- 6 Eylül 2014
- 83.201
- 56.777
- 4.283
İlk defa akıllı bir laf ettinGidene dur demeyiz
Burası Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk defa akıllı bir laf ettinGidene dur demeyiz
Burası Galatasaray
böyle bir mantık olabilir mi sence? tam tersi, tehtid edildiyse de, ülkenin bildiğin yarısı arkasında. bir nevi milletvekili dokunulmazlığı gibi bir şeye sahip aslında.Devam edecegini düsünmüyorum
Küskünlük falan da yoktur problem bana göre bambaska
Adam aylardir tehdit ediliyor,is hayati etkilendi bu durum dan
Erden Timur da benim gibi sizler gibi Galatasaray’li ama ailenizi etkileyecek bir durum oldugu zaman geri adim atmak zorunda kalabiliyor insan
Hic bir sekilde koruyamadik hatta Galatasaray ic siyasetinde yali cocugu’na hak verenler bile oldu
Umarim bir gün tekrar görev alir ve alacaktir da
İlk defa akıllı bir laf ettin
Yerli ve milli olma vaktidir vakityabancı bir profesyonel gelmeli yapacak bir şey yok
Önerim Wanda Nara.yabancı bir profesyonel gelmeli yapacak bir şey yok
ok fatih erbakan gelsinYerli ve milli olma vaktidir vakit
Bu inşaat olaylarında arka planda Gs menfaatleri ve kişisel rantların çatışması ile alakalı bir fikir ayrılığı olduğunu tahmin ediyorum.Dursunla alakası yok
böyle bir mantık olabilir mi sence? tam tersi, tehtid edildiyse de, ülkenin bildiğin yarısı arkasında. milletvekili dokunulmazlığı gibi bir şey.
tek kelimesiyle tüm projelerindeki tüm daireleri sattırır. böyle bir gücü var şuanda.
neden böyle yapıyor anlayamıyorum.
o zaman her başarılı yöneticimize aynı şeyi yapsınlar. o da korksun ve işi bıraksın. biz bitmişiz.Yali cocugu defalarca acik acik tehdit etti,is hayatiyla ilgili daha sonra farkli tehditlerde oldu
Hukuk yolu ile herhangi bir önlem de alinmadi cünkü yali cocugunun nasil bir dokunulmazligi var bunu en son rams park baskininda gördük hic bir dosya da adi gecmedi
Erden Timur basarili bir is adami ama yali cocugu kadar güclü mü is hayatinda bence degil
Adamin isine tas koyabilir
Koc ailesinin ne kadar alcak bir aile oldugunu tüm Türkiye biliyor cökmedikleri is yeri kalmadi
Görevi birakmasinda baska bir neden göremiyorum
Erden Timur’u aylarca göremedik mesela bir dönem takim dan uzak kaldi bu sezon sirf yapilan saldirilardan dolayi
Ben dogal karsiliyorum cünkü adamin ekmek parasi ve ailesi herseyden önce gelir