Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.118
- 22.852
- 1.433
12 tane kulüp alacakmışız GS'mize topçu yetiştirmesi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur: "Başkanımıza 'Ben para pulla ilgilenmem, menajerlerle görüşmem sadece Florya'ya bakarım' deyip kabul ettim, o da 'Tabii, tabii' dedi. İlerleyen süreçte 'Dursun abi beni kandırmışsın' dedim o da 'Ya ne diyecektim' dedi.
![]()
Bu bastirilmis bir patlamaUla ne çok konuştunuz sanki koca Galatasarayı ilk şampiyon yapan ekip sizsiniz. Her gün biri açıklama yapıyor.
Ula ne çok konuştunuz sanki koca Galatasarayı ilk şampiyon yapan ekip sizsiniz. Her gün biri açıklama yapıyor.
Erden tumura da bunu söylemez insan herhalde,fb forumunda ali koc attan düşüp esege binecekmiş ona bak birazda renkdasUla ne çok konuştunuz sanki koca Galatasarayı ilk şampiyon yapan ekip sizsiniz. Her gün biri açıklama yapıyor.
Çekememezlik sezdim sankiUla ne çok konuştunuz sanki koca Galatasarayı ilk şampiyon yapan ekip sizsiniz. Her gün biri açıklama yapıyor.
Çekememezlik sezdim sanki
Gsyi ilk sampiyon yapan ekip degil ama, pisligin girla döndugu ortamda en önemli sampiyonlugumzdan biridir bu sampiyonluk. Birak da istedikleri kadar aciklama yapsinlar
Rahatsiz eden ne?
kanallar ilgi gösterip şampiyon takımın başkanını, yöneticisini, hocasını yayınlara davet ediyorsaNeyi çekemeyecek mişim ki anlamadım? Erden timuru seviyorum çünkü konuşmadan işini yapan , ettiği transferlerde bile imza töreninde olmayan bir adam olduğu için. Bu profili bozarsa neden eleştirmeyeyim?
City veya leipzigkim istemiş ynusu