- 3 Haziran 2015

- 54.863

- 63.182

- 3.963

Benim beklentilerim bir tik düstü ama halen yüksek

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sınır varken yollamayız Yunus'a da yazık oldu sınır olmasa belki City topçusu olacaktı adam diyorgironada guzel bir genc solbek var real altyapısından. yunusla takas edebiliriz.
he oyle mi dedi ben o kısmı anlamamısım.Sınır varken yollamayız Yunus'a da yazık oldu sınır olmasa belki City topçusu olacaktı adam diyor
Benim beklentilerim bir tik düstü ama halen yüksek
Hayallerin siniri yok,guzelErden Timur: "En ulaşılamayacak oyuncuyla bile görüşmek gerekiyor ama gerçekçi rotayı çizmediğin zaman, elin boş kalır. Fikrini sorduğumuz oyuncular oldu ama bazılarıyla hiç görüşmedik, fikrini sormuşuz gibi yazılıp çiziliyor."
Yani yok o yönden degil yine Benim bildigim Erden Timur Bu takima 3-4 yildiz getirir yine ama Kampa kadar yetisir diye düsünmüstüm hepsi de cogu oyuncu tatil fln yapar kanimca.Benim baya düstü, cl kadrosu kuracaz falan derken sarhosdu bizimkiler rotayi blas gibi oyunculara cevirelim
Parayı TL'de tutmuyoruzdur, hatta zaten kasada para yoktur.euro 1 aya 30 lira olacak. zor yani