Erden Timur: “Her masada, her yerde, her zerrede biz varız”

Monchi bizim taraftarı iyi yola getiriyor ha.

Marcaoda 30dan açtık, 20yi getirin dedik, 17 üstü iyi para satılır oldu. En son 14-15leri iyi bulduk. Hop 12+3.

Şimdi de Nelsson da 25i getiren alır, 20 iyi para 18den aşağı olmaz diye ilerliyoruz. Bu sürecin sonunda forum 15e razı olacak gibi.

Erden Timur: Galatasaray olarak yeniden Avrupa şampiyonu olacağız. Amacımız bu. Galatasaray, orta vadede yeniden Avrupa şampiyonu olacak. Lami cimi yok, başka yolu da yok!

Bu adam sevilmez mi yahu?
Valla aslinda 1 milyon euro extra butce koysalar basketbol UCL'de sampiyon olabilirdik

Nelson : Hayallerim sevillaya gidip uefa sampiyonu olmak istiyorum

ET : How about champions league brother?

Nelson'un kararına saygı duyuyoruz ama istediğimiz teklif gelmedikçe masaya oturmayacağız demek bu kadar zor olmamalı. Medya işlerini transferlerde hiç kullanamıyoruz gerçekten.
Umduğumuz 20 civarı ücreti umarım alabiliriz bu sefer.

Hepsi cok doğru. Değeri bulunan satılmalıdır. Ama zamanlaması önemli. Sampiyonluğa oynayan hedefi olan takım lig başlarken ve en önemli stoperini satmışken diğerini de satmaz. Şu bir gerçek ki şampiyonluğun yolu stoper tandemininin uyumundan geçer. Yıllarca öyle olmuştur. Başka mevki olsa çok önemli değil ama takım iskeletini bozuyorsun lig başladıktan sonra hemde. Bu kadar para harcanırken iyi futbolcular gelirken ne gerek var bu riske.
Bu sezonun şanssızlığı belkide şansımız. Sadece lig ve kupa var, avrupada yokuz. İyi bir defans önemli ama daha bir ofansla şampiyon olabiliriz bu ligte. Yerine gelecek alternatif bir kaç maç içerisinde uyumu yakalarsa kafi kanımca. Porto falanda yeri gelince en iyi adamını satıyor, yeterki alternatif hazır olsun. Bence alışmalıyız satış stratejisinede, avrupalı bugün Nelsson’u satsa akşam üstü alternatifini açıklıyor. Bizde öyle olmalıyız…

Futbolcu satarak para kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz lazım. Hem kulüp hem taraftar olarak. Değerini, aşıcısonı bulduğunda satmak gerekiyor. Neden bu kadar itiraz ediliyor anlamadım. Millet ronaldoyu messiyi sattı ederi gelirse her futbolcu satılabilir bence. Yeterki yerine aynı ayarda aybı kalitede birini getirebilelim. ET Aten B planımız hazır dedi. Bence B planı ile çoktan anlaşılmış. Nelson için 3-5 fazlası koparılmaya çalışılıyor gibi hissettim. Ama her türlü satılacak sanki. Yolu açık olsun

4 sene kontratı var başlatmasın hayallerine, biz olmasak hayalleri de yoktu. 23 yaşında oyuncu, DK oynasın seneye gitsin gerekirse. 12-15’e verilmemeli.

Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz lig başlamiş nerden bulucaz kaliteli defans?Ha biz almasak ülkesinden sevilaya belki hic gidemeyecekti.

Yahu nelssonu göndermezsen küser oynamaz mı ? Adam dünya kupası kadrosuna girebilmek için seve seve kendini gösterecek hele ki daha dikkat çekici bir Galatasaray takımı kurulmuşken.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Verin parayı nereye gidiyorsa gitsin 13 m euro vereceklerse bir yere göndermeyin 20 m euro en az gerekirse hiç göndermeyin rahmetli ilhan cavcav ı örnek alın biraz adam real madrid masasına vurup giden adam sonra mecbur teklifini kabul etmişlerdi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keşke nelson meselesinden bahsetmeseydi. Elimizi zayıflatıyor bu tarz açıklamalar.

Futbolcu satarak para kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz lazım. Hem kulüp hem taraftar olarak. Değerini, aşıcısonı bulduğunda satmak gerekiyor. Neden bu kadar itiraz ediliyor anlamadım. Millet ronaldoyu messiyi sattı ederi gelirse her futbolcu satılabilir bence. Yeterki yerine aynı ayarda aybı kalitede birini getirebilelim. ET Aten B planımız hazır dedi. Bence B planı ile çoktan anlaşılmış. Nelson için 3-5 fazlası koparılmaya çalışılıyor gibi hissettim. Ama her türlü satılacak sanki. Yolu açık olsun
3-5 fazlasini koparmaya calisani birisi Nelsson bana gelip gitmek istedigini soyledi diye bir aciklama yapmamali bence.

Geri
Üst Alt