Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Sungur Ticaret Beypazarı Esnafspor'dan Ekitoku Sikitoku 10 milyon Euro karşılığında Galatasaray'da"
Tarzı haberler yakındır o zaman.

Bahsettiği Galatasaray siyaseti her gelen yönetime b.k atıp nedense hiçbir zaman da elini taşın altına koymayan B.k Atma Müdürü Hayri Kozak ve etrafındaki üç beş fosil.

Teşekkür ediyorum
kafası galatasarayda bizi ağırladı ...teşekkür ediyorum
sizelre teşekkür ediyorum
teşekkür içim kendimede teşkkür ediyorum
teşekkürler arkadaşlar....
Dursun basçanima da tesekkur edeyrum çok yardımci oldu cemiskezek bascanina da tesekkur edeyrum bize cay ikram ettiler cok saolsunlar.

vallahi ne diyelim.

30 milyon insan tek yürek bir şey istiyor, erden timur 5 tane adama göre hareket ediyor.

ne diyelim, kendi bilir.

yav kimse kusura bakmasın bu kadar naz niyaz yapma hakkı yok kimsenin galatasaray’a, gs tarihinde şahısların yeri önemlidir ama biri gider biri gelir takımın süperstarı bile herife yalvardı kal diye beyimiz edebiyat yapıp tribe giriyor

emekleri için teşekkür ederiz

Devam edecegini düsünmüyorum

Küskünlük falan da yoktur problem bana göre bambaska

Adam aylardir tehdit ediliyor,is hayati etkilendi bu durum dan

Erden Timur da benim gibi sizler gibi Galatasaray’li ama ailenizi etkileyecek bir durum oldugu zaman geri adim atmak zorunda kalabiliyor insan

Hic bir sekilde koruyamadik hatta Galatasaray ic siyasetinde yali cocugu’na hak verenler bile oldu

Umarim bir gün tekrar görev alir ve alacaktir da

Biraz kafası basan Erden Timur'un koltuğuna şu ortamda talip olmaz zaten yabancı üstünden hallederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt