Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yığın bahane. Zaten iki yıl sonra başkan olacaksın. Başkan bırakacak Muhalefet elbette olacak, olmasın m ı istiyor. bunun için istifa edilmez. Saçmalık.
şu dediğinin net çözülmesi lazım

şampiyon olduğumuz günün 3 gün sonrasında çatırdattılar ortalığı.

yoksa GERÇEKTEN yönetim ve GK üzerinden siyasi işler var mı kulüpte - harbiden çok kızdım.

Ağabey biliyorum senden bir şey istemeye yüzümüz yok ama Florya'da olacaklara engel olman lazım

Erden Timur'un gitmesini sadece transfer üzerinden yorumlayan arkadaşlar olayı net göremiyorlar sanırım.

Özellikle iki senedir saha içi değil saha dışında daha çok savaş verildiğini hepimiz görüyoruz/biliyoruz. Alanya maçında sonraki çıkışını -hiç tasvip etmesem de- yapmasa çok farklı bir sonuç görebilirdik. Rakip takımın zengin ve herkesi kontrol eden başkanının tek derdi Erden Timur'du. En çok üzüldüğüm şey ise amacına ulaştı.

İlk sene Torreira ve Mertens'in gelmesinde en büyük etken tabiki Erden Timur'dur. İkinci sene transferde çok başarılı olduğumuz söylenemez ama Angelino ve Zaha gibi isimlerin transfer edilmesine saçma/gereksiz vb. demek hiç makul değil. İkisi de uluslararası yüksek piyasası olan oyunculardı.

Fatih Altaylı'nın yazısını okuduysanız bırakması garip gelmemeli. Diyor ki: yüzüne farklı arkasından farklı davrandılar. O da böyle ikili oyunlar oynanan bir ortamda durmak istemedi. Eminim ki hepimizden fazla üzülüyordur.

Galatasaray'ın yıllardık en sevmediğim yönü: "Başarının arkasından gelen kaos". Galatasaray'da her başarı arkasından gelecek başarısızlığın habercisidir.

İşin özü Galatasaray tek bir kişi ile var olmadı. Erden Timur gibi işini yapabilecek/savunabilecek farklı kişiler çıkmalı. Özellikle transfer her sezon olduğu gibi kritik. Hem alış hem satış konusunda iyi bir planlama gerekiyor.

Bu sene saha içinde Okan Hocam ne ise saha dışında Erden Başkan oydu. şimdi topal ördek olacak kulüp.

Basın toplantısında kulüpte kaos çıkmasın diye açık açık " şunun yüzünden, şu sebeple " gidiyorum demeyecektir.

Bu yüzden yine ogrenemeyecez tam mevzuyu. Teşekkür eder yoruldum vs der o kadar çok bişey beklemeyin

Gündemi fazla oyaladı bu iş , kimse Galatasaraydan büyük değil . Erden başkanı çok seviyorum ama uzadı bu mevzu profesyonel bi klup burası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden eğer ayriliyorsa hak veririz ama mutlaka samimi şekilde sebeplerini açıklaması gerekli ,kendisine camianın çoğunluğu desteklerken taraftar arkasındayken hicbirsey söylemeden giderse ayıp eder

al işte önüne gelen" fazlası var - yazık" gibi şeyler yazılıp çizilmeye başlanmış hemen.

hoşgeldin KAOS.

gene 2 seneinin üzerine gaza basacağız...

gene KAOS ..

Umarım basın toplantısında ağzını açar gözünü yumar Galatasaray'ın iyiliği için çatır çatır gerçekleri anlatır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt