12 tane kulüp alacakmışız GS'mize topçu yetiştirmesi için

Erden Timur: "Başkanımıza 'Ben para pulla ilgilenmem, menajerlerle görüşmem sadece Florya'ya bakarım' deyip kabul ettim, o da 'Tabii, tabii' dedi. İlerleyen süreçte 'Dursun abi beni kandırmışsın' dedim o da 'Ya ne diyecektim' dedi.

başkan.webp

Dedigim gibi transferler kampa yetisecek lafi herzamanki gibi palavra. M.özturk konusurken cok yuksekten ucuyor. Allahtan baskan olmadi

Transferlerin 50%si kampa yetişse eyvallah. Zaten eldeki kadro ilk elemeyi gecmesi lazim

Ama sattigimiz topcularin yerini hemen doldurmaliyiz hatta satiş kesinse satmadan yerlerini doldurmaliyiz. Marcao-abdul olayindaki gibi

Erden Timur: "Başka ülkelerde de altyapı anlaşmaları yapacağız. Sadece Almanya için 4 tane altyapı bölgesi belirledik."

Ula ne çok konuştunuz sanki koca Galatasarayı ilk şampiyon yapan ekip sizsiniz. Her gün biri açıklama yapıyor.
Çekememezlik sezdim sanki

Gsyi ilk sampiyon yapan ekip degil ama, pisligin girla döndugu ortamda en önemli sampiyonlugumzdan biridir bu sampiyonluk. Birak da istedikleri kadar aciklama yapsinlar

Rahatsiz eden ne?

Çekememezlik sezdim sanki

Gsyi ilk sampiyon yapan ekip degil ama, pisligin girla döndugu ortamda en önemli sampiyonlugumzdan biridir bu sampiyonluk. Birak da istedikleri kadar aciklama yapsinlar

Rahatsiz eden ne?

Neyi çekemeyecek mişim ki anlamadım? Erden timuru seviyorum çünkü konuşmadan işini yapan , ettiği transferlerde bile imza töreninde olmayan bir adam olduğu için. Bu profili bozarsa neden eleştirmeyeyim?

Neyi çekemeyecek mişim ki anlamadım? Erden timuru seviyorum çünkü konuşmadan işini yapan , ettiği transferlerde bile imza töreninde olmayan bir adam olduğu için. Bu profili bozarsa neden eleştirmeyeyim?
kanallar ilgi gösterip şampiyon takımın başkanını, yöneticisini, hocasını yayınlara davet ediyorsa
buna icabet etmekten niçin geri duralım

Geri
Üst Alt