Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 8.929
- 3.472
- 1.298
Tam bu dönemde gidiyorsan ve dımdızlak bırakıyorsan, ilerde de gelmezsin umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basın sözcümüz gibi Metin Öztürk, 2 senede gündemi etkileyen tek açıklaması yok. Adam 2 numara yönetimde ama naptığı belli değil.Erden Timur yalnız bırakılıyor eleştirileri vardı dediğim gibi. Daha sonra birlikte toplantı yapmalar falan ortaya çıktı. Metin Öztürk'ün yaptığı iş ne alaka? Zira bu yönetimde ne yaptığını anlamadığım ve güvenmediğim isimlerden biri diye daha önce söylemiştim. Mevcut yeni yönetim listesinde kendilerine güvendiğim ve GS adına yararlı iş yapacağına inandığım isimleri tekrar yazayım Ali Yüce, Fatih Demircan, İbrahim Hatipoğlu bir de kadın futbolda göründüğü kadarıyla başarılı işler yapan Emir Aral var. Az çok ne işle uğraştıklarını bildiğimiz başarısız olan baskette Can Natan var, yine bu sene Voleybol'da iyi kadro kurdu gibi gözüken ama geçen sene başarısız olan Cibara var. Metin Öztürk, Eray Yazgan, Niyazi Yelkencioğlu(sponsorluklarla ilgilendiği söyleniyor ama Erden Timur'un yaptığını biliyoruz) bu isimlerin ne işe yaradıklarını hiç bilmiyorum.
Ali Yüce görev aldığı dönemlerde voleybolda görevliydi. O dönem voleybolu takip edenler kendisinden iyi şekilde ve bu işi hakkıyla yaptığından bahsediyorlardı. Erden Timur kalmazsa Hatipoplu ve kendisinin adı konuşuluyordu Erden Timur baskette başarılı olup geçtiği için kendisinin de voleybolda bir tecrübesi olduğundan onun geçmesi iyi olur diye düşünüyordum. Bu sene amatör branşlarda görev almayacak deniyordu listeye girdiği haberleri varken o yüzden daha etkili olabilir diye düşünüyorum önceki dönemlerine göre.Basın sözcümüz gibi Metin Öztürk, 2 senede gündemi etkileyen tek açıklaması yok. Adam 2 numara yönetimde ama naptığı belli değil.
Koç terörist dediğinde tep tepki herhalde Dursun Özbek’ten ananas çıkışı ile geldi. Başka tek yönetici konuşmadı.
Hep söylüyorum yönetimde Galatasaray’dan alacak değil verecek adamlar olmalı, bu profile uyan tek kişi de Erdendi, başka yok. Zaten 2 senedir pek bir artı değer katamayan yönetim kadrosuna ciddi ekleme yapmadan devam ediyoruz.
Ali Yüce önceden de vardı babası etkili ama kendisinin bir etkisini görmedim hiç geçmişte de.
yine dursun seçilirdiseçimden önce bırakacağını açıklasaydı da millet ona göre oyunu kullansaydı kızdığım tek konu bu.
oy sayısı 100 de olsa düşerdiyine dursun seçilirdi
Evet dursunun foyasini ortaya dokmeliydi lakin erden bey fazla naif bir insan.seçimden önce bırakacağını açıklasaydı da millet ona göre oyunu kullansaydı kızdığım tek konu bu.
Etme be başkan...
Şundan dolayı bırakıyorum demeli. Neyse sorun söylesin. Havuz problemi çözmeyelimNeden bırakacağına dair net açıklamalar yapması gerekiyor. 3-5 tane yaşlı trollün dediğiyle bırakıyosa büyük ayıp eder. Sağlık ya da ailesel bir durum varsa anlayışla karşılarız.