Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakipte başarısızlıkta doktora yapacak adamlar yıllarca kalıyor biz 2 sene üst üste başarı kazanınca dağılıyoruz gidiyoruz hep.
konu tamamen iç siyaset ya. koç'un falan tehtidi ile alakası yok.

erden timur kezoluk yapıyor şu anda.

ulan arkanda 30 milyon insan var. şampiyonluk kutlamasında icardi'den bile daha fazla tezahürat aldın.

daha ne istiyorsun?

yap bir basın toplantısı, bir kelime söyle bak 30 milyon arkanda.

eee ne alaka şimdi bu istifa falan?

Herkes kalmasını istiyor ama kalmıyorsa da yapacak bir şey yok önümüze bakarız

Ya insanlara içini bilmeden çok kolay iftira atıyorsunuz. Dursun yüzündense erden gidip dursuna sarılıyorsa şimdiye kadar kafamızdaki erden imajına aykırı gelmiyor mu?

Gerçekten olayın iç yüzünü bilmeden
Ezbere yorumlar yapılıyor..

Benim erden timur olayında en çok kızdığım bu genel kuruldaki fosiller liseci zihniyet.Erden gibi çok iyi Galatasaraylılar bunlar yüzünden rahat edemiyor.
Yoksa başarı veya başarısızlık bunlar olabilir.Herkes erden giderse hemen vasat adamlar alınır diyor.Yahu bu sene şampiyon olmamıza rağmen çok kötü bir transfer sezonu geçirdik.
En başta dediğim gibi ezbere yorumlar yapılıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5. Yıldız ve avrupads başarı iddaasıyla başlayacağımız bir sezonda istifa etmemeli ya.
bu yüzden kızıyoruz ya.

ligin en iyi omurgası bizde, ciddi gelirler kapıda, bb'den çıkmak üzereyiz. ee? 2 tane kıçında 100 gr bokla gezen amca bıdı bıdı etti diye tüm bunları bırakıp istifa mı edecek? hayırlısı olsun.

çıkmazda ise de bir basın toplantısına bakar iş. iki cümle kursun, kendisinin 30 milyon askeri var zaten şu anda.

Bence de adamın işleri sıkıntıya girdiği için ve kulüpten yeteri kadar destek göremediğinden dolayı çekilme kararını aldı. Malum Galatasaray’ın sahibi olduğunu zanneden İnan Kıraç ve çevresi bu adamı kim bilir nasıl yıprattılar. Kulüp yönetiminin yeteri kadar sahip çıktığını düşünmüyorum yoksa kaçar gibi bırakmazdı bu işleri.

O herkese yönetim dahil mi? Önemli kısım orada. Yarım ağız kalsın dersin ama adama çalışma alanı açmaz ya da engellersin.
O zaman söylesin samimi çağrı olmadı vs diye en azından taraftar öğrenir gerçeği ona göre hesap keser ileride şimdi böyle olunca niyet okumak zorunda kalıyoruz

konu tamamen iç siyaset ya. koç'un falan tehtidi ile alakası yok.

erden timur kezoluk yapıyor şu anda.

ulan arkanda 30 milyon insan var. şampiyonluk kutlamasında icardi'den bile daha fazla tezahürat aldın.

daha ne istiyorsun?

yap bir basın toplantısı, bir kelime söyle bak 30 milyon arkanda.

eee ne alaka şimdi bu istifa falan?

Gecen gun de yazdim degil kulup uyelerini dursunu bile ciddiye almasina gerek yok.

Kendisine dokunabilecek kimse yok. Mis gibi ortam kurulmus devam et da iste ya

rakipte başarısızlıkta doktora yapacak adamlar yıllarca kalıyor biz 2 sene üst üste başarı kazanınca dağılıyoruz gidiyoruz hep.
Bizde başarılılar gidiyor onlarda basarisizlar kalıyor. İlginç bir durum Cafer Bey

Taraftarın ısrarı ortada, ancak kararına saygı duymak lazım. Erden bey çok özel bir yer edindi taraftarın gönlüde, emekleri için teşekkür ederiz.

konuya transfer uzerınden bakanlar cok yanlıs ve eksık bakıyorlar keşke sadece transfer olsa

erden takım olmamızın bir numaralı sebebi ,transfer vs bunlar cok daha sonra gelir.
Ne yapalım şampiyon olmuşuz taraftar da hoca da gitmesini istemiyo daha sonra tekrardan yollar karşılaşır.Millet kaç senedir şampiyon olamıyo biz şampiyon olmuşuz mutlu olalım yönetici transfer işlerini de seçilenler düşünsün :D

O zaman söylesin samimi çağrı olmadı vs diye en azından taraftar öğrenir gerçeği ona göre hesap keser ileride şimdi böyle olunca niyet okumak zorunda kalıyoruz
İyi de adamın karakteri bu. öyle ortalığı yakıp, yıkacak tavırlar sergilemiyor. Biz istiyoruz diye karakteri mi değişsin bu saatten sonra.

Belki baskanlik yüzünden gidiyor olabilir mi? Acaba Dursun zamaninda 2 sene benim yanimda ol, sonra ben geri cekilirim ve seni baskan yapariz ve projeleri bitirirsin gibi birsey ile ikna etmis olabilir mi?

şimdi arkasında olan 30 milyon adamın arkasını dönmesi ne yazık ki 3 tane mağlup olunacak maça 2 tane fos çıkan transfere bakar bunu en iyi erden timur biliyor
tr'de iyiysen zaten kralsın ama bi kere düşmeye gör o zaman albayrak tarifesi çeker herkes erdene
fos çıkan transferleri bu sene iliğine kadar yaşadık şampiyon olduk diye tolere edildi ama önümüzde ki sene tolere edilmezse olacakları hepimiz biliyoruz.
erdenin yerinde olsam bende bu riske girmem hele ki dursunla falan girilecek riskler değil bunlar zirvede bırakıp dışardan destek vermek en güzeli kendisi açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt