Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Evet, o yüzden Florya'ya çomak sokmayacak ekibi rahat ettirecek biri lazım şimdi. Erden Timur'un eksikliğini daha çok idari yönde arayacağız. Sponsorlar, projeler vs. en büyük darbeyi buradan yeriz.
Öyle valla adamın yaptığı işler hep marka değerine katkı. Puma, Erden Timur olmasa çerez parasına alırdı sponsorluğu. Şu kulüpte sponsorluk işini en iyi yapan iki kişi gördüm Ünal Aysal ve Erden Timur. Rahmetli Cengizde elden gelenin en iyisi için uğraşıyordu ama miktar azdı.

Erden Timur şu an zaten başkanüstü bir konumda.
tamda bu yüzden zaten kendisine ters oluşumdan uzaklaşması daha doğru.

şöyle düşün - bende senin gibi bakıyordumda biraz kafa yürütünce değişti bakışım - Seçim zamanı zaten bir mesaj verdi adam - ne kravat taktı "Erden Timur nedir ki - bugün gider başkası gelir" dedi. bunu yaparak takdir kazandı zaten - orada sorulmuştur edilmiştir çok fazla.

Süheyl tarafı kolları açıktı - kaldı ki oraya gitse oraya seçim kazandırabilir - ama gene Dursun tarafının onu kullandığı gbi kullanılabilirdi .

şimdi bir ieleştirse Erden kimin tarafında diye - cevap bulamaz kimse.

adam bunu çok iyi yaptı ve iyi niyet - öncelikler çerçevesinde yaptı. çünkü kendisi GS tarafında - bir çok insanda erden timur tarafında şimdi.

destek buludğu an geri dönecektir. destekten kasım kendisini koruyan bir kitle / kadro vs. Özellikle bu bahsi geçen içeriye karşı.

2 senede adam artniyetli olmadan - bağırıp çağırmadan - doğru insanlarla doğru şekilde çalıştığında sonucunu alacağını kanıtladı misal. 0 gerilim geçmişi var - 0 agresif sözü var mesela. GS her zamanki gibi gidebilir başarılı olur olmaz ayrı - fakat o mantalite ile %100 şekilde yönetilirse, o zaman gurur duyacağımız sportif başarı görürüz.

karşısındaki topluluk 1 - tamamen kendi çıkarı - PR inı kasan ...BEN YAPTIMcılar ve 2 -amman lise tayfanın eli soğuk suya değmesin , spor önemli değil bizim kendi sistemimiz hep tepede olsuncular. bunlardan kurtulduğu gün Galatasaray'ı kimse durduramaz.

"Sizce Galatasaray'ın en büyük sorunu 1 sene şampiyon olamamak mı, yoksa her sürdürülebilir başarıyı engelleyen, ayak bağı olan, vizyon projelerini sekteye uğratan bu kirli siyaset mi?" sözü bence toplantının en önemli kısımlarından biriydi. ve sonuna kadar haklı.

Fenerbahçe'nin şampiyon olması hepimizi derinden yaralar. Bu bir gerçek. Ama Galatasaray'ı sürekli sıkıntıya sokan bu zihniyet yok olacaksa, kulüp düze çıkacaksa, varsın 1 sene de Fener şampiyon olsun. Ben razıyım şahsen.

Öyle valla adamın yaptığı işler hep marka değerine katkı. Puma, Erden Timur olmasa çerez parasına alırdı sponsorluğu. Şu kulüpte sponsorluk işini en iyi yapan iki kişi gördüm Ünal Aysal ve Erden Timur. Rahmetli Cengizde elden gelenin en iyisi için uğraşıyordu ama miktar azdı.
Neyse ki mevcut sponsorluk anlaşmaları yeni sayılır. 2 sene var olanı bozmasınlar yeter. 2026'da bu yönetim dağılır. Başka şeyler konuşuruz.

Bu ülkede hiçbir takım bayern gibi dominasyon kuramaz. Çünkü türk insanının mantalitesi buna yatkın değil.

Emeği geçen herkese.

tenor.gif

Kisaca herturlu komisyonlar kesilince istenmez adam oldu. Olacagi soyleyeyim takimi tekrar apo dursun a teslim ederler bir kaç mağlûbiyetten sonra okan istifa eder ay lav yu hocam devreye girer terim tekrar gelir.

Reis kusura bakma ama sen hayal alemindemi yaşıyorsun.
Sen gerçekten bu söylediklerine inanıyorsan senin bu erdenin bırakmasına sebep olanlardan farkın yok..çok ciddi söylüyorum aynı zihniyet.Hiç farkınız yok,

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumda şuan 250 üye, 500 civarı ziyaretçi var. Erden timur'un gidişiyle buraya kaos olacağını düşünüp gelenler unutmasın ki biz başarısız olana ve haksızlığa karşıyız, sizin gibi bütün sezon hakaret edip sonra da bir transfere koyun gibi güdülmedik. yallah şimdi antunuza, hayal dünyanızda yaşamanıza.

fenerin önümüzdeki 2 yıl boyunca şampiyon olması için önünde duran engeller tek tek kaldırılıyor. önümüzdeki hamle de servet yardımcı'nın TFF başkanı seçilmesi olacak.

Erden Timur'un Dursun Özbek'in yanında seçime girmesini sağlayanlardan biri bu adam yanlız. Sırf bunun için seçimi erteletmişti zamanında
Youtube'da konuşmalarını dinlersen bana hak verebilirsin. O da bir safsata gibi geliyor bana. Rambo Okan gibi bir tipleme. Kendisi de eski Adnan Oktarcı'lardan bu arada.

"Sizce Galatasaray'ın en büyük sorunu 1 sene şampiyon olamamak mı, yoksa her sürdürülebilir başarıyı engelleyen, ayak bağı olan, vizyon projelerini sekteye uğratan bu kirli siyaset mi?" sözü bence toplantının en önemli kısımlarından biriydi. ve sonuna kadar haklı.

Fenerbahçe'nin şampiyon olması hepimizi derinden yaralar. Bu bir gerçek. Ama Galatasaray'ı sürekli sıkıntıya sokan bu zihniyet yok olacaksa, kulüp düze çıkacaksa, varsın 1 sene de Fener şampiyon olsun. Ben razıyım şahsen.
Öyle bir şey olmayacak ki. Gs başarısız olunca bu hainler sessiz ve mutlu olacaklar , gs başarılı olunca yine ortaya çıkacaklar. Bu işin tek yolu bunlarla savaşmayı göze almak, erden timur duygusal yapısı gereğiyle bunu yapmak istemiyor doğal olarak

Geri
Üst Alt