Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Dursun hem bu adama görevinin büyük kismini birakiyordu, sonra da arkasindan vurdu diye devam etmeyi istemiyor. Sponsorluk anlasmalar, Florya'da yabanci oyuncularla iyi atmosfer, dis ülkede transfer dönemi reklam falan hepsi Erden Timurun isidir bence. Bunun ödülü Florya projesinde peskes cekebilmek icin ET'den kurtulmaliydi ve mobbing uygulayip küstürmüs olabilir.

Dogruyu söylersek son yaz transfer dönemi bence baya dandikti ve luzumsuz calim islerine girip kendi ayagimiza siktak biraz ama Erden Timurun katkisi Dursundan bir hayli fazladir.

Sezon kötü giderse Dursun Burak Elmas gibi ibra edilmeden sutlanabilir.

Bu hikayede yanan Okan hocam olacak. Dursunla yalnız kaldı.

ocak ayında seçim olur m?

Geçmiş olsun. Galatasaray tek bir adamdan ibaret değil yine bir yolunu bulur düzlüğe çıkarız.

İşler az kötü gitsin hepsi dağılır ekibin.

Dursun bu kulübün transfer operasyonunun başına Nazioğlu diye birini getirip 10 sene önce beni rahat ettir diyen adam.
Okan Buruk tek dayanağım valla. Bu zamana kadar dağılmadıysak onun katkısı da büyük. Erden Timur'u gönderdik deyip içerde yöneticilik oynamasınlar yeter. Bu işleri biraz olsun öğrenmiş olmasını umuyorum Dursun Özbek'in. Cenk Ergün'ü getirip 4x4 sözleşmelere devam edecekse anlarım ki bir şey değişmemiş.

sezon bitti önümüze bakalım

Neden bırakacağına dair net açıklamalar yapması gerekiyor. 3-5 tane yaşlı trollün dediğiyle bırakıyosa büyük ayıp eder. Sağlık ya da ailesel bir durum varsa anlayışla karşılarız.

Okan Buruk tek dayanağım valla. Bu zamana kadar dağılmadıysak onun katkısı da büyük. Erden Timur'u gönderdik deyip içerde yöneticilik oynamasınlar yeter. Bu işleri biraz olsun öğrenmiş olmasını umuyorum Dursun Özbek'in. Cenk Ergün'ü getirip 4x4 sözleşmelere devam edecekse anlarım ki bir şey değişmemiş.
Okan da Erden gibi fazla pozitif bakıyor bu olaylara, Terim gibi tepki koyamaz o da.

Hatta Erden koyuyordu da işte sindirdiler basın toplantılarına tek çıkarmayarak falan (en büyük kırgınlığın geldiği nokta).

Cenk Ergün de intikamımı aldım diyordur malum onu pasifize edenler de Erdenle Okandı.

Erden süheylle değil dursunla devam eder tarzında konuşuyodun

Bu yanılmanın bedeli ne olacak söyle
Devam etme şansı Dursun ile var diyordum. Süheyl Batum ile çalışmayacağı kesin diyordum. Zaten daha sonra Batum tarafının Erden Timur ile çalışmayacağı da bir kaç açıklamalarında bahsedilmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt