Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mou gelmisken kacip gitmek yerine bu savasa cekismeye girmeli, herifler erden timur-okan buruk'u devirebilmek icin Mou'yu getirdi yani.. erden timur icin büyük 1 onur bence

Erden Timur'u devam etmediği için eleştirmek yersiz. Bu adamın özel hayatı, iş hayatını bilmiyoruz. Yine ailesinde sağlık problemin yaşandığı uzun zamandır söylenen bilinen bir gerçek. Gitmesini kimse istemez ama o tempoda bu kadar çalıştıktan sonra ayrılıyorsa kendisine teşekkür etmekten başka bir şey diyemeyiz. Bundan sonra GS camiasını daha iyi görmüştür eğer başkanlık hayali devam ediyorsa ki umarım gelecekte kendisini başkan olarak görürüz hazırlığını ona göre yapar çünkü GS camiası maalesef isim fark etmeksizin herkesin herkes hakkında dedikodu ürettiği bir yer bu bir gerçek. Ayrılsa bile ben takımla iletişimini koparmayacağını kendisini aradıklarında gene elinden gelen yardımı yapacağını düşünüyorum. Emekleri bize yaşattığı mutluluklar için teşekkürler. Allah o güzel kalbine göre versin. 2 yıl sonra daha güçlü, daha hazır ve kendi ekibinle birlikte başkan olarak görürüz kendisini umarım.

Galatasaray'ı kendisinin malı olarak gören birileri var diyoruz. Bitmiyorlar. Erden Timur'u rahatsız edenler kimdir diye de çok düşünmeye gerek yok. Ünal Aysal'a sallayanlar da aynı kişiler. İçimizdeki irlandalılar belli.

Bu dayının sallamadıgı adam mı var yav şu herifi atıp duruyorsunuzda sanki hayatınds birini begenmis takdir etmis bir tip gibi. Adamın tek olayı her ay gelip burada sallamak boş boş eleştiri adı altında.

Bu sezon toplam 13 tane oyuncu almış Ocak transferleri dahil. (Ocak'ta 3 kişi)

Sezonun final diye nitelendirebileceğimiz 3 maçı sırasıyla Kopenhag, Prag ve Konyaspor maçları.

Bu maçlardan Kopenhag maçında 4, Prag ve Konyaspor maçlarında ise 2 yeni transfer oynamış.

Konya maçında Nelsson sakat olmasa muhtemelen tek transfer olan Köhn oynayacaktı. Yine Prag maçında Nelsson kırmızı kart cezalısı olmasa tek transfer olan Demirbay oynayacaktı.

Buna iyi veya kötü yorum ya da eleştiri yapmak için yazmıyorum, bilgi olarak yazmak istedim.

Kabak tadı verdi. Burası Galatasaray ondan önce de vardı, sonra da olacak. Bu kadar seviliyorken gitmek istiyorsa Allah çarşısına pazarlık versin.

Asıl bu sezon ihtiyacımız vardı bu sezon hata yapma lüksümüz yok

Renktaş bu adamları yoldan mı topluyoruz bu şiddetin hikmeti nedir? Saygı duyulan ve saygıyı sonuna kadar hak eden bir adam, bunun gereğince de izah ederek bırakmak istedi belli ki. Dedikodular doğruysa da sonuna kadar haklı.
istifa etti benim için artık gündemde değil önceliğimiz CİM BOM

Ailesel bir durumu varsa tabii ki de yolu açık olsun , hiçbir şey denmez kimsenin de haddine değil fakat yok o öyle dedi bu böyle dedi diye ayrılıyorsa o zaman başkanliga aday da olmasın, bugün bırakan yarın öbür gün de bırakır gider.Zaten sana destek veren taraftar kalsan başkan için değil bu camia ve taraftar için kalacaksın.

Bu isin bir yerde kopacagi belliydi.

Erden Timur iki senede Dursun Özbek basta olmak üzere Galatasaray siyasetinin cirkin yuzunu birebir tecrübe etti ve tiksindi.

İş yapmayan, baskalarinin yaptigi islerden prim yapmaya calisan, tek apoleti liseli olmak olan, beceriksiz, sozunde durmayan bir cogunlukla beraber yuruyemeyecegini net olarak gordu.

Dursun basgan da ben artik Erden Timur’dan yeterince prim yaptim, guclendim, o olmadan da yururum moduna girdi. Kalirsa kalir, giderse gider diyerek konuyu kapattı.

Ve ayrilik gerceklesti.

Verilen sozlerin tutulmadigi, islerin yurumedigi, rezalet bir doneme girdigimizin resmidir bence, insallah yanilirim.

Galatasaray kisilere bagli degildir ama gorunen koy de kilavuz istemez. Sampiyonluktan hemen sonra gelen bu kaos ortami nedir? Bu kaos ortaminin basariyi engelleyecegini, ekip ruhunun bozuldugunu dusunuyorum. Uzgunum...

Erden Timur istifa ediyor doğru bir tanımla değil. Başkan da Erden Timur ile devam etmek istemiyor. Devam edelim ama benim şartlarım altında diyor. Bunu kabul Etmeyen E. Timur’a “iyi o zaman yolun açık olsun” diyor.

Başkan istiyor ki Erden Galatasaray’ın hakkını savunmasın. Yalı çocuğu at oynatsın, ama ses çıkarmayalım. Şampiyonluğu satıyordu resmen. Sağ bekte aldırmadı, malum. Şampiyon olmayalım istiyordu herhalde!

Ayrıca Florya işine de burnunu sokma diyor. O işin planları yapıldı, seni aşar o mesele diyor. Bu başkanı indirmek biz taraftara düşecek. Elindeki beceriksiz yönetimle pekte zor olmayacak zaten.

2 yıllık yönetiminde tek hatası son seçimden önce kendisine yapılanları anlatmayıp Dursun'un yeniden seçilmesine göz yummak oldu. Onu da şampiyonluk yolundaki dikkatin dağılmaması için yaptı. Umarım kulüpten elini eteğini çekmek yerine bundan sonra konuşur da Florya'yı kurtarmamızı sağlar. Yolu açık olsun.

İstifa edecek adam istifa eder. Ver kardeşim istifanı vereceksen neyi bekliyorsun hala

Bu is gonul isi ve zor is 2 yil muthis yapti adam gitsin dinlensin erden timur yoksa klup batmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt