Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüş ayrılığı olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum. Konu sağlık vs olsa çoktan söylerdi diye düşünüyorum. Tabi ki yönetimi zor duruma düşürmemek için açık açık anlatmayacaktır. Yazık oldu...

Koca camia bir adama kalmamalı daha iyisini çıkarmalı gerekirse ama öyle bir ışık var mı sanmam

Sen nasıl olur da iki yıl üst üste şampiyon olursun ha?? Defolll!! Alalım oradan Nazif ve Mehmet Özbekleri içeri!!

Twitter'da yüklenin bir umut belki taraftarın sesine kulak verirler. #ErdenTimurlaBiriz

Aklıma gelen 3 olasılık var; tehdit edildi, çıkar çatışması yaşadı ya da burnout oldu.

izleyin üsttekini gidip

Orada 8:25'te yanlış duymuyorsam "bu elmacı arkadaş" diyor... sonrasında söylediklerinden Erden Timur'un (yani Nef'in) stada isim sponsorluğundan bahsettiği anlaşılıyor. Ona da "kiralama" demiş, o da saçma neyse... Erden Timur'a neden elmacı diyor orasını bilemiyorum, jargona mı hakim değilim bilemedim... Sonrasında işte sanırım bu isim sponsorluğu için verilen parayı ben hesaplarda göremedim, nerde vs... diye sorguluyor, bir de üstüne Timur'un "başkası benden 1 lira çok verirse devrederim" (yani kendi sponsorluk sözleşmesini yeni daha yüksek rakamlı anlaşmanın yapılabilmesi için fesih ederim) sözleri için bir bakan imzası olmamasını kullandı falan diyor. Ne demek istiyor, mevzu ne yani ne yaptı diyor Erden Timur pek anlaşılmıyor... Sonra da "cenazesi var, burada değil" diyerek konuyu kapattırıyorlar falan...

Tam olarak dertleri neymiş anlayan var mı?

Transfer isini vizyonlu birisinin yapmasi lazim. Cenk Ergun ve turevleri gelirse, yine buyuk bir dominasyon sansini kaciracagiz.

Lanet olsun ic siyasetinize de, cekismelerinize de!!!

Sen nasıl olur da iki yıl üst üste şampiyon olursun ha?? Defolll!! Alalım oradan Nazif ve Mehmet Özbekleri içeri!!
Nazifoğlu diye bir herif vardı bi aralar doğru. Adamı zihnimden nasıl silmişsem hangi dönemde olduğunu hatırlayamadım.

Orada 8:25'te yanlış duymuyorsam "bu elmacı arkadaş" diyor... sonrasında söylediklerinden Erden Timur'un (yani Nef'in) stada isim sponsorluğundan bahsettiği anlaşılıyor. Ona da "kiralama" demiş, o da saçma neyse... Erden Timur'a neden elmacı diyor orasını bilemiyorum, jargona mı hakim değilim bilemedim... Sonrasında işte sanırım bu isim sponsorluğu için verilen parayı ben hesaplarda göremedim, nerde vs... diye sorguluyor, bir de üstüne Timur'un "başkası benden 1 lira çok verirse devrederim" (yani kendi sponsorluk sözleşmesini yeni daha yüksek rakamlı anlaşmanın yapılabilmesi için fesih ederim) sözleri için bir bakan imzası olmamasını kullandı falan diyor. Ne demek istiyor, mevzu ne yani ne yaptı diyor Erden Timur pek anlaşılmıyor... Sonra da "cenazesi var, burada değil" diyerek konuyu kapattırıyorlar falan...

Tam olarak dertleri neymiş anlayan var mı?
Elma olayı :

Erden Timur seçim zamanındaki proje sunumları - sonrasında tansferlerdeki "takım değeri" konusunda Elma ile elma tarzınad bir cümle kuruyor anlatmak bağımında....bu herifte elma ile "yer elması" falan diyor...

sonraki kafası "yücelttriğiniz bu adam kulübe ne verdi - ne vermedi" gibisinden lekeliyor işte. üstüne "Başkan yanına aldığın adamlara dikkat et" diyor. bir yerde "hep kayıyoruz çünkü ipin kuru tarafı başkalarında" diyerek kastediyor tekrardan...

kimi rivayette bu adamlar işte bir şekilde koç tarafıyla bağlantılılar diye bir şey var ama doğruluğu var mıdır- fantazi ürünü müdür bilmiyorum.

adamın lafı "14 sene şampiyon olmadık ...ne oldu..hiç bir şey olmadı gene GS vardı" gibi konuşuyor ya - orda da borçlar bitsin ne olursa olsun kafasında.

Ben açıkçası Erden Timuru çok seven biri olarak ilk seneki Erden Timur ve performansını özledim.Transferde tutsun tutmasın kalite transferleri yaptığı ortada hiç bir söze gerek yok.Ancak fazla naz aşık usandirirlar derler eğer gönülsüz olarak çalışacak sa bu iş zaten olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt