- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
O kim yaErden T: Saşayı satıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kim yaErden T: Saşayı satıyoruz
City Football Group bünyesinde bir takım diye anladım. Girona olabilirkim istemiş ynusu
Sami net kulüpten biri.Erden Timur: Listemizde 700-800 oyuncu var.
Sami Yen Haber kolpa değilmiş
Bencede çok şeyi biliyorErden Timur: Listemizde 700-800 oyuncu var.
Sami Yen Haber kolpa değilmiş
Sami isminden sogudumSami net kulüpten biri.
Sami gayet iyi bir isimdirSami isminden sogudum
@Sami KarakoçSami net kulüpten biri.
Açıkcası bu kadar açıklama yapılınca bende bu kulübü yönetenler ''acemi insanlar'' izlenimi uyanıyor belki yanlıştır, belki dediğinizde de haklısınız. Ancak bu şampiyonluğumuz 23. şampiyonluk, demek istediğim bizim kültürümüz madem 14 seneden sonra gelen şampiyonlukta bile ''yetmez artık bize bu kupa artık hedef avrupa'' ise buna göre hareket edelim. 2.başkan, başkan teknik direktör sportif direktörün çok konuşması gerekmiyor.kanallar ilgi gösterip şampiyon takımın başkanını, yöneticisini, hocasını yayınlara davet ediyorsa
buna icabet etmekten niçin geri duralım
Sami gayet iyi bir isimdir
Ne alakası var abicim. Her yer bizim, Galatasaray Türkiye’nin en iyisi en büyüğü. Hiçbir yeri kimseye bırakamayızbir arkadaş demişti ona katılıyorum tvye çıkacaksan da GSTV'ye çık, biz izleyelim yeter
Eleştir rtsNeyi çekemeyecek mişim ki anlamadım? Erden timuru seviyorum çünkü konuşmadan işini yapan , ettiği transferlerde bile imza töreninde olmayan bir adam olduğu için. Bu profili bozarsa neden eleştirmeyeyim?
??jao felix iptal
gironada guzel bir genc solbek var real altyapısından. yunusla takas edebiliriz.City Football Group bünyesinde bir takım diye anladım. Girona olabilir
CL finali oynamış ve böyle kulüp grubu olan bir tek City geliyor aklıma