Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne aptalca durumlar, kendi caplarini coktan asmis bir camiayı kendi hegemonyalarinda tutmaya calisan dinozorlarin, bu camianin bu buyukluge ulasmasini saglayanlar ile mucadelesi.

Oldugu gibi kabul de edilebilir ama bunu yapmak da bu camiaya ihanettir. Kucuk olsun bizim olsuncular ölüp gittikce yerine yenileri gelecek bu kafayla.

Ciddi bir filtreden gecirerek camiaya guclu isimlerin katilmasinin onu acilmazsa isimiz zor. Arada parlayip parlayip tekrar söner dururuz.

Erden Timur bu mucadeleyi vermekten vazgecmezse gercek bir kahraman olur.

%100 hemfikirizde bana göre içerideki muhalefet yüzünden Erden Timur bezdirildi.Ve özellikle inşaat konularında.Bence devam etse bile transferden uzak durmalı.Cunku geçen yılki hataları yeniden tekrarlar ise yerden yere vurulur.Ama anlamadığım ayrı bir konu şu ki şampiyon olmuşuz doya doya kutlamak varken neden bu olayları konuşuyoruz tartışıyoruz ona anlam veremiyorum.Surekli nifak tohumu.

O konuda bende sana katılıyorum ligi forse ediyoruz rekorlar kırıyoruz hemen bişeyleri tartışmaya giriyoruz galatasaray dinamikleri böyle birşey galiba ben bildim bileli bu hep böyle anlaması güç harbiden

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bırakacaksan bir daha bu kulübün kapısından içeri girme. Kimse Galatasaray'dan büyük degil.

İbra edilmeyen, kulübü icraya veren başkan tekrar başkan seçilebiliyorsa Erden Timur'da zamanı gelince tekrar görev alacaktır. Varsa bir hakkımız benimki helal olsun. Sonuna kadar.

Birde aglayip zirlayacak mi basin toplantısı yapip? Biraktiysan biraktin hadi güle güle yolun acik olsun.

Renktaş bu adamları yoldan mı topluyoruz bu şiddetin hikmeti nedir? Saygı duyulan ve saygıyı sonuna kadar hak eden bir adam, bunun gereğince de izah ederek bırakmak istedi belli ki. Dedikodular doğruysa da sonuna kadar haklı.

Sebep ne olursa olsun, isterse dunyanin en hakli sebebi olsun, bu takim, bu hoca yari yolda birakilmaz. Bu yaptigini asla unutmayacagim. Icine sictiniz yine, yeniden.

Sebep ne olursa olsun, isterse dunyanin en hakli sebebi olsun, bu takim, bu hoca yari yolda birakilmaz. Bu yaptigini asla unutmayacagim. Icine sictiniz yine, yeniden.

Sinirle boyle soylemek kolay ama insan bunca fedakarliga ragmen (gecesi gunduzu, isnin zarara ugramasi vs) ihanete ugruyorsa bi yerde buna dur diyebilir.

Biz arkasindayiz ama hainler altini oyuyorsa ve bizim 80lik basgan buna dur demek yerine destek oluyosa aslanla cirit atan kocamis kedi misali, kendini cendereden cikarmak hakkidir.

Umarim bu gelecekteki Galatasaray baskanligina yonelik bir hamledir, cunku biz onun gibilerini gormek istiyoruz Galatasarayimizin basinda.

Hedef CL kupasi diye yola ciktin. Hepimiz de sana inandik. Tskim inandi, hoca inandi. Ustune koya koya gidiyoruz. Derken Erden baskan, Erden abi dondu hepimize koydu. Uzulmuyorum, ofkeliyim. UEFA'yi aldik, ilk Fatih Hoca satti bizi. Keita, Sneijder, Jardel, Haldun Ustunel.. Hep yarim kalan hikayeler. Biktim artik. Kimseye yalvaracak halimiz yok. Sen de yarim kal Erden abi. Ama bil ki en cok sen yaktin canimizi.

Hedef CL kupasi diye yola ciktin. Hepimiz de sana inandik. Tskim inandi, hoca inandi. Ustune koya koya gidiyoruz. Derken Erden baskan, Erden abi dondu hepimize koydu. Uzulmuyorum, ofkeliyim. UEFA'yi aldik, ilk Fatih Hoca satti bizi. Keita, Sneijder, Jardel, Haldun Ustunel.. Hep yarim kalan hikayeler. Biktim artik. Kimseye yalvaracak halimiz yok. Sen de yarim kal Erden abi. Ama bil ki en cok sen yaktin canimizi.

En son Demirören ile kanlı bıçaklı dediğimiz Terim'in milli takıma gidişiyle böyle üzülmüştüm. Hele o ikisinin fotoğrafı hala hafızamda.

Şimdi Erden Timur'un istifası benzer duyguları yaşattı. Öfkeliyim.

- İcardiyi parasinin %90ı PSG tarafindan odenirken 1 sene kiralamak
- İcardi’yi 20-30 milyon Euro senelik teklifler varken bonservisiyle gelmeye ikna etmek
- Mertens’i ikna etmek
- Rashitca’yı kiralamak
- Torreira’yı ederinin en az yarı fiyatina buraya getirmek
-Ziyech’i isimize gelirse bedava bonservisiyle, gelmezse gonderebilecegimiz sekilde almak
- Zaniolo’yu 15 milyona alip, 1 seneligine 7 milyona kiralamak

Vs. Vs.

Cenk Ergün’ün karşısındaki kerteriz bunlar. Senelik 4.6 milyon Euro’dan 4 senelik sozlesmeyle Feghouli’yi, 4 senelik sozlesmeyle 3 milyon Euro’dan Oliveira’yı dedem de getirir Cenk Bey.

Haydi bakalim, hodri meydan!

Sinirle boyle soylemek kolay ama insan bunca fedakarliga ragmen (gecesi gunduzu, isnin zarara ugramasi vs) ihanete ugruyorsa bi yerde buna dur diyebilir.

Biz arkasindayiz ama hainler altini oyuyorsa ve bizim 80lik basgan buna dur demek yerine destek oluyosa aslanla cirit atan kocamis kedi misali, kendini cendereden cikarmak hakkidir.

Umarim bu gelecekteki Galatasaray baskanligina yonelik bir hamledir, cunku biz onun gibilerini gormek istiyoruz Galatasarayimizin basinda.
Illa ki cok guclu sebepleri vardir. Ama gitmek ne demek? Bu kacmaktir, kacmak yakismadi. Hic yakismadi. Biz de yarattigi hayal kirikligina degecek bir sebep ne olabilir ki? Canini mi alacaklar? Gotu yiyen gorevden alsaydi. Niye istifa? Got gibi kaldik ortada. Boyle daha mi iyi oldu. O kadar emek verip kurdugu kadroyu, hocayi lime lime edecekler. Oturup izlesin ne diyeyim.

Illa ki cok guclu sebepleri vardir. Ama gitmek ne demek? Bu kacmaktir, kacmak yakismadi. Hic yakismadi. Biz de yarattigi hayal kirikligina degecek bir sebep ne olabilir ki? Canini mi alacaklar? Gotu yiyen gorevden alsaydi. Niye istifa? Got gibi kaldik ortada. Boyle daha mi iyi oldu. O kadat emek verip kurdugu karoyu, hocayi lime lime edecekler. Oturup izlesin ne diyeyim.

Erden beyin gelisi de olayliydi hatirlarsaniz, Dursun Bey ile az kalsin ilk secimde bile olmayacakti.

Haluk Yurekli ve Gokhan Dinç anlatmisti, Erden Timur arkadaslarinin goruslerini iletiyor, kim lan bunlar moduna giriyor bizim basgan.

En bastan beri bir ego savasi var, hesapli kitapli isler var. Erden Timur bu kadar guclenince, camiada bu kadar sahiplenilince, tehtid olarak gorulmeye baslandi bir ayagi cukurda dinozorlar guruhu nezdinde. Bence baskan da dahil, cunku aksi taktirde sustururdu bunlari. Erden Timur’un istedigi isimleri de yonetime katardi.

Sponsor bul Erden, transfer yap Erden, limit ac Erden, butun isi yap ayakci muamelesi gor Erden!

Sabrin da bi siniri var.

Kendisini çok seviyoruz lakin tatmin edici bir açıklamadan giderse ,büyük ayıp eder ,kendisine sahip çıkan milyonları yüz üstü bırakmış olur o yüzden her detayı ile aciklamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt