Erden Timur: “Her masada, her yerde, her zerrede biz varız”

Victor Nelsson 18 milyon euro'dan aşağı satılmaz umarım. Bence Nellson ile ilgili bu açıklamayı yapıyorsa bu işin dönüşü yok, kesin satılır yani. Göndermek istemiyoruz diyerek tok satıcıyı oynuyor ki doğrusu da bu. Umarım 13-15 gibi rakamlara satılmaz.

Erden başganı çok seviyorum yav acaip planlı ve zeki hareket ediyor.

Nelson'u ta ilk hazırlık maçında yazmıştım suratı beş karış var bir sıkıntı diye. Geçen sene taraftara şirin görünmek için şov yapıyordu bu sene onu göremedik yolu açık olsun. Kendisinden daha iyi defans bulacağımıza şüphe yok.
Danayer gelir heralde ustad

18 m nakite bırakalım, genkteki olseni bi tane de fransa liginden genç bi siyahi alalım. Rotasyon için bi de yerli aldık mı tamamdır. 3 transfere max 6-7 m euro harcanmalı

Nelson için tok satıcı rolundeyiz anladığım kadarıyla bu doğru kesinlikle fakat Alexis için neden ısrar ediliyor onu anlamadım

Avrupa'da bir kulübe böyle davransaydi monchi yemediği laf kalmazdı muhtemelen fifayada şikayet edilirdi çünkü yaptığı şey tam bel alti vurmak ama bizim paraya ihtiyacımız olduğunu biliyor keline tukurdugum

Şeffaf bir yönetim olduğunu göstermeye çalışıyor Erden Bey.

Danayer gelir heralde ustad
Üstad gelmeden oyuncuyu itin şeyine soktular. O maceraya girmesek iyi olur. Oyuncu bizi isteyince taraftar bir havaya giriyor. Denayer başkasına gitse ulan niye biz almadık derler. Yeni bir isim daha iyi olur. Erdem başgana güveniyorum bu konuda.

Aynen, bizden çıkan futbolcu bizim kart vizitimiz oluyor. Gelişi, gidişi, bunlar referans. Bugün Nelsson’u güzel paraya Sevillaya falan sat yarın misal Danimarka kapısını çal çok daha kolay ikna edersin yetenekli topçuları. Değerini bulan herkes satılmalıdır, şayet alternatifi hazır ise
Hepsi cok doğru. Değeri bulunan satılmalıdır. Ama zamanlaması önemli. Sampiyonluğa oynayan hedefi olan takım lig başlarken ve en önemli stoperini satmışken diğerini de satmaz. Şu bir gerçek ki şampiyonluğun yolu stoper tandemininin uyumundan geçer. Yıllarca öyle olmuştur. Başka mevki olsa çok önemli değil ama takım iskeletini bozuyorsun lig başladıktan sonra hemde. Bu kadar para harcanırken iyi futbolcular gelirken ne gerek var bu riske.

18milyon avro kulup rekoru olur.

Herkese gore 12+3+10% teklif etmisler, marcao gibi.

18+15% alalim bari.

Nelson hayallerim var demiş, bizim de hayallerimiz var demişiz. Yani demek istiyor ki getir parayı gidebilirsin. 25 çıkış opsiyonunu yatırsınlar.

marcao 10 garanti 2 makul bonus 3 gayrımakul bonus ise nelsonu da 15 3 5 gibi bir düzenekle verebiliriz

Bence Nelsson gitmeyi istiyor, yonetimde uygun bir fiyata Nelsson'un gitmesine karsi degil. Erden Timur'un aciklamasi sezon basladiktan sonra stoperinizi neden sattiniz elestirilerini azaltmak icin yapilmis bir aciklama gibi.

Geri
Üst Alt