Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a77ccaa0175b481887adc685413fefc0.jpeg

Galatasaray camiası kimseye yalvarmaz renktaş kalmak isteyen görev almak isteyen alır başarısız olan gider gitmek isteyene kal demek bizim camiamıza yakışmaz ben yediremiyorum sosyal medyada ne olur kal erden başkan diyenleri görünce kim abi erden timur bu klüp efsanesine 8 ay dayandı sepetledi sonra kralını tanımam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erden'le alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Zorunda bırakıldığını düşünüyor taraftar. Bu yüzden sosyal medyada da yapılan yorumlar yalvarmak için değil, arkasında olunduğunu göstermek için.

önce basketi bi noktadan aldı bıraktı
şimdi futbolu bi noktadan aldı bıraktı

emekleri için teşekkürler, güle güle.

Laaaaaaaaaaaaaaaan dursun en büyük düşmanın benim. İstifa et

Şundan dolayı bırakıyorum demeli. Neyse sorun söylesin. Havuz problemi çözmeyelim

Hastalık ile ilgiliyse hicbirsey diyemem
ya tabii ki öyle diyecek...

ailem stres sağlık diyecek

mikrofona çıkıp "GS deki işu ihtiyarlarla - şu dingil benimle uğraştı - ona buna malzeme verdi - kimse beni korumadı" diyecek hali yok di mi ??

Erden'le alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Zorunda bırakıldığını düşünüyor taraftar. Bu yüzden sosyal medyada da yapılan yorumlar yalvarmak için değil, arkasında olunduğunu göstermek için.

Şuan sosyal medyayı açıp bakarsan yalvarma boyutuna gelmiş işler ondan diyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

önce basketi bi noktadan aldı bıraktı
şimdi futbolu bi noktadan aldı bıraktı

aha bu işte - neye dokunduysa - ne göreve soyunduysa başarıyla yaptı adam.

kendisinede kızgınım ayrıda , bu kadar çabukta pes edilmemeli - biraz direnç göstermelisin , desteyleyen insanlardan moral almalısın.

hemen sesssiz sakin ben yokum demekte abzürt .

Erden Bey Galatasaray icin bi fedakarlik daha yapmali. Tarftarlar, 5 yildiz, Icardi ve oyuncularin hatrina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt