Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yaz günü ikna edemediğimiz bir transfere teşeççür ederken anlayacağız kıymetini.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

daha transfer muhabbet çok olmaz diye buraya koydum - gündem bu konudur heralde çünkü

erden timur kalacaksın!!!

Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç:

1 aydır bildiğimiz ama açık kapı bıraktığımız - şampiyonluk ile ilgili çok dillendirmediğimiz durumdu. Aam duyumları alıyorduk. Yarın ya da bir sonraki gün Dursun Özbek ile Erden Timur görüşme yapacak. Fakat bu görüşme ikna etme vs gibi durum değil - basın açıklamasında neler söyleneceğini karşlıklı netleştirme gibi bir şey - bir veda aslında.

İbrahim Hatipoğlu - Maruf Güneş - Cenk Ergün ve GD 'nin eklentisi "Mehmet Özbek".

Bizim burda konuştuğumuz "küçük kesim" kim olduğunu söylemiyorlar - her şeyi anlatsın Erden Timur basın açıklamısnda dediler ve geçtiler konuyu.

yedik ayvayı.

Galatasarayin ic siyasetinde kimlere neler denildi…cidden sirf bunun icin gidiyorsan bu taraftar bunu unutmaz Erden Timur

Hiç moralinizi bozmayın erden devam etmezse bu yönetim burak elmas yönetimi gibi max 6 ay gider sportif rezillikler başlayınca zaten mecbur seçim kararı alınır, Özbek aynen koç gibi fazla kibirlendi

Bukadar sevgiye ragmen gidiyorsa yapacak birsey yok artik

Allah bize sabir versin, mehmet özbek ismi geciyor cenk ergun ismi var. Ibrahim hatipoglu falan

Hayirlisi, ama eger m.özbek gelip te sicmaya baslarsa fena ayar yer taraftardan d.özbek

Bukadar sevgiye ragmen gidiyorsa yapacak birsey yok artik

Allah bize sabir versin, mehmet özbek ismi geciyor cenk ergun ismi var. Ibrahim hatipoglu falan

Hayirlisi, ama eger m.özbek gelip te sicmaya baslarsa fena ayar yer taraftardan d.özbek

Haluk Yürekli tabiriyle “kucuk olsun bizim olsun”cular, benim tabirimle yavşak bi grup yuzunden Erden Timur’u kaybediyoruz gibi gorunuyor.

Hayirlisi olsun.

Hiç moralinizi bozmayın erden devam etmezse bu yönetim burak elmas yönetimi gibi max 6 ay gider sportif rezillikler başlayınca zaten mecbur seçim kararı alınır, Özbek aynen koç gibi fazla kibirlendi
Bu süreçte olan Okan Buruka olacak ona üzülüyorum. O yipranacak üzülecek.

Erden Timur tabiki kalsın isterim ama eğer bu kadar desteğe rağmen bırakmak istiyorsa hemen alternatif planlamalar yapılmalı.

Son düzenleme:
Erden Timur tabiki kalsın isterim ama eğer bu kadar desteğe rağmen bırakmak istiyorsa hemen alternatif planlamalar yapılmalı.
alternatif planda Cenk Ergün - Mehmet Özbek gibi isimler geçiyor ...

çok canımı sıktı şu iş. bildiğin kendi kendimizi bozmaktan başka olay değil valla.

Eminim bu adamın bizimle yaptığı reklama ihtiyacı yok. Bu kadar sevgiye rağmen bırakacağım diyorsa ciddi bir mücadeleden kaçmış gibi görünecek yazık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt