Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarısız ama makul başarısız. Bir saçma sapan tutmayacağı olmayacağı belli ya da sözleşme şartlarının kötü olduğu ilk günden açık transferler vardır; bir de hem belli bir mantığı hem de bir tık fazla riski olan ve tutmayan transferler vardır. Angelino ihtiyacımız doğrultlusunda son derece mantıklıydı, yorumcular/taraftar neredeyse tamamı iyi transfer dedi ama tutmadı. Zaha'nın bonservissiz gelmesine herkes (Kerem'le pozisyonlarının çakışması endişesi dışında) müthiş iş gözüyle baktı, belki maaşı bir tık fazlaydı ama yeterli verim alınamadı. Tete en tartışmalısıydı ama o da bedava geldiği ve satılabilir olduğu için zarar riski nispeten düşük transferdi. Orta saha transferini yapamayıp son gün kiralık bitik Ndombele'ye kalmak sezonun en büyük fiyaskosuydu ama belki Vecino gelse o da olmayacaktı.

Yani transfer zaten risk işidir. Bu riskin yönetimi de olumsuz çıktığında bunun maliyetini katlanılabilir seviyede tutmaktır. Bu sene transferlerde tutmayan çok olsa da bakıyoruz ki çok aşırı bir kayıp yok. Planlama açısından çok aşırı elimizi kolumuzu bağlayan bir durum da olmayabilir. Tete'den bir şekilde iyi kötü çıkarsın, Ndombele zaten kiralık, Zaha bir tek uzun vadeli yük olma riski taşıyor şu aşamada. Mesela geçen sezonki Oliveira Zaha'dan bile kötü transfer mi tartışılır. Oyunculuğundan dolayı değil yaşına ve profilne rağmen verilen saçma sapan 4 yıllık sözleşmeden dolayı kötü transfer. Bir sezon idare etti ama kapı gibi kontrat 4 yıllık. Zaha yıldız statüsü ve EPL'deki piyasasından dolayı daha elden çıkarılabilir bir isim mesela ama Oliveira'yı kim alır meçhul. Bu sene de başarılı demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bir planlama olduğu ve ayağın yine de olabildiğince yorgana göre uzatıldığı ve risklerin kontrollü alındığı bu kadar transfer ıskasına rağmen belli oluyor diyorum.
Bir çok ortak noktamız var ama sana katılmadığım nokta şu ki; biz gelecekten geçmişe bakarak değerlendiriyoruz şu anda. Günün şartlarında kim zaha ya ziyech e tete ye hatta yine geçen sezonun şartlarına bakara Sergio ya başarısız transfer diyebilir.

Şu anda transfer başarısızlığı diyen herkes transferler yapıldığında çok başarılı buluyordu...

Transferdeki başarısızlığın sebebi okan o zaman sana göre

Antiokancı olarak söylemek gerekirse okanında hatası çok bu hususta ama şmp olunduysa 1 nolu aktör okandır

Başka biri kadroyu bu şekil idare edemezdi
Sen okumamışsın ki yazdığımı bana göre tranasfer başarısızlığı yok diyorum. Sadece transferlerin tutma oranı düşük oldu diyorum. Bunu da Okan hocaya da bağlamıyorum oyuncuların kendilerine bağlıyorum.

Bir çok ortak noktamız var ama sana katılmadığım nokta şu ki; biz gelecekten geçmişe bakarak değerlendiriyoruz şu anda. Günün şartlarında kim zaha ya ziyech e tete ye hatta yine geçen sezonun şartlarına bakara Sergio ya başarısız transfer diyebilir.

Şu anda transfer başarısızlığı diyen herkes transferler yapıldığında çok başarılı buluyordu...

Ben de onu diyorum zaten ama bu kadar çok transfer tutmadıysa transfer sezonu bir şekilde başarısız geçmiştir bunu da kabul edelim. Yani ekip olarak transfer sezonunda başarısız kararlar verilmiş en azından ama bu başarısız kararların arkasında makul bir planlama ve hem mali hem sportif risk hesabı olduğu için bu kadar başarısız tercihe rağmen elimizde patlayan çok bomba olmayacak gibi duruyor inşallah. Bu da transferden sorumlu yöneticinin işini en azından makul yaptığını gösteriyor. Benim eleştireceğim konu bir transfer sezonunda bu kadar çok "ya tutarsa" denemesi yapılması olabilir sadece. Belki daha iyi tercihler yapabilseydik daha da iyi bir sezon geçirebilirdik, ligde değil tabi de Avrupa'da olabilirdi. Yoksa haklısın, Mertens de o maliyetle büyük riskti ama fazlasıyla tuttu işte... Mata tutmadı mesela ama risk hesabı iyi yapıldığı için kaybın da fazla olmadı...

Öte yandan Sergio'nun kötü iş olduğunu ben KAP açıklaması geldiği gün söyledim. 1-2 sezon süper oynasa bile sonra nasıl elden çıkaracağımızı düşüneceğimiz bir kontrat olduğu belliydi çünkü ve yanılmamışım.

İsim olarak tabi ki sevinir herkes sonuçta beklenti oluşuyo ancak

Kadro mühendisliği olarak kağıt üstünde bile yanlış yapıldığı çok yazıldı burada

Zaha 4-3-3 oyuncusu savunmayla pek alakası yok ve fayda sağlamasını istiyosan ona göre hücum varyasyonu belirlemem lazım,biz 4-4-2 oynuyoruz ve sol kanadın savunma yardımı yapması elzem + takım ikardinin takımı zaha üzerinden oynayamazsın ilk hata burda yapıldı

Sonra ziyechi aldın saf kalite ama tempo yok ve ayağına top isteyen oynayan değil oynatan bi tip,onunla beraber ilerde 3 statik adam oldu ve tıkandın

Tetenin bal yapmayan arı olduğu istatistikleriyle sabitti,belki olur diye hayal kuruldu sadece

Ndomb napolide düşmeye başlamıştı,herkes prime dönemini hayal etti ama düşüşe geçtiği belliydi yine risk aldın yine olmadı

Angelino sette işe yarar dediler ama futbolda sadece set yok ki bunun kafa topuna çıkması var,tackle ı var,savunma yapması var,bek oynadığın için bire biri var,sürekli git gel yapman gerekeceği için temposu var,sen angelino gibi bekle zor oynardın bizim oynadığımız oyunu ve oynayamadın oyuncu 4lü savunma beki değil en başta

Bak ndomb 3lü ossı,zaha 433 kanadı,angel 5li beki,ziyech 5li os kanadı ama biz 442 yiz,gömlek baştan yanlış iliklendi zaten

Bugün GS adası'na gelmemişse gidişi kesinleşmiş demektir

Fazla naz aşık usandırır, giderse gider, ki bu seneki Transferler BAŞARISIZ
Geçen senenin hatırına bu sene laf etmedi taraftar Erden Timur'a.
Net şekilde başarısızdı bu sene. İstifa ettiyse hakkında da hakkımızda da hayırlısı.
Kendini toplar geliştirir inşallah ileride başlçkan adayı olur.
Taze kan iyidir, Dursun Başkan kolay kolay yaşa basmaz artık, son dönem transferleri de iyiydi.
İlk 11e alınan sanchez ve demirbay ile haftalarca maç yapıp kazandın.
Son haftalar görünü ziyech kurtardı.
Ş.liginde 3. olup galibiyet ve beraberlik primlerini alabildiysen sanchez, zaha ve ziyech sayesinde.
35 milyona adam satabildin.
Tüm dünyada forvet krizi varken icardi 10 milyon gibi bir bedele alındı.
Bu takımı kurabilirken harcadığın para komik bir para.

Tutmayan bir ndombele var bir tete var ki. Bonservisle aldığın hiçbir oyuncuyu 1 seneye göre değerlendiremezsin.
Kusursuz bir takım değilsin ki oturmuş takıma 2 adam alıp tutmadı diyebil.

Özetle gayet iyi bir transfer dönemi geçirmiştir.

derdim doğrusu yalanı değil Tugay. çok sallıyor o adam.
Lan 67 normal bir gider.
Onun içinde %50 futbolcu vergileri var.
Şu dönemde 50 milyonluk toplam gider olsun desen 35 milyon euroluk takım yaratman lazım. İlk 11 ortalama 2 milyon euro versen o paraya çıkıyorsun zaten. Onu da 2 milyona rashica 1milyona da herhangi bir no name ile anca çözersin. Hem ayranım dökülmesin hemde şey dersen olmuyor işte.

Aysal döneminde bu vergi %50 olsaydı 120 milyonluk bir giderimiz olurdu. Keza o dönem kimse vergi de ödemiyordu. Şu dönem onu yapamıyorsun bankadan otomatik kesiyorlar.

Birde o dönem ibrahimovic falan 15 milyon euro maaş alıyordu.

İki dönem kıyaslanamayacak kadar farklı. Adam prime ramosa 4,5 verip oynatırken sen prime selçuk ve burak için totalde 7 milyon euro veriyordun.

Not: dursunu savunmuyorum asla da savunmam. Sezarın da hakkını gömdürmem

Fatih Terim Erden Timur’u Kutlamaya çağırmış söylentileri var

Dursunun çapsızlığını çok küçümsüyor bizim taraftar

yanak olayı
ha bire yalan söylemesi
hitabetsizliği
alkolikliği
gsden bir haber olması

Erden Timur olmasa biz şampiyon filan olamazdık ve dursunu çokdan postalardık

geçen sene sustu mis gibi sezon yaşadık
bu sezon konuştukca battık resmen

Normal şartlar altında o yanak meselesini asla affetmem ASLA!
ama karşımızda öyle bir anası kötü yola bulaşıp bunları doğurmuş bir camia var ki

insanın koruyası geliyor!

Ahmet Yüce hemen göreve gelip bizi bu adamdan kurtarmalıdır!

Murat Özkaya ve Arda şu eyüpspor garabetibi bitirip acilen Erden Timura destekli futbol aşye girmelidir

ve bu yapı en az 10 yıl kalmalıdur!

Dursunla bu iş gitmeyecek hepiniz göreceksiniz!
Abartma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt