Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan döngüye bak her 2 sene başarıdan sonra aynı şey oluyor. Herifler Jose hamlesi yaparken biz takımın çimentosu olan adamı ekarte ediyoruz camia olarak.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Divan Kurulu günü konuşan o Gollum tipli dinozorun da tâ ebesine atlayayım. Allah'ın verdiği nefesin %99'unu tüketmiş halen çıkmış kürsüden sallıyor.

Ona hak ettiği cevabı vermeyen Timur'u kollamayan başkanın da ebesine atlayayım.

Dursun Özbeki başkan yapan adamdı

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu olayların Erden Timur tarafındaki kırgınlığımı dindirecek tek şey .

2 sene sonra Erden Timur'un aday çıkmasıdır.

başka bir şey affettirmez. 2 senede de kısmet ne yaşarız artık göreceğiz.

ben transfer konularında Erden'in surata tavra hatta giyim kuşamına bile bakıyorum - yerine hatipoğlnu koyuyorum garip bıyık moduyla - olacak trasnfer olmuyor - 3 Maaş 4 e çıkıyor falan filan.

bu işlerin nedenlerini açık ifade edilmemesi - artık her kimse kulüp içi bu kadar üstü örtülmesi ve sessiz kalmasıda erden timur'un tamir etmesi gereken bir iş olacak taraftar ile ama ileride tekrar görev alacaksa.
Yav bugün Galatasarayın iç siyasetinden çekinen adam içinde olmak istemiyorum diyen adam 2 sene sonra geldiğinde ne değilmiş olacak ki.
Galatasarayın iç siyaseti yaklaşık 20-30 yıldır böyle zaten. İstediğinin kuyusunu kazar istediğini pazarlar istemediğini de orada durmaması için bizans oyunları yapar.

Galatasaray lisesi zart zurt diyerek genel kurulun bir liseye bağlı olduğu ve olmaya devam edeceği sistemde 50 sene de geçse aynı şeyi konuşuruz.

Dursun Özbek daha Galatasarayin menfaatlerini savunamıyor Erden Timur’a mi sahip çıkıp savunacak ? Erden Timur ayrılmak ister sorun bu değil ama bu düzen değişmezse daha çok Erden Timurlar harcar bu dinazorlar.

Başkanlardan bağımsız bir sportif as oluşumu,profesyonel bir yapı bize şart. Yoksa dün Haldun Üstünel,bugün Erden Timur yarın kime ağlayacağız ? Yolu açık iş hayatında başarıları daim olsun.

İyi tarafından bakın dursun ve ezik pasif yönetiminden kurtuluyoruz bu sayede ,biraz sportif başarısızlık olacak ama enazindan kurtulacaz

Yav madem gideceksin, neden seçim öncesi açıklamadın?? Dursun’a giden oyların ciddi bir kısmı sana bağlı…. Dursun tekrar seçilip 2 sene koltuk garantiledi

Yav madem gideceksin, neden seçim öncesi açıklamadın?? Dursun’a giden oyların ciddi bir kısmı sana bağlı…. Dursun tekrar seçilip 2 sene koltuk garantiledi
Fener maçında şampiyon olmuş olsak mıhtemelen seçime girmeden açıklardı.
Net olarak son haftaya kalıp seçimin de son maçtan 1 gün önce olmuş olmasının etkisi var.
Önce de bir konuşma yaptı karagümrük maçı da bizim için iyi geçmedi fener maçı da. Net şampiyonluğa etki etmemek için konuşmadı tahminen.

Ama olmayacağı da belliydi yani. Niye bugün duymuş gibi davranıyoruz onu anlamadım.

Cl katılım 27 milyonmu oldu?
Yedirirlermi galatasaraya
Ahh

Birkac mac kazanip, birkac beraberlik ile sadece grup asamalari sonunda 40-45m Euro gelir soz konusu. Daha bunun bilet, forma, ek reklam vs gelirlerini saymadan. Sadece sportif ve CL regulasyon gelirleri bunlar. Buyuk para, cok net 2 guclu transfer yapmamiz lazim biri kesinlikle 8 (b2b) tipinde digeri de 10-kanat forvet olabilir. Sagbeke genco yukseliste orta karar (fiyat) bir oyuncu yeterli olur. Gidenlere gore yine transfer yapilir ancak mevcut kadroya bunlar sart bugun itibariyle.

2 konu var. Gelirlerin yonetimi ve eldeki oyuncular (gereksiz bir suru topcu dolu).

Reisler çok abarttıyoruz erden gider Ahmet gelir sanki erden Timur yokken hiç şampiyon olmamışız gibi durum var yaptığı transferler fiyasko ilk dönemi iyiydi haaaa şimdi diyeceksinizki insan ilişkilerinde çok iyi bu tarafla ilgilensin okey ama apo albayrakta tam böyle biriydi yani diyeceğim önemli olan tek şey Okan hocanın rahat olması yoksa transferle ilgilenecek biri çıkar Ahmet gider Mehmet gelir Galatasaray’ın insan kaynağı çok büyük demekki yapmak istemiyor adam sağlık olabilir ailevi olabilir herşiyide dursuna yıkmayın eğer erden Timur yoksa ilk adayım Cenk ergündür burada yazılanlar kadar kötü transfer yapan bir isim kesinlikle değildir bütçe neyse ona göre hareket etmiştir yaptığı transferleden de galatasaray hatrı sayılır paralar da kazanmıştır bu adamın tek eksiği çok medyatik bir adam olmamasıdır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reisler çok abarttıyoruz erden gider Ahmet gelir sanki erden Timur yokken hiç şampiyon olmamışız gibi durum var yaptığı transferler fiyasko ilk dönemi iyiydi haaaa şimdi diyeceksinizki insan ilişkilerinde çok iyi bu tarafla ilgilensin okey ama apo albayrakta tam böyle biriydi yani diyeceğim önemli olan tek şey Okan hocanın rahat olması yoksa transferle ilgilenecek biri çıkar Ahmet gider Mehmet gelir Galatasaray’ın insan kaynağı çok büyük demekki yapmak istemiyor adam sağlık olabilir ailevi olabilir herşiyide dursuna yıkmayın eğer erden Timur yoksa ilk adayım Cenk ergündür burada yazılanlar kadar kötü transfer yapan bir isim kesinlikle değildir bütçe neyse ona göre hareket etmiştir yaptığı transferleden de galatasaray hatrı sayılır paralar da kazanmıştır bu adamın tek eksiği çok medyatik bir adam değildir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam iyi yazmışsın hoş yazmissinda olaya sadece transfer kısmından bakmışsın ve haklisinda.Ya diğer konular:Mesela Lale orta olayı mesela rakibin başkanı?Bu konular ne olacak?

Yav bugün Galatasarayın iç siyasetinden çekinen adam içinde olmak istemiyorum diyen adam 2 sene sonra geldiğinde ne değilmiş olacak ki.
en basitinden gidelim.

veleki ben senin başkanınım/müdürünüm/patronunum farketmez...

@Barış Savaş geldi seni tonla şeyle ima etti- bana dediki "Can bak bu adamda sıkıntı var dikkat"

Başkası öyle dedi , bilmem kim böyle dedi - sonra bende "ulan haklılar mı acaba yeaaaa" diye hiç seni korumazsam iki laf etmezsem (sırf şu taner aşkın videosu gibi değil - tam anlamıyla HÖST demezsem misal)

e sen naparsın abi - işini yapsan bile - gidersin.

şurdaki belirsizlik artık yıllar yılı kimdir nedir ne lobisidir ? bak hala en ufak 1 isim çıkmıyor - yazıp çizenlerde ŞU ADAM BUNU DEDİ - BU ADAM BUNU YANINA ALDI falan filan gibi şeyle hiiiiç yok

Yahu arkadaşlar Erden gitti battık bittik yapmayın gözünüzü seveyim. Ayrıca bu olay üzerinden liselilere sallanmasını da doğru bulmuyorum. Bu adamlar olmasaydı Lannister ailesi gibi para basan Fener'in karşısında kimse duramazdı.

en basitinden gidelim.

veleki ben senin başkanınım/müdürünüm/patronunum farketmez...

@Barış Savaş geldi seni tonla şeyle ima etti- bana dediki "Can bak bu adamda sıkıntı var dikkat"

Başkası öyle dedi , bilmem kim böyle dedi - sonra bende "ulan haklılar mı acaba yeaaaa" diye hiç seni korumazsam iki laf etmezsem (sırf şu taner aşkın videosu gibi değil - tam anlamıyla HÖST demezsem misal)

e sen naparsın abi - işini yapsan bile - gidersin.

şurdaki belirsizlik artık yıllar yılı kimdir nedir ne lobisidir ? bak hala en ufak 1 isim çıkmıyor - yazıp çizenlerde ŞU ADAM BUNU DEDİ - BU ADAM BUNU YANINA ALDI falan filan gibi şeyle hiiiiç yok
Ben kalıp gitmesi konusuna girmiyorum.

İnsandır sonuçta bu ekiple de olmak istememesi doğal.
Benim bahsetmiş olduğum genel kuruldaki bu yapı. Bugün dursun ses etmedi yarın sen başkan olacağım dediğin zaman.i yönetim içindeki adamlara ne kadar güvenebileceksin ki.
Dönüp dolaşıp bu adamlardan oy isteyeceksin yine.
Florya olmaz başka yer olur onun için geldi demeyecekler mi.

Dünyanın olayı bu değil mi insanlar birbirleri arkasını kazır ki bu en yakın dostun da olabilir aile ferdin de.

Bugün 20 kişi ise seni rahatsız etmeye çalışan yarın belki 200 olacak.
Başkanken daha sert saldırıda bulunacaklar, belki de borçarın sebebiymişsin gibi davranacaklar öyle konuşacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt