Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam detaylı hatırlamıyorum ama bir ara Haldun üstünel vardı, kewell baroş vs. bayağı oyuncu gidip gelmişti taraftar olarak çok sahiplenmiştik, sevmiştik haldunu o zaman yönetimden bazı kişiler sanki kendi parası ile transfer yapıyor v.s laflar edilmişti. Yöneticilerden biri ön plana çıkınca taraftar tarafından sevilince ipini çekiliyorlar sanırım.

Transferde başarılı degildi 2. dönem

dogruya dogru

ama aile yapıyor cimbomu oyuncuları baglıyor icardi ile bagı yeterli
Transferde yönetici başarısı futbolcunun performansıyla ölçülmez sözleşme detaylarındaki başarıyla ölçülür. Yaptığı sözleşmelerin hiçbiri kulübü ateşe atacak sözleşmeler değil. Tam tersi çoğu satılabilir kar edilebilir sözleşmeler. Angelino'yu beğenmedin zararsız gönderdin. Zaniolo'yu aldın zarar etmeden göndereceksin. Keza Ziyech'i istemesen almazdın opsiyonları esnekti, Ndombele Aurier Vinicius kısa vadede kullanıp atılacak basit sözleşmelerle geldi.

Adam her şeyi kulüp yararına en mümkün olan şekilde ayarladı. Gerisi hocanın işi.

Transferde yönetici başarısı futbolcunun performansıyla ölçülmez sözleşme detaylarındaki başarıyla ölçülür. Yaptığı sözleşmelerin hiçbiri kulübü ateşe atacak sözleşmeler değil. Tam tersi çoğu satılabilir kar edilebilir sözleşmeler. Angelino'yu beğenmedin zararsız gönderdin. Zaniolo'yu aldın zarar etmeden göndereceksin. Keza Ziyech'i istemesen almazdın opsiyonları esnekti, Ndombele Aurier Vinicius kısa vadede kullanıp atılacak basit sözleşmelerle geldi.

Adam her şeyi kulüp yararına en mümkün olan şekilde ayarladı. Gerisi hocanın işi.
Bu şampiyon oldugun senaryoda konuşulabilir evet

ama bu transferlerden sonra şampiyon olamasak eleştirilirdi

şuan tete zahadan bonservisle cıkarsak karlı kapatabiliriz maaşları düşünce

rgg64GzX_400x400.jpg

1716998801362.jpeg

erden agabey yoksa isin erbabi 1 isim icab eder

dalbayraki cenkeri flan basimiza musallat etmeyiz ins

Erden Timur bir bakıma akıllılık ediyor. Ben olsam ben de kendisi gibi stratejik davranabilirdim.

Madem bana karşı cephe alındı, aha da kenara çekiliyorum diyip rezil olmalarını seyreder, sonraki seçimde gümbür gümbür gelir, bu sefer bütün ipleri elime alırdım. En azından ben böyle yapardım.

Erden ağabeye şunu sormak isterdim;

Ağabey sen bu 4-5 ihtiyarın lafına bozuluyorsunda bunların begendigi laf etmedigi bir insan kesimi oldu mu? Sen kaç senedir GSmizin içindesin kaçmaya çalıssan da biliyorsun iç siyasetimizi şeklinde? Cevap %99 Hayır ama buna rağmen bırakmayı tercih ediyor.

Sportif AŞ'da kalıp sadece florya ile ilgilenmesi bile çok şey katar.
iyide zaten adamın tanımı o ki - yönetim halt yedi onu diğer konularda kullanarak.

zannedersinki üm floryha işi sürecini erden yönetecek falan filan - adamın görevi asla değil bunlar.

(he sen trasnferden sorumlu olmasın gibi diorsun - oda olmaz abicim - boeyi 30a pazarlayan adam yönetim 17ye salacakken .. BB telaşı varken BAY'ı 15 e falan verdiğini düşünsene.)

Devam edecekse çok mutlu oluruz da aksi bir durum olacaksa da çıkıp söylese net bir şekilde şu sebeplerden dolayı devam etmiyorum diye biz de eyvallah emeğine sağlık başkan desek vedalaşsak olsa bitse keşke.

Muhtemelen yönetim yeniden mazbatasını alana kadar görevde olmamak için istifa etmiştir sonrasında tekrardan ataması yapılır kısaca gelenek veya teamül diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt