Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalim ne acikliyacak, artik prof bir yabanci SD gelmesi gerek, bizim yeriler bu isi beceremiyor

kendisinden tek beklentim basın toplantısında tamamen sansürsüz olarak ne biliyorsa söylemesi

yarım bırakırsa kendisi zarar görür bırakıp gitti algısı yapılır. Devam etmiyorsa sebepleriyle herkesi ikna etmeli

Erden Timur yalnız bırakılıyor eleştirileri vardı dediğim gibi. Daha sonra birlikte toplantı yapmalar falan ortaya çıktı. Metin Öztürk'ün yaptığı iş ne alaka? Zira bu yönetimde ne yaptığını anlamadığım ve güvenmediğim isimlerden biri diye daha önce söylemiştim. Mevcut yeni yönetim listesinde kendilerine güvendiğim ve GS adına yararlı iş yapacağına inandığım isimleri tekrar yazayım Ali Yüce, Fatih Demircan, İbrahim Hatipoğlu bir de kadın futbolda göründüğü kadarıyla başarılı işler yapan Emir Aral var. Az çok ne işle uğraştıklarını bildiğimiz başarısız olan baskette Can Natan var, yine bu sene Voleybol'da iyi kadro kurdu gibi gözüken ama geçen sene başarısız olan Cibara var. Metin Öztürk, Eray Yazgan, Niyazi Yelkencioğlu(sponsorluklarla ilgilendiği söyleniyor ama Erden Timur'un yaptığını biliyoruz) bu isimlerin ne işe yaradıklarını hiç bilmiyorum.
Basın sözcümüz gibi Metin Öztürk, 2 senede gündemi etkileyen tek açıklaması yok. Adam 2 numara yönetimde ama naptığı belli değil.

Koç terörist dediğinde tep tepki herhalde Dursun Özbek’ten ananas çıkışı ile geldi. Başka tek yönetici konuşmadı.

Hep söylüyorum yönetimde Galatasaray’dan alacak değil verecek adamlar olmalı, bu profile uyan tek kişi de Erdendi, başka yok. Zaten 2 senedir pek bir artı değer katamayan yönetim kadrosuna ciddi ekleme yapmadan devam ediyoruz.

Ali Yüce önceden de vardı babası etkili ama kendisinin bir etkisini görmedim hiç geçmişte de.

Niye secimden önce bu karari almamista secimden sonra istifa karari almis? Birileri yoksa aman secimi gecirelim sonra duyur mu dedi?

Ne zamanmış basın açıklaması - şu anda gördüğüm hep X ir hesabın "bırakmasının ardından - bırakma kararı aldı" lafı görüyorum.

Resmi ağızdan çıt mı çıkmıyor tivitterdan görüyoruz biz bunları ??

Abdürrahim hayırlı olsun... Tam da bir çizgi ve vizyon tutturduk diyorum. Arkasından hiç beklenmedik saçmalıklar oluyor. Bu saatten sonra transferde ucuz alış veya pahalı satış beklemeyin. Te amq böyle işin...

Basın sözcümüz gibi Metin Öztürk, 2 senede gündemi etkileyen tek açıklaması yok. Adam 2 numara yönetimde ama naptığı belli değil.

Koç terörist dediğinde tep tepki herhalde Dursun Özbek’ten ananas çıkışı ile geldi. Başka tek yönetici konuşmadı.

Hep söylüyorum yönetimde Galatasaray’dan alacak değil verecek adamlar olmalı, bu profile uyan tek kişi de Erdendi, başka yok. Zaten 2 senedir pek bir artı değer katamayan yönetim kadrosuna ciddi ekleme yapmadan devam ediyoruz.

Ali Yüce önceden de vardı babası etkili ama kendisinin bir etkisini görmedim hiç geçmişte de.
Ali Yüce görev aldığı dönemlerde voleybolda görevliydi. O dönem voleybolu takip edenler kendisinden iyi şekilde ve bu işi hakkıyla yaptığından bahsediyorlardı. Erden Timur kalmazsa Hatipoplu ve kendisinin adı konuşuluyordu Erden Timur baskette başarılı olup geçtiği için kendisinin de voleybolda bir tecrübesi olduğundan onun geçmesi iyi olur diye düşünüyordum. Bu sene amatör branşlarda görev almayacak deniyordu listeye girdiği haberleri varken o yüzden daha etkili olabilir diye düşünüyorum önceki dönemlerine göre.

Orta saha yokken önce vecinoya gidip taraftar baskısıyla vazgeçip ndombele aldı,tete ve zahaya fahiş kontratlar yaptı sol bek almayıp takımı Avrupa'da yaktı şunları Erden Timur değil cenk Ergün yapsa yangın çıkardı ama Galatasaray sevgisinden herkes sineye çekti tabiri caizse taraftar yönetim kalması için yalvardı ya güç zehirlenmesi bu yaptığı ya da gerçekten saygısızlık başka açıklaması yok artık

kırgınım , kızgınım

camai olarak net - açık olamadığımız konu . taraftarın iç yüzünü bilemeyecği - tepkisini kime göstereceğini bilemediği konu.

çıkarsın adam gibi dersinki şu şu bu bu basın açıklamasıyla hemen biter gider.

2-3haftadır uzadıda uzadı.

millet erden timur'un ağzından çıkacaklardan mı endişe ediyor - etsin ya... bir kerede halı altı yapılmadan laf yemesi gereken taraftardan ondan bundan o lafı yesin ... erdne timur kendisiysede sebep yiyebilir.

soyunduğunuz işler- bulunduğunuz yer - etkilediğiniz insan sayısına bakınca biraz daha dikkat etmek lazım. ya baştan girmeyecektiniz bu taraftara o duygu ve hissi vermeyecektiniz ... ya da daha açık ve net olacaktınız .

Rekor oyla seçilen yönetimin 2 haftada yangınla mücadelesi başladı.

bunu unutturmak için saçmasapan trasnferlere para dökülür şimdi - taraftar salak nede olsa 1 aya unutur..

göreceğiz.

Etme be başkan...

Galatasaray camiası kimseye yalvarmaz renktaş kalmak isteyen görev almak isteyen alır başarısız olan gider gitmek isteyene kal demek bizim camiamıza yakışmaz ben yediremiyorum sosyal medyada ne olur kal erden başkan diyenleri görünce kim abi erden timur bu klüp efsanesine 8 ay dayandı sepetledi sonra kralını tanımam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden bırakacağına dair net açıklamalar yapması gerekiyor. 3-5 tane yaşlı trollün dediğiyle bırakıyosa büyük ayıp eder. Sağlık ya da ailesel bir durum varsa anlayışla karşılarız.
Şundan dolayı bırakıyorum demeli. Neyse sorun söylesin. Havuz problemi çözmeyelim

Hastalık ile ilgiliyse hicbirsey diyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt