi alacak firma ve bağlantıları. Takip edeceğim hangi firmanın aldığını. Kuzu grupsa eğer Burak Elmas la yapamadıklarını dursunla yapacaklardır demektir. Lese gelir sinekler. Anlarız kim alırsa floryayi, olan Galatasaray a olacak ama.

-polemiğe girişmezse
-pozisyonunu bırakmasıyla ilgili olarak ailewi sebepler fln diye kestirip atarsa
-dıştan da olsa kulübe hizmetlerimiz dewam edecektir fln tarzı da bişeyler diyip kapatırsa

zaten kafada bitimiş/gönlü yok demektir. umarım öyle olmaz

Cok fazla detaya girmeyecektir. Bir iki mazaeret siralayip eyvallah diyecek iste. Daha baskanlik falan da sayiklamasin bu saatten sonra yalniz.

Bu nasıl bir kırgınlık ki Icardi'ye kadar camiada herkes ikna etmeye çalıştı ama başaramadı.

Geri
Üst Alt