Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.511
- 59.079
- 4.758
B.ku yedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izleyin üsttekini gidip
Nazifoğlu diye bir herif vardı bi aralar doğru. Adamı zihnimden nasıl silmişsem hangi dönemde olduğunu hatırlayamadım.Sen nasıl olur da iki yıl üst üste şampiyon olursun ha?? Defolll!! Alalım oradan Nazif ve Mehmet Özbekleri içeri!!
Elma olayı :Orada 8:25'te yanlış duymuyorsam "bu elmacı arkadaş" diyor... sonrasında söylediklerinden Erden Timur'un (yani Nef'in) stada isim sponsorluğundan bahsettiği anlaşılıyor. Ona da "kiralama" demiş, o da saçma neyse... Erden Timur'a neden elmacı diyor orasını bilemiyorum, jargona mı hakim değilim bilemedim... Sonrasında işte sanırım bu isim sponsorluğu için verilen parayı ben hesaplarda göremedim, nerde vs... diye sorguluyor, bir de üstüne Timur'un "başkası benden 1 lira çok verirse devrederim" (yani kendi sponsorluk sözleşmesini yeni daha yüksek rakamlı anlaşmanın yapılabilmesi için fesih ederim) sözleri için bir bakan imzası olmamasını kullandı falan diyor. Ne demek istiyor, mevzu ne yani ne yaptı diyor Erden Timur pek anlaşılmıyor... Sonra da "cenazesi var, burada değil" diyerek konuyu kapattırıyorlar falan...
Tam olarak dertleri neymiş anlayan var mı?