Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman her başarılı yöneticimize aynı şeyi yapsınlar. o da korksun ve işi bıraksın. biz bitmişiz.

icardi torriera falan neden korkmuyor bu adamdan? itin bir tarafına sokup, çıkarmadan bir daha sokup, çıkarıp sokup tekrar çıkarıyorlar?

bence yanlış düşünüyorsun. katılmıyorum sana.

erden timur ayıp ediyor.
Icardi ve Torreira yaptığı şeyi yapmak için para alıyor

Bu adam para kaybediyor

GS camiasının Ali Koç'u durdurmaya gücü yetmediği çok açık

İşlediği milyonlarca günahın 1 tanesi için bile bedel ödetemedi bu camia

Genel kurulu pasifoğlu pasif, taraftarı da sosyal medyada kendi kendine ciyaklamayı büyük tepki sanıyor

Gitmez devam eder.
Gidecekse de yeni dönemde yokum demeliydi seçimden önce.
Futbol iklimi falan deniyorda bu işe girerken norveç ligi değildik.

Belki baskanlik yüzünden gidiyor olabilir mi? Acaba Dursun zamaninda 2 sene benim yanimda ol, sonra ben geri cekilirim ve seni baskan yapariz ve projeleri bitirirsin gibi birsey ile ikna etmis olabilir mi?
Olabilir

Bu kadar net bir söz verilmemiş olsa bile Florya'yı nasıl yapacaksın koçum anlat hele diye 3-4 sene her yerde sunum yaptırıp kendine oy topladı, şimdi yok koçum benim dediğim gibi yapacağız diyor

Bu bile yeterli sebep devam etmemek için

Koskoca camiada şu adama sahip çıkacak bir insan yok mu?

Adam açık açık tehdit ettiler huzurunu kaçırdılar o da haklı olarak kendi huzurunu düşünüyor.

Galatasaray, Erden Timur'dan ibaret değil elbette ama başarılı bir adamın ayrılmasını neden isteyelim?

Ayrıca yerine gelebilecek isimler korkutucu. Bu sene başarısız dediğimiz transfer politikası bile bizim için karlı oldu. Oyunculara yüksek bonservis ödemedik en azından.

Bu sene sampiyon olmamiz daha kolay olacakti halbuki. Rakiplerin ikisi hocasiz ve yeniden kadro yapmakla ugrasacaklar. Bin kere soyledik once istikrar diye.

Erden Timur çok duygusal biri. Belli ki yıpranmış. Ama bu kadar büyük bir camiada eleştiri yapanların olması normal. Görev alırken bunu düşünmeliydi. Taraftar arkasında, camianın büyük bölümü arkasında. Bu kadar duygusal davranmamalıydı.

Icardi ve Torreira yaptığı şeyi yapmak için para alıyor

Bu adam para kaybediyor

GS camiasının Ali Koç'u durdurmaya gücü yetmediği çok açık

İşlediği milyonlarca günahın 1 tanesi için bile bedel ödetemedi bu camia

Genel kurulu pasifoğlu pasif, taraftarı da sosyal medyada kendi kendine ciyaklamayı büyük tepki sanıyor
zuhahah ne alaka ya :d

ya da neyse pardon. abicim özür dilerim sen haklısın. argumanın o kadar haklı ki, artık senin gibi düşünüyorum.

tamam lütfen artık bu konu ile ilgili alıntı yapma çünkü artık aynı fikirdeyiz.

İstifası çok doğal. Yeni yöneim geldi ve kendisi atanmış yönetici.
Yeniden atanır sıkıntı yok.

Abi ben şunu anlayamıyorum her şey güzel giderken neden kan kaybediyoruz ki?

Herhalde rakiplere sorsan kimin gitmesini isterdin diye Okan Buruk, Dursun Özbek ve Erdem Timur derlerdi.

Şimdi bu üçünden bir tanesini kaybediyoruz. Gerçekten bu hamaset bizi bir yandan güçlü kılarken bir yandan da içimizden çürütüyor.

İçerideki birilerinin Galatasaray'ı ben yönetmeliyim hırsını anlayabiliyorum aslında bu bizim demokratik olduğumuzu gösterir lakin başarılı olduğumuz sezonlarda da hep bundan dolayı içeriden bir darbe almışızdır.

zuhahah ne alaka ya :d

ya da neyse pardon. abicim özür dilerim sen haklısın. argumanın o kadar haklı ki, artık senin gibi düşünüyorum.

tamam lütfen artık bu konu ile ilgili alıntı yapma çünkü artık aynı fikirdeyiz.
Erden Timur'a kezo diyene bak

Gitmesini üzülerek ve saygıyla karşılıyorum ama şuna da kesinlikle inanmıyorum. İçerideki tepkilerden dolayı gidiyor. İnsanoğlu bu nerde görülmüş bir topluluğun yüzde yüzünün aynı fikir ve karakterde olduğu.
Gidişinin iki nedeni var muhtemelen. Ailesine zaman ayıramaması ve Ali Koç'un adamın işlerine zarar vermesi.

Ali Koç un tehditinden olabilir. Başkanla arasında bir şey olacağını sanmam. Hoş tutuyordu onu.

Ben olsam rahatsızlık verdiğim insanlara daha çok rahatsızlık vermek için devam ederdim
Kimin ne olduğunu taraftar biliyor sonuçta
Bence Erden Timur'un bırakma nedenlerinden biri yorgunluk ve işine daha çok zaman ayırmak istemesi

rgg64GzX_400x400.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt