Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'un kalmasini cok istiyorum. Fakat eger karari kesin ise bu is bitsin, psikolojimiz bozuldu, bir gun kalacak deniliyor, bir gun kalmayacak deniliyor. Ne olacaksa olsun artik yavvvv

Ailevi sebeplerse anlayabilirim de şahsi sebepler ya da Başkan'la olan ikili sorunlar falan değildir inşallah. Bırakmak isteme sebebinin basit bir şey olmadığın tahmin ediyorum ama şu anda bizi tahmin etmek zorunda bırakması da yanlış. Lig bitti artık, açık açık söylemeli.

Çok güzel giden ve devam edebilecek bir şeyi bozmamak lazım. 2 yıl futbolda iz bırakmak için hiçbir şey. Hiçbir anlamı yok. 15-20 yıl çalışırsın da belki eh artık yeter dersin.

Kendisi bilir
Efsane olma şansı vardı, kaybetti.

Galatasaray taraftari kendisini yari yolda birakanlari sevmez.

Devam edecegini düsünmüyorum

Küskünlük falan da yoktur problem bana göre bambaska

Adam aylardir tehdit ediliyor,is hayati etkilendi bu durum dan

Erden Timur da benim gibi sizler gibi Galatasaray’li ama ailenizi etkileyecek bir durum oldugu zaman geri adim atmak zorunda kalabiliyor insan

Hic bir sekilde koruyamadik hatta Galatasaray ic siyasetinde yali cocugu’na hak verenler bile oldu

Umarim bir gün tekrar görev alir ve alacaktir da
böyle bir mantık olabilir mi sence? tam tersi, tehtid edildiyse de, ülkenin bildiğin yarısı arkasında. bir nevi milletvekili dokunulmazlığı gibi bir şeye sahip aslında.

örneğin, tek kelimesiyle tüm projelerindeki tüm daireleri sattırır. böyle bir gücü var şuanda.

neden böyle yapıyor anlayamıyorum.

ayrıca konu aileye tehtid ise o zaman her böyle başarılı yöneticimiz olduğunda fb ailesi ile tehtid etsin, o yönetici de kenara çekilsin. böyle mantık mı olur?

Sağlık ya da aileye zaman ayırma gibi bir şey olsa geçen senenin sonunda bırakırdı çünkü geçen senede çok zorlandı bu sene bırakıyorsa eminim ki altta yatan başka şeyler var.

böyle bir mantık olabilir mi sence? tam tersi, tehtid edildiyse de, ülkenin bildiğin yarısı arkasında. milletvekili dokunulmazlığı gibi bir şey.

tek kelimesiyle tüm projelerindeki tüm daireleri sattırır. böyle bir gücü var şuanda.

neden böyle yapıyor anlayamıyorum.

Yali cocugu defalarca acik acik tehdit etti,is hayatiyla ilgili daha sonra farkli tehditlerde oldu

Hukuk yolu ile herhangi bir önlem de alinmadi cünkü yali cocugunun nasil bir dokunulmazligi var bunu en son rams park baskininda gördük hic bir dosya da adi gecmedi

Erden Timur basarili bir is adami ama yali cocugu kadar güclü mü is hayatinda bence degil

Adamin isine tas koyabilir

Koc ailesinin ne kadar alcak bir aile oldugunu tüm Türkiye biliyor cökmedikleri is yeri kalmadi

Görevi birakmasinda baska bir neden göremiyorum

Erden Timur’u aylarca göremedik mesela bir dönem takim dan uzak kaldi bu sezon sirf yapilan saldirilardan dolayi

Ben dogal karsiliyorum cünkü adamin ekmek parasi ve ailesi herseyden önce gelir

Biz en iyisi uluslararası faal ve başarılı SD’lere bakmaya başlayalım. Yediği komisyonun hakkını verecek bir SD.

2 sene yarı uzaktan kumanda ederek idare edebilir sonrasında başkan olur
ztn iyi bir yapı ve kültür tesis etti ekibimizde sağolsun

Yali cocugu defalarca acik acik tehdit etti,is hayatiyla ilgili daha sonra farkli tehditlerde oldu

Hukuk yolu ile herhangi bir önlem de alinmadi cünkü yali cocugunun nasil bir dokunulmazligi var bunu en son rams park baskininda gördük hic bir dosya da adi gecmedi

Erden Timur basarili bir is adami ama yali cocugu kadar güclü mü is hayatinda bence degil

Adamin isine tas koyabilir

Koc ailesinin ne kadar alcak bir aile oldugunu tüm Türkiye biliyor cökmedikleri is yeri kalmadi

Görevi birakmasinda baska bir neden göremiyorum

Erden Timur’u aylarca göremedik mesela bir dönem takim dan uzak kaldi bu sezon sirf yapilan saldirilardan dolayi

Ben dogal karsiliyorum cünkü adamin ekmek parasi ve ailesi herseyden önce gelir
o zaman her başarılı yöneticimize aynı şeyi yapsınlar. o da korksun ve işi bıraksın. biz bitmişiz.

icardi torriera falan neden korkmuyor bu adamdan? itin bir tarafına sokup, çıkarmadan bir daha sokup, çıkarıp sokup tekrar çıkarıyorlar?

bence yanlış düşünüyorsun. katılmıyorum sana.

erden timur ayıp ediyor.

Haldun Üstünel vardı yıllar önce o da çok kısa süre çalışıp bırakmıştı.

Sonra Erden gelene kadar neredeyse yer yönetim de ismi geçti tekrar görev yapacak dendi ama bir daha gelmedi.

Şimdi Erden'i bulduk onu da kısa sürede kaybediyoruz. Umarım tekrar görev alacağı günler gelir sonu Haldun Üstünel gibi olmaz.

Haldun Üstünel - > Erden Timur
Adnan Sezgin - > Cenk Ergün

rakipte başarısızlıkta doktora yapacak adamlar yıllarca kalıyor biz 2 sene üst üste başarı kazanınca dağılıyoruz gidiyoruz hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt