Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşaat değil tamamen para olayıKesinlikle hemfikiriz .Denetleme planlama ,destekleme yok sadece eleştirme .Kesinlikle bu inşaat konuları yüzünden kırıdı yaa.Bende böyle düşünüyorum.Yazık yaaa.
İşin tuhaf tarafı ne biliyormusun kızgınlığından ötürü birde tüm maddi desteğide çekerse o zaman gör eğlenceyi,basketbol vs hep onlarla dönüyor.inşaat değil tamamen para olayı
Belmas zamanında stad + basket takımına sponsor "benden 1 lira fazla veren varsa ben sponsorluğumu çekerim" dedi adam. 30 M verdi sponsırluk üzeridnen... fosil kesim burdan eleştiriyor "nerde bu para" diye...açsınlar Belmas'a sorsunlar nerdeymiş diye...
florya'da da kesin onun bunun planlamasında etmesinde 2 daire ona 3 daire buna gibi hesaplarda vardı arkaplanda - Erden'in sistemde o olmuyor misal. çünkü zorlansan bile o işin inşaatında %100 GS'nin malı olacak ve denetlenecek.
işin içine para ve kişisel çıkar girdimi vampirlerin maske düşer.
bakalım ne diyecekte - işte eminim kibar kalacak ya da çok geçirmeyecek.
inşallah şu sorular sorulur:
"İleride başkan olmak istiyor musunuz?"
"Yönetim içinde var mıydı sizin yol haritaniza karşı cephe alan?"
"Dursun başkan ile ne zamandır limonisiniz"
"ali koça ve ya dışarıya karşı kimse yanınızada oldu mu ?"
şu 4ünü sorsunlar.
çekmez. adam yöneticiden önce taraftar..İşin tuhaf tarafı ne biliyormusun kızgınlığından ötürü birde tüm maddi desteğide çekerse o zaman gör eğlenceyi,basketbol vs hep onlarla dönüyor.
İnşallah çıkıp açık açık herşeyi anlatır.Bu tarz yöneticiye okadar çok ihtiyacımız var ki,Tam bulmuşken bir hiç uğruna yok olması çok kötü olacak vede kıymetini acı tecrübelerle anlayacağız.Adamlarda erden timur yoktu ,üstüne Acun Ilıcalı getirdi hamle yaptı biz mevcutu kaybediyoruz .Bundan sonrası herşeye gebe.Şimdi herkes karalar bağlamaya gerek yok modunda ama kim savaşacak ben onun derdindeyim.çekmez. adam yöneticiden önce taraftar..
karakterinde yok öyle bir şey - ama güvenmediği kimseyede 1 gram yardım etmemeli.
umarım Florya Riva işine benzemez... BB için acil para diye zınk diye zararına iş yapmazlar.
Riva sözleşmeleride Dursun zamanı çünkü
Florya'da onun dönemi olacak... izleyeceğiz.
onlara kalsa boey 17 ye gitmişti ... +13 15 daha kazandırsı adam kulübe.
bende bunu istiyorum işte - eğer harbden 2026da böyle bir arzusu hedefi varsa - şu an ayrılmış olması sakat ortamdan en doğrusudur. "kalırsam üstüme oynarlar" durumundanda sıyırmış olabilir kendini .Amacı bir sonraki seçimde başkan adayı olmak olduğu için
diyorsun ya bu tarz yöneticiye çok ihtiyaç var ...İnşallah çıkıp açık açık herşeyi anlatır.Bu tarz yöneticiye okadar çok ihtiyacımız var ki,Tam bulmuşken bir hiç uğruna yok olması çok kötü olacak vede kıymetini acı tecrübelerle anlayacağız.Adamlarda erden timur yoktu ,üstüne Acun Ilıcalı getirdi hamle yaptı biz mevcutu kaybediyoruz .Bundan sonrası herşeye gebe.Şimdi herkes karalar bağlamaya gerek yok modunda ama kim savaşacak ben onun derdindeyim.
o fosil dediklerinin bugüne kadar ne faydası olmuş birde onu tartışmaya başlasak?diyorsun ya bu tarz yöneticiye çok ihtiyaç var ...
işte o tarzı - ahlakı yüzünden kimseyi hedef göstermez AÇIK şekilde. maksimum ufak imalarda bulunur. belki sponsorluğunu sorgulayan fosillere briaz sallayabilir
o tartışma değil ki -o fosil dediklerinin bugüne kadar ne faydası olmuş birde onu tartışmaya başlasak?
Doğru söze ne denir.o tartışma değil ki -
ucuz şarap - beleş tesis hizmeti - beleş maç izleme - kendi ufak dünyalarında "saygın" statüde oldukları sanmak.
başka bir şeye yaramıyorlar.
Sportif başarı umrunda değil onların . GS -Elit tabakası sanıyorlar kendilerini. Laf edersem dalga dalga oynar egosu var heriflerde.
o tabaka zaten biraz daha rahat üye alımını bu yüzden istemiyor... ne kadar taraftar duygusu yüksek insanlar gelirse o kadar sportif işlere harcama/bütçe ayırlır..bunların istediğinin tam tersi o ..
onlar için GS - Elit - zengin bir network loncası gibi bir şey.
"14 yıl şampiyon olmadıkta ne oldu - gene GS ayaktaydı" lafından anlaşılıyor bu.
11:00 da basın açıklaması işte.Kesin konuşacak mı??
Yav adamlar yüzünden uefa kupasını pazarlayamadık. Galatasaray isim hakkına şer koydular, bu kulübe atılmış en büyük kazıktır o.o tartışma değil ki -
ucuz şarap - beleş tesis hizmeti - beleş maç izleme - kendi ufak dünyalarında "saygın" statüde oldukları sanmak.
başka bir şeye yaramıyorlar.
Sportif başarı umrunda değil onların . GS -Elit tabakası sanıyorlar kendilerini. Laf edersem dalga dalga oynar egosu var heriflerde.
o tabaka zaten biraz daha rahat üye alımını bu yüzden istemiyor... ne kadar taraftar duygusu yüksek insanlar gelirse o kadar sportif işlere harcama/bütçe ayırlır..bunların istediğinin tam tersi o ..
onlar için GS - Elit - zengin bir network loncası gibi bir şey.
"14 yıl şampiyon olmadıkta ne oldu - gene GS ayaktaydı" lafından anlaşılıyor bu.