kanallar ilgi gösterip şampiyon takımın başkanını, yöneticisini, hocasını yayınlara davet ediyorsa
buna icabet etmekten niçin geri duralım
Açıkcası bu kadar açıklama yapılınca bende bu kulübü yönetenler ''acemi insanlar'' izlenimi uyanıyor belki yanlıştır, belki dediğinizde de haklısınız. Ancak bu şampiyonluğumuz 23. şampiyonluk, demek istediğim bizim kültürümüz madem 14 seneden sonra gelen şampiyonlukta bile ''yetmez artık bize bu kupa artık hedef avrupa'' ise buna göre hareket edelim. 2.başkan, başkan teknik direktör sportif direktörün çok konuşması gerekmiyor.
Örneğin İcardi için bu açıklamayı yaptıktan sonra PSG bonserviste bir indirim yapar mı?

Ula ne şampiyon olduk be!

Evire çevire herkesi yendik, tur bindirdik, rekor kırdık, kapanışı da eğlencesine fb ye geçirerek yaptık.

Daha da fazla kutlamalıyız. Şöyle adamızda bayrağımızın altında bir parti verelim şampanya patlatalım. Bütün yaşlı kurtları, masonları, derin gs'yi çağıralım.

bir arkadaş demişti ona katılıyorum tvye çıkacaksan da GSTV'ye çık, biz izleyelim yeter

Neyi çekemeyecek mişim ki anlamadım? Erden timuru seviyorum çünkü konuşmadan işini yapan , ettiği transferlerde bile imza töreninde olmayan bir adam olduğu için. Bu profili bozarsa neden eleştirmeyeyim?
Eleştir rts

Adam yaptigi icratlerin karsiligini almiş istedigi kadar cikar konuşur

Ama sen genede eleştir

İlkay olmuyor diyor. İki seneye anca gelir gibi anladım

Geri
Üst Alt