Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu olayların Erden Timur tarafındaki kırgınlığımı dindirecek tek şey .

2 sene sonra Erden Timur'un aday çıkmasıdır.

başka bir şey affettirmez. 2 senede de kısmet ne yaşarız artık göreceğiz.

ben transfer konularında Erden'in surata tavra hatta giyim kuşamına bile bakıyorum - yerine hatipoğlnu koyuyorum garip bıyık moduyla - olacak trasnfer olmuyor - 3 Maaş 4 e çıkıyor falan filan.

bu işlerin nedenlerini açık ifade edilmemesi - artık her kimse kulüp içi bu kadar üstü örtülmesi ve sessiz kalmasıda erden timur'un tamir etmesi gereken bir iş olacak taraftar ile ama ileride tekrar görev alacaksa.

Fatih Altaylı Erden Timur'un şiketinin işlerini bozmak için Koç şirketleri aracılığıyla Ali Koç'un saldırdığını yazmış. Ama Erden Timur'un bundan dolayı değil yönetim içindeki bazı kişilerin ithamlarından dolayı rahatsız olduğunu ve bırakacağını yazmış. Daha sonra Dursun Özbek te bu yöneticilerin bazı ithamlarını, rahatsızlıklarını desteklemiş. Erden Timur da bu kişilerle devam etmek istemiyormuş. Keşke bu yöneticilerin kimler olduğu açıklansa. Ali Koç'un saldırıları ile basında hiç bir haber olmaması da düşündürücü.

Muhalefet çalışmalara şimdiden başlamalı. Martta seçim var.

Niye basin toplantisi abi?
Bırak git gitmek istiyorsan konuşunca camia karışacak, bu dönemde yapılacak is değil

Madem Erden Timur gitti, yönetim tüm transferleri hatasız yapmak zorunda.
-Hiçbir futbolcuya gerekenden fazla maaş ödeme kredisi yok.
-Hiçbir futbolcuya gerekenden uzun süre sözleşme imzalama kredisi yok.
-Yapılan transferlerin tutmama lüksü yok. Tutmak zorunda.
-Eksik mevki bırakma lüksü yok. Tüm mevkilere uygun oyuncular alınmak zorunda.
-Takımın şampiyon olmama lüksü yok. Olmak zorunda.

Toz tanesi kadar hata yapma lüksleri kalmadı.

Fatih Altaylı Erden Timur'un şiketinin işlerini bozmak için Koç şirketleri aracılığıyla Ali Koç'un saldırdığını yazmış. Ama Erden Timur'un bundan dolayı değil yönetim içindeki bazı kişilerin ithamlarından dolayı rahatsız olduğunu ve bırakacağını yazmış. Daha sonra Dursun Özbek te bu yöneticilerin bazı ithamlarını, rahatsızlıklarını desteklemiş. Erden Timur da bu kişilerle devam etmek istemiyormuş.
e çık söyle baba o zmaan

adamın yanına oturup "başkanım , ah başkanım , evet başkanım" deme ... oturma yanına öyleyse.

Taner Aşkın ve gibilerinin moruklukları ithamları - üzerine florya projesi üzerinden Dursungiller seni yemeğe çalışmışsa çık bunu tüm GS camiasına söyle..

söyleki yerin dibine sokulsunlar.

Şimdiden Ali Koç ve mourinho'nun arasında birlikte kaldırdıkları kupayı görür gibiyim 🥺

Madem Erden Timur gitti, yönetim tüm transferleri hatasız yapmak zorunda.
-Hiçbir futbolcuya gerekenden fazla maaş ödeme kredisi yok.
-Hiçbir futbolcuya gerekenden uzun süre sözleşme imzalama kredisi yok.

-Yapılan transferlerin tutmama lüksü yok. Tutmak zorunda.
-Eksik mevki bırakma lüksü yok. Tüm mevkilere uygun oyuncular alınmak zorunda.
-Takımın şampiyon olmama lüksü yok. Olmak zorunda.

Toz tanesi kadar hata yapma lüksleri kalmadı.
1717330192673.png
- Aynen kanka

Bir yığın bahane. Zaten iki yıl sonra başkan olacaksın. Başkan bırakacak Muhalefet elbette olacak, olmasın m ı istiyor. bunun için istifa edilmez. Saçmalık.

ulan bu ali koç bizim yönetimdeki ne bileyim kuruldaki ağır toplarla uğraştıda mı ittirtti acaba dışarı Erden'i ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt