Erden Timur: “Her masada, her yerde, her zerrede biz varız”

Her zerredeyiz herşeyi kontrol ediceğiz anlamındaki cümleleri bence transferlerden de önemli ne kadar kaliteli transfer edersek edelim adamlar öyle bir algı yapıyorlar ki senin penaltı pozisyonunu gerekli açıdan göstermiyorlar yada başka tv.'lerde yorumcular dürüst yorumlamaktan ziyade galatasaray'ın aleyhine konuşabiliyorlar. Hukuksuz bir şekilde logo kullanılıyor , buna gerekçe gösterebilmek için uydurma anket düzenleyebiliyorlar, Çizginin içinde biten pozisyonu dışarda diyebiliyorlar, pasif ofsayt terimini kendilerine göre yorumluyorlar. Federasyon yabancı sayısını diğer kuluplerin isteğine göre ayarlayabiliyor. O nedenle federasyon ve kurullerı , basın , tv kuruluşları ,sosyal medya heryerde olmalıyız taraftar olarak bizde kulube destek vermeliyiz. Kendi lehimize kararlar için değil adalet için yapmalıyız. Biz Galatasaraylıyız sahada mücadele edip kazanmayı severiz. Masa başında sadece hakkımızı savunuruz. Geçen sene 6 maç üst üste operasyon yapmasalardı bu kadar kötü olmazdık.

Hakemlerle ilgili açıklamaları çok önemli

Ayrıca transfer görüşmelerinde çok alçakgönüllü ve tevazuu sahibi karşı taraf bizden daha Zeki bunu bilerek görüşme yapıyoruz diyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok guzel konusmus bravo. Selahattin Beyazit isigi var, onun kadar aristokratik ve egitimli olmasa bile sayin Erden Timur'da tirnaklariyla kaziyarak bir yere gelmis olmanin getirdigi erdemler var

Bu zamana kadar güzel götürdüler ben devamını da güzel götüreceklerine inanıyorum.

Senin hayallerine tüküreyim. DEFOL !
10126.jpg

Eğer başkanlık hedefi var ise -ki olduğunu düşünüyorum- çok güzel bir zemin oluşturuyor. Hem kulübe hem de kendine çok iyi çalışıyor.
Böyle değerlerin asla küstürülmemesi lazım.

Ben olsam "Nelson'u sadece Sevilla istemiyor onu isteyen başka büyük kulüpler de var" der Sevilla'nin g.tü tutuştururdumm Versin 25'i iboşlar

Geçen seneye göre öyle bir kalite farkı var ki gozlerime inanamıyorum
YILLARDIR NERDEYDIN BASKANIM!!!!

Timur çok çalışıyor, çok yoruluyor. İşi gücü bıraktı, varsa yoksa GS. Karşılığını alacağımızı düşünüyorum çünkü Timur büyük düşünen biri.

Böyle birine ihtiyaç vardı. Çok iyi oldu.

Bu arada, Türkiye çapında biri oldu çıktı. Bu da onun işine yarayacaktır.

Geri
Üst Alt